- 14 Ekim 2007
- 78
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım bebişinin cinsiyetinide öğrendin çok şükürrr darısı hepimizin başınaaaa
merhaba kızlaaarrr az önce doktorumdan geldiimmm ikili test sonucum süpermişş:teytey: vede bebegimin cinsiyetini ögrendimm doktorumun dedigine göre güzeller güzeli bi KIZIM olucakmıışşşşşş :dance:
ayyy caok mutluyuummmmmm :teytey:
merhaba kızlaaarrr az önce doktorumdan geldiimmm ikili test sonucum süpermişş:teytey: vede bebegimin cinsiyetini ögrendimm doktorumun dedigine göre güzeller güzeli bi KIZIM olucakmıışşşşşş :dance:
ayyy caok mutluyuummmmmm :teytey:
Soram arkadaşım benimde öyle geçen hafta ağrıdı.Epey korktum.Normalde regl zamanın mı?
Soram arkadaşım benimde öyle geçen hafta ağrıdı.Epey korktum.Normalde regl zamanın mı?
Yapıştıracağın kısım, kontrolpaneli- detay bilgilerinizi düzenleyin-en alttaki kio doğum takipe yapıştırın.
beni ve bebişimi de ekleyin lütfennn.. 24 eylülüz biz
kızlar bebeği kımıldayan var mı? yaa sanki ben hareket edio gibi hissediom dünde aynı saatte böyle olmuştu sanki karnımda döndüğünü hissettim. Bide şu çatlak için ne yapıcaz artık göbişler büyümeye başladı ne kullansak badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar ,bazılarıda badem ve susam yağını karıştırıp öyle kullanıyormuş yada kako yağı mı kullansak