Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denemeee denemeee denemee :))))
valla hayır diyemem nasıl yapılacak bulamadım
son adet tarihim 24-12-2007
benim 5 tane düşüğüm var. son bebeğimi 5,5 aylıkken kaybettim. rahimde açılma olduğundan. bu yüzden bu seferki hamilelğimde dikiş atılacak. benim rahmim kalp şeklinde senin nasıl?
Bu arada ben bride_ alıntı yaparken sanki senin yazdıklarını ben yazmışım gibi görünüyor.Yalnış anlaşılma oluyor.Neden öyle oldu anlamadım.Ben hiç düşük yapmadım.Fakat rahmim benimde arkuat.İlk haftalar kanamam oldu.Sana soracağım sende rahimde perde var mı?Yada kalp oyuntusu mu çok fazla..Ben bu ara bu konuya çok takıyorum.Rahimde açılma olup olmadığını nasıl anladınız.Ya bende de açılırsa?Acaba her arcuat rahim aynı mı oluyor????senağlama
oleey teşekkür ederim müjdesciim.. öptüm senii. )))
canım üzme kendini bukadar doktora da bağlı bu ölçümler ve kesin çocukta böle bişey çkar iye de diyemezlermiş dedi bugün doktorum bana benim bebeğimde 1,7 çıktı ama tümsonuçlar haftaya çıkacak benimde ALLAH yardımcın olsun umarım bir sorun çıkmaz .ama unutma testlerde sorun var denen ve doğan bebeklerin çoğunda bile hiçbir sorun olmuyormuşşş yani herşeye kesin gözü ile bakma allaha dua et bol boll okkkk