Slm.kızlar ne çok yazmışsınız öyle valla oku oku bitiremedim,geçmiş olsun hicran canım inşallah kötü bişey olmazda bebişin tam vaktinde gelir,kızlar bende yapamıyorum şu ağda işini valla oraya geçenlerde jilet vurdum ama sonra pişman oldum çok acıyodu napiyim,sabah hava biraz kapalıydı bende çıkıp bebişime bi nevresim takımı aldım ,herşeyini yıkadım ütülenicekler daha valla kızlar ya iş yapması çok zoruma gidiyo son zamanlarda hiç bişey yapasım gelmiyo sizdede durum aynımı
betül hepsi çok güzel görünüyorlar..hele oyuncaklara bayıldım ben deee :)))
gülşah hoşgeldin tatlımmmm...
kızlar emzırme mınderını daha onceden netten okuyunca fılan gormustum ama almak aklımda yoktu..
gırdıgım magaza da gorunce almadan edemedım.. annemde bayıldı gercekten daha kullanmamıs olmama ragmen ne kadar kullanıslı oldugunu anladım.. ınanın cok ıse yarıyacak bırsey almanızı tavsıye edıyorum.. yerimseniben
ayrıca sadece emzırme mınderı degıl bebege destek mınder olarak ta kullanılıyor yenı oturmaya basladıgı zamanlarda..
ve yuzustu yatabılmesını saglıyor cok guzel bırsey..
bırde emınonunde ırem bebe magazasın herkese tavsıye edıyorum gercekten cok memnun kaldım oradan hem cok kalıtelı urunler hem her turlu sey bulunuyor hemde fıyatlar daha uygun..
cok yardımcı oldular her urun hakkında cok bılgılıydı yardımcı olan beyfendı.. yerimseniben
Canım benim ben o ağda işini güzellik salonunda yaptırıyorum.Valla o kadar ağırlaştım ki kolumu kaldıracak halim olmuyo napçaz bilmiyorum.Evimde adam akıllı temizlik istiyo hep üstün körük yapıyorum inşallah bi gün bi hareketlilik gelirde yaparım :dance:
hepsıde ayrı ayrı guzel cnm ii gunlerde kullan
sanırım o masada ikeadan:roflol:
bıde o kocaman bebege bayıldım onu nerden aldın kıs:icecream:
Hoşbulduk mervecim elektrik kesilmişti şimdi yine geldim,nasılsın tatlım yedinmi pizzayı kıızzz:içelim:
Kübracım ben daha önce evde makinayla kendim yapıyodum şimdi göbekten bişeyde göremiyorum güzellik salonunada gitmedim hiç bu iş için idare edicem artık napiyim,evdede çok iş var herşey gözümde büyüyo şu yavrumun kıyafetleri bile bekliyo ütülenmek için napıcaz kız hele bebek doğunca iyice yapamayız:lepi:
hepinize cok tesekkurler arkadaslar..
ınsallah hepımızın bebeklerı gulucuklerle kahkahalarla doldururlar evımızı..
evet canım masada ıkea dan.. aslında bızım evde cogu esya ıkea dan.. :icecream:
o koca bebekte daha onceden kalma aslında onu kendıme almıstım daha hamıle değilken..:asigim: :roflol:
şimdi çocuğuma devredıyorum.. :roflol:
pazardan almıstım canım dolasıyorken gozume carpmıstı cok sevmıstım almadan edemedım..
kızlaaaaaaaaaaaarrr ay eşim bana ne yolladı baksanıza aksam sanada bole yapalım cok guzel dıyıp guluyo bıde utanmadan ay dalga gecıyo resmen yawwww:dilcikar::dilcikar:
ama ızleyın gercekten komedı:roflol:
http://video.eksenim.mynet.com/eroglu.eren/ISLIK_CALAN_GOBEK/167209/
sagol canım iyiyim çok şükür..yanıyorum sıcaklardan buram buram terliyor insan kafamçokkarıştı
yedim tabii dün.. kaçar mı hiç.. hem de bir pizzayı götürdüm valla :roflol: ama küçük boydu tabi :icecream:
betül oyuncakların hepsi ikea dan mı ? zürafadan ve şapkalı bebişten ben de istiyorum kıskandık lülülülülülü
Sorma Gülşah'çım en büyük destekçim eşim sağolsun herşeyimde bana yardımcı oluyo.Artık bebek olunca ben kendimi düşünemiyorum bile naparım cnm herhalde saçılırım heryere.
:roflol::roflol:ÇOK ALEMSİN YAA KOCİŞİNDE SENİN GİBİ SİZ KOCİŞİNLE HER AKŞAM GÜLÜYOSUNUZDUR KESİN İKİ KEYİFLİ İNSANsırnaşık şey
kızlar emzırme mınderını daha onceden netten okuyunca fılan gormustum ama almak aklımda yoktu..
gırdıgım magaza da gorunce almadan edemedım.. annemde bayıldı gercekten daha kullanmamıs olmama ragmen ne kadar kullanıslı oldugunu anladım..
ınanın cok ıse yarıyacak bırsey almanızı tavsıye edıyorum.. yerimseniben
ayrıca sadece emzırme mınderı degıl bebege destek mınder olarak ta kullanılıyor yenı oturmaya basladıgı zamanlarda..
ve yuzustu yatabılmesını saglıyor cok guzel bırsey..
bırde emınonunde ırem bebe magazasın herkese tavsıye edıyorum gercekten cok memnun kaldım oradan hem cok kalıtelı urunler
hem her turlu sey bulunuyor hemde fıyatlar daha uygun.. cok yardımcı oldular her urun hakkında cok bılgılıydı yardımcı olan beyfendı.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?