ayy evet canım çok güzel olur geldiğinde mutlaka ara beni çayımı içmeye gelirsin canım çoook sevinirim.. :1hug:
evet senin de önerdiğin gibi nuk marka aldım ortodontik miş aynı zamanda, şimdilik birer tane aldım canım.. göğüs ucu silikonu da aldım canım onu da cansu dan duymuştum sağ olsun a.s. onu da nuk marka aldım canımm..hepsi diş ve damak yapısıyla uyumlu..
İnşallah güzelim çok isterim dediğim gibi,en kısa zamanda almak istiyorum bende şu sıcaklardan doğru düzgün çıkamıyorumki,daha bende hazırlamadım çanta falan yapılacak o kadar çok şey varki sanki herşey duruyo daha eşime diyorum acele etme alırız diyo ama inşallah bizim kuzu acele etmezde vaktinde gelir bende yavaş yavaş hazırlarım
bende bu aralar cok sık ıdrara cıkmaya basladım yıne hamılıgın basındakı gıbı..
1 bardak su ıcıyorum gece 2-3 kere kalkıyorum vala..
baskıyı da hıssedıyorum artık yıne rahım asagıda dogru buyumeyemı basladı baskıya mı heralde ondan..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ??
burası çok sıcak ve akşama kadar halsizyattım.bakalım yarın nasıl olacak
daha tamda yaz gelmedi bunun temmuzu ağustosu var hayırlısı artık.....
inşAllah vaktinde gelirler canım..bu ay içerisinde tamamlamayı düşünüyorum ben de artık ne var ne yoksa..ağustosta iyice ağırlaşacağız sıcaklar da iyice artacak iyice zorlanırız Allah yardımcıımız olsun canım :1hug:
Bu ay içinde tamamlamak en iyisi,merve benim bebeğin kafası hep aşağıda bacaklar yukarıda tabi belki daha pozisyon değiştirir belki ama değiştirmezse sezeryanmı olurumki merak ediyorum normal istiyorum ama sezeryan dersede dr.kaçarı yok:çok üzgünüm:
dream senin ilk bebeğin mi? ben anlayamıyorum da kafası nerede eli ayağı nerede nasıl bilebiliyorsun?
bildiğim kadarıyla şu anki pozisyonu normal doğum pozisyonu zaten canım.. başının aşağıda olması gerekli .. ayaklar aşağıda baş yukarıda olursa mecburi sezeryan yapıyorlar bildiğim kadarıyla.. canım şimdiden bunları düşünüp de stres yapma bence, o anki durumumuz neyi elveriyorsa onu yaptıracağız mecburen ..Allah kolaylığını veriyordur mutlaka.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..
Merak işte haklısın canım çok evham yapıyorum galiba hayırlısı olsun,ben tersini biliyomuşum o zaman saol canım önemli olan zaten bebişlerin sağlıkla doğmaları:1hug:
gunaydın canım aynı benımde vucudumu kılolar cok zorluyor yuruyusum hareket kabılıyetım herseyım kısıtlanıyor
eskıden saatlerce yuruyunce yorulmazdım sımdı yarım saatte nefes nefese kalıyorum...
ben 27+4 oldum canım..hemen hemen aynıyız senınle..
allah hepımıze yardım etsın valla butun sıcaklar üstümüzden geçecek...
evet canım kafadan doğuyor bildiğim kadarıyla bebişler..seninki tam uygun pozisyonda demek değiştirmezse zorlanmazsınız inşAllah canım..bizimki hep yan duruyo ya da toplanmış kendini kapatmış bi şekilde öyle yaptığı zamanlarda anlayabiliyorum kaburgama batıyor çünkü senin kaburgana battığı oluyo mu hiç canım yoksa benimki mi çok yukarda duruyoo :smiley-cool:
Arkadaşlar bu arada henüz almayanlar için söylüyorum -arkadaşlrımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla- bebek çantası daha sonrası hiçbir işe yaramıyormuş.ben de bir ark. gibi yapıp büyük spor çantası alcam.çok gözlü olanlarından.böyece sonrasında da eşimle spora falan normal çanta olarak kullanırız dedik.belki oğluşum da büyüyünce okula falan götürür.. nasıl bi çanytaysa bahsettiğim hiç eskimeyen:)
ama bu aralar nike da falam indirim var bakcaz bugün..
Selam arkadaşlar,
rahmin büyümesinden ve bağların gerilmesinden kaynaklanan sancı regl ağrısına benzemiyor, onu ayırt edebiliyorum, benimde regl ağrısı oluyordu geçen hafta idrarımda ihtahap çıktı, ilaç kullanıyorum, idrar yolu enfeksiyonu ve ishal rahmi harekete geçiriyor.
Bende de 2 gündür alt tarafımda sanki birşeyçıkmış gibi bir his var, su kesem olmasın yaa( yarın gel dedi doktorum.
Bu ay içinde tamamlamak en iyisi,merve benim bebeğin kafası hep aşağıda bacaklar yukarıda tabi belki daha pozisyon değiştirir belki ama değiştirmezse sezeryanmı olurumki merak ediyorum normal istiyorum ama sezeryan dersede dr.kaçarı yok:çok üzgünüm:
duygucugum ,su yumurta isine takildim,dr un neden hergün yumurta yemeni önerdi sana ,yumurta protein iceriyor ondanmi acaba ,yoksa baska birsey mi var? :) :) :)