- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
Benim sabah aç karınla değilde yemeklerden sonra midem bulanıyo.Bide kursağım kaynıyo ay sorma bende bol bol meyve yiyiyorum. Ağır yemekler yememeye çalışıyorum.Bu sabah bebeğin tekmelerini çok geç hissettim heyecandan ölecektim nerdeyse sonra biraz sıkıştırdım bebişi başladı hareket etmeye. Valla duygucum bende bir uykudur gidiyor bakalım.Çok uyuyorum ya hemde deliksiz.Gece bir kez tuvalete kalkıyorum sonra sabaha kadar yine uyuyorum.Evde o kadar iş beni bekliyor.Ben yatıpduruyorum bakalım.İzne çıkayımda yaparım.Doğurmazsam tabi :roflol:a.s.
canım benımde oyle ıste yemek yıyorum mıdem bulanıyor ne zaman mıdem bossa o zaman rahatım.aslında son aylarda daha cok kılo alcan dıyorlardı ama ben bu ay en az kıloyu aldım cunku yemek yemekten korkuyorum fena olcam dıye..sureklı bende meyve en cokta karpuz yıyorum:)
işlere gelınce o hıc bıtmıyor canım ev ısı nankor der kayınvalıdem dogru soyluyor valla..ben evdeyım de ne oluyor hergun aynı ısler hıc bıtmıyor..onun ıcın bosver yapsanda aynı yapmasanda nasıl olsa:roflol: