- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaçıyorum canım şimdi
sana iyi akşamlar,
başka kimse yok sanırım.
Birde sizlerin bebeği habire oynuyormu benimki genelde kıpırdamıyor, kıpırdadımı 10 dk kadar hareketli oluyor sonra gene kesiliyor, zaten sürekli oynayamaz uyuması lazım di mi? Sizlere doktorunuz hareketler konusunda ne dedi?Ben bazen 2 saat boyunca birşey hissetmiyorum??
"Eğer bebeğiniz bu şekilde saatte 4-5 hareket yapıyorsa ya da 2 saat içinde fark edebildiğiniz hareket sayısı 10 civarındaysa sorun yoktur"
2 saatte en az 10 hareket diyor, 10 dan az ise dru arayın diyor alper mumcunun sitesinde bana garip geldi yaa bu bebek ya 2 saat uyursa hiç kıpırdamaz ki o zaman?
cansu hoşbulduk canımm ........valla allaha şükür iyizz geçen gün dr gittik bebeğim hala yüzünü göstermedi sırtı dönük bize.. sadece yanaklarını görüyoz tontiş tontiş... kilosu 35 hafta 5 günlükken 1.680 kg sizce nasıl kg bebeğimin kızlar ... bunun dıında çarsamba dr gideceğiz tahlil yapılacak nst yapılacak... şimdilik başka bişey yok...............
allaha şükür alış veriş bitti bizim hafta sonu kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim....
ee sizin bebiş nasıll arkadaşlar..
ay maşallah canımmm ya ben fazla yemiyomm 12 kg aldımm .....
yaa bu rezene diye bi krem var ya ondan almayı düşünüyom doğum sonrası çatlaklar için falan
sizin önerdiğiniz krem falan var mı