- 24 Eylül 2007
- 2.604
- 3
- 42
selin ne güzel yapmışsınn hadi hayırlı olsun arkadaşım bence eksik yok. arkadaşlar ben sıcak bastırmadan banka işlerimi bitirip geldim. hicrancım çook çok geçmiş olsun. diger güzel anneler umarım herkes iyidir. serencimm valla inan ilk önce kimin dogum yapacagı hiç belli olmuyor şekercim bak agustos annelerinden 5.dogum var bugün ama temmuz annelerinden 40 haftaya gelmiş ama daha dogum yapmamış olanlarda var. hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. ama görünüşte derya önce yapacak gibi görünüyor.
kumralım bende denedim ama beceremedim. benim sat tarihi 27 kasım, adet 25 günde bir, dogum tarihim 13.08.76 rica etsem bakabilirmisin.
kızlar gelirken birde agdacıma ugradım canım aşırı derecede yandıı sizdede oluyormu.
aslımm cnm hosgeldın
ben gıdıpte baskasına yaptıramıyorumm ama kendım aynayı karsıya koyup inceleye ınceleye yapıyorumsırnaşık şey benımde canım cok yanıyor artık:çok üzgünüm:hatta hep kan fıskırıyor nedense sonra makınayla denım dedım ondada aynı seyler oldu hem acı hem kanama hemde morarma doktoruma sormustum orayı cok tahrıs etme sakın demıstı dogumda jılet kullanabılırsın demıstı:uhm: ama ben buyasıma kadar hiç jılet vurmadım yaaa nasıl yapıcam bılmıyorum valla:çok üzgünüm:
selincim cnm bende bu konuyu arastırıyordum bende 32. haftada rapor alıcam kısmetse
ama 37. haftaya kadar calısamıyorum 35. haftaya kadar calısabılıyorum sadece ve ondan sonrada bırdaha calısmayacagım ben nasıl rapor alım:uhm: 32. haftada calısabılır raporu alıp 35. haftadamı calısamaz raporu alsam acaba olurmu ole:uhm: