selin ne güzel yapmışsınn hadi hayırlı olsun arkadaşım bence eksik yok. arkadaşlar ben sıcak bastırmadan banka işlerimi bitirip geldim. hicrancım çook çok geçmiş olsun. diger güzel anneler umarım herkes iyidir. serencimm valla inan ilk önce kimin dogum yapacagı hiç belli olmuyor şekercim bak agustos annelerinden 5.dogum var bugün ama temmuz annelerinden 40 haftaya gelmiş ama daha dogum yapmamış olanlarda var. hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. ama görünüşte derya önce yapacak gibi görünüyor.
kumralım bende denedim ama beceremedim. benim sat tarihi 27 kasım, adet 25 günde bir, dogum tarihim 13.08.76 rica etsem bakabilirmisin.
kızlar gelirken birde agdacıma ugradım canım aşırı derecede yandıı sizdede oluyormu.
canim gebelerde olurmuş genelde ama herkeste değil tabii piyango bana çikti işte erken derken şuan dermatoz yeni başlamiş dedi zaten 3 gündür kaşiniyorum ben ama iilerlemesine bağli çok ilerlerse mesele 10 gün sonra bebeği alalim diyebilirlermiş anne dayanamaz durumda ve cildi aşiri tahriş olursa
hıcrancım cok gecmıs olsun allah korusun ınsallah gerek kalmaz erken doguma falan..ıcını rahat tut canım...
kızlar bebek odası ıcın perde yaptırdınızmı?ya bızım burdamı cok ucuk perdeler bılmıyorum metresıne 21 ytl dıyen bıle var sasırdım kaldım boylemı perde fıyatları??
seren ben de gidip yarın çalışabilir raporu alıcam canımmm ama sonra da 35.haftada gidip çalışamaz raporu alıcam çünkü 37 ye kdar beklemek istemiyorumm arın doktora söylicem bunu bakalım canımm
kızlar gelirken birde agdacıma ugradım canım aşırı derecede yandıı sizdede oluyormu.
selincim cnm bende bu konuyu arastırıyordum bende 32. haftada rapor alıcam kısmetse
ama 37. haftaya kadar calısamıyorum 35. haftaya kadar calısabılıyorum sadece ve ondan sonrada bırdaha calısmayacagım ben nasıl rapor alım:uhm: 32. haftada calısabılır raporu alıp 35. haftadamı calısamaz raporu alsam acaba olurmu ole:uhm:
aslıcım normalde ağdami kendim yapardı ama artık göremediğim için 3 hafta önce gittim ağdacıya yanmak ne demek güzeelim ya 2 gün acıdı vallaa
bi de burda okudum sanırım kasılma oluyomuş erken doğum olabilirmiş dikkat edin yazıyodu
dr a sorcam ama utanıyorum
sorarım canımmmm ayıpsınnn canımmm...
sen benden haber bekleeee...ahhhh ahhhh gene benden fayda var şaplak maplak amaaaa
sağol aslıcımmmmm
peki ben de bişey sorayımmm benim şimdi tam 32 hafta yarın doluyor ya erken değil dimi rapor almak için yani bazı yerlere göre yarın 31+6 çıkıyorum daa sorun olur muuuu
sağol aslıcımmmmm
peki ben de bişey sorayımmm benim şimdi tam 32 hafta yarın doluyor ya erken değil dimi rapor almak için yani bazı yerlere göre yarın 31+6 çıkıyorum daa sorun olur muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?