2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

 
Arkadaşım kendini üzme, sınır 250.Öyle bile olsa kesiin down sendromu var denilemez sadece ileri tekik gerektirir.3 lü testte herşey yolunda gider.İçin rahatlar.Üzülme, benimde hamileyken kullandığım bir ilaç kafamı çok kurcalıyor.Ama ben onu kullanmak zorundaydım.Doktorum kullanacaksın dedi, Fakat normalde hamilelerde kullandırılmaz.Benim durumum biraz farklı.Ödüm patlıyor sakat olur diye.:uhm:[/QUOTE]

cnm sende kafana takma eğer bebeğine zarar verse drun kullanmanı önermez mecbur olsan bile değişik ilaçlar fln deniyolar bebeğine bişi olmayacak korkma hep iyi şeyler düşünelim sonuç iyi olsun a.s.
 
merhaba kizlar ..hayirlisiyla su aylari bir atlatalim ,hepimiz herseyden kuskulaniyoruz ..bende öyle biraz karnim agirsin korkuyorum ...bide daha hareketlerinide hissetmiyoruz ya ondan da oluyor ..ben bazen diyorum hareketlerini hissetsem simdi aa bak hareket etti iyiymis demek diye yorum yapicaz ..ama su an ne yaptigini bilmiyoruz ..aklima hersey geliyor ..hayirlisiyla bende cuma gunu testlerimi yaptirayim ,insallah iyi cikar ..cumarteside yolculuk yapicam ,anneme gidiyorum ,yazin gidemeyecegim mecbur simdiden gidiyorum ..
 

canım üzme kendini hem sınır 1/250 hem bu testler %100 kesinlik içermiyor. Bende ikili test için kan verirken bir bayan vardı bebeğini emziriyordu bana ne çıkarsa çıksın sakın moralini bozma dedi. bayanın kendisine bebeğin %99.9 down sendromlu demişler ama bebek gayet sağlıydı.maşallah. Sende üzme kendini bebişinide inşlh hepimizinki sağlıklı bir şekilde doğacaklar.
 
peki bu değerleri alçak ya da yüksek tutan şey ne acaba ,mesela sınır 250 ama 1100 çıkan da var 10.000 çıkan da var..neye göre çıkıyor acaba bu sonuçlar
 
 
Ben buralardaki forumlarda okuyorum, 1\ 76 risk olan bir arkadaşımızın amniosentez sonucu iyi çıkmış, Demekki senin rakam hiçte fena değil.
 
 
 
Son düzenleme:
 
 
 

Giderken mutlaka tatlı olarak bir iki lokma at ağzına.Ben biraz açtım kımıldamadı bizimki.ense kalınlığını ölçmesi zaman aldı o yüzden.1.3 çıktı.Doktor "ikili teste gerek yok nasıl olsa üçlü de yapacağız" dedi.Birde büyük ihtimal erkek dedi.Hiç erkek ismi düşünmemiştik..bakalım Allahım ne verirse başımız üstünde tac olacak..Hepimize fiziksel,ruhsal ve zihinsel açıdan sağlıklı evlatlar versin.Amin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…