kız sereeeeeeen ne alemsin yaaaaaaaa:içelim:
güldürdün beni geneee........
kızlar yaaa biz al al bitiremicez galiba bu eksiklri kaç zıbınınız var söyleyin bakimmm hani şu beyaz iç zıbındannngamyoncuiremsu
kızlar yaaa biz al al bitiremicez galiba bu eksiklri kaç zıbınınız var söyleyin bakimmm hani şu beyaz iç zıbındannngamyoncuiremsu
gülşah hoşgeldin
al bendende okadar sıcaklardan iş yapasım yok artık ablam gelcek hafta sonu Allahtan
seren bide perde çıkardın şimdi dostmusun düşmanmı :))) valla bitmiycek bu eksikler
ebru ben 7 tane zıbın aldım yeterli çok bile dediler göbeği düştükten sonra zıbında kullanmıycakmışız valla annem öle diyor :)
gülşah hoşgeldin
al bendende okadar sıcaklardan iş yapasım yok artık ablam gelcek hafta sonu Allahtan
seren bide perde çıkardın şimdi dostmusun düşmanmı :))) valla bitmiycek bu eksikler
ebru ben 7 tane zıbın aldım yeterli çok bile dediler göbeği düştükten sonra zıbında kullanmıycakmışız valla annem öle diyor :)
selam hamişler nasıl gidiyor ........
burası çok sıcak kılimayla durabiliyorum şuan ...............
sizlerin durumu nasıl bebşlerinizin
serencim valla seninle insan bi ömür yaşlanmaz :))))
gulan hoşgeldin
bugün ank 38 derece yanıyor
manisa nasıldır kimbilir
kızlar benım kadar tembelı yoktur heralde herkes aldıgını ayrı ayrı cekıp koyuyor ben hepsını yıgdım bır masaya toptan cektım.. :roflol:
aslında dun alısverısten geldık annemle salonun yarısı paketler torbalarla dolu salı pazarı gıbıydı sımdı hepsını ayıkladım cıkardım masanın ustune koydum henuz odasına yerlestıremıyorum temızlık yapılıcak o zamana kadar burda dursun derlı toplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?