betülcüm çok güzel herşeyiniz sağlıkla iyi günlerde kullanın bebişin ve sen..
mothercare hastane çıkışınız da gözüme tanıdık geldi bi yerlerden..yerimsenibenyerimseniben
:roflol:izledin dimiii:roflol: ay sevgılı kocam banada yapacakmıs aksam ole diyoo deli yaaasırnaşık şey
valla dedıgın gıbı bızım evde cok surat asılmaz genelde gulmekten cenemız agrıro benden ben ondan beterım anlıcan ole hayatı gırgıra almıs gıdıyoruz işte:lepi::teytey:
Merve canım çok tatlıymış senin oyuncaklarda bayıldım valla,en kısa zamanda bende alıcam mutlaka,betül hastane çıkışlarıda çok güzel canım gülegüle giydir bebişine canım
ne güsellll yaaa keşke sizi tanımak mümkün olsaydı. çünkü bizim evde tam tersi benim kocişle ben sanki dünyanın tüm derdi üzerimizde gibi hep düşünceliyizdir. amannnnn allah bozmasın nazar değmesin size.
sagol canım .. yazdığını okudum güldüm pintiliğin tuttu demek hıı :roflol:
bebişine oyuncak da alırsın annesi biraz büyüsünler oynarlar..oynamakla birlikte yolar kopartırlarlar saçını başını oyuncak bebeklerin
İNTERNETTE BULDUM ŞİMDİ SÖYLEDĞİN İREM BEBEYİ İNCELİYORUM CANIM. ÇOK TEŞEKÜRLER.:lepi:
sagol canım iyiyim çok şükür..yanıyorum sıcaklardan buram buram terliyor insan kafamçokkarıştı
yedim tabii dün.. kaçar mı hiç.. hem de bir pizzayı götürdüm valla :roflol: ama küçük boydu tabi :icecream:
betül oyuncakların hepsi ikea dan mı ? zürafadan ve şapkalı bebişten ben de istiyorum kıskandık lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:Öyle valla kız benim bazen tutar böyle beğendim aslında ama almadım yanımda paramda vardı üstelik neyse haftaya artık zaten bide eşime gelecek hafta bi hediye almam lazım 4 ağustosta evlilk yıldönümümz inşallah ona bişeyler alırken pintiliğim tutmaz
şapkalı bebek harıc gerısı ikeadan canım..
şapkalı bebegı cok onceden pazarda gordugumde almıstım.. :icecream:
ama her yerde var ben sık sık goruyorum ondan..
canım ıntertten satıslarının oldugunuda soylemıslerdı bana..
ama nettekı fıyatlar magadakınden yuksek etıket fıyatları.. yanı ben ordan alısverıs yaptım mesela aldıgım tum seylerın uzerındekı etıket fıyatlarının 10-20 ytl dusugune aldım..
iyi oldu söylediğin canım o zaman ben hiç bakmayayım acaba antalyada varmı? araştırayım madem ben.a.s.
:roflol: ayy erkeklere hediye almak zor valla canım seçenek az çünkü..evlilik yıldönümünde eşin sana alsın sen almasan da olur :roflol: ben öyle yapıyorum :roflol: üçüncü evlilik yıl dönümünüz mü olacak canım ? Allah nice uzun seneler nasip etsin bebişinizle Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?