2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

duygucum teşekkür ederim.ped yerine hasta bezi mi kullansak sizce ?yengem öyle yapmıştı.gerçi o da doğum şekline göre değişiyor değil mi..

alin merhaba canım..
ben biberon ve emzik birer tane aldım nuk marka diş ve damak yapısına uyumlu olanlardan ortodontik yazıyor üzerlerinde..
çantam henüz hazır değil ama koyacaklarım belli; iki tane gecelik, bir sabahlık, bir takım önden düğmeli pijama, iki tane emzirme sütyeni, bol miktarda iç çamaşırı, büyük hasta bezlerinden ve orkid, kişisel bakım ürünleri ( diş fırçası-macunu, tarak, şampuan, sabun vs..) , terlik, havlu..

eksik birşey kaldı mı acaba ne çok şey varmış yaa bavula ancak sığar sanırım :))

alin evet canım ben de doğum yapanlardan okudum bu sitede; kesinlikle büyük hasta bezi alın diyordu..küçük pedlerle lekelenmeler bulaşmalar olabiliyormuşş..

duygucum teşekkür ederim.ped yerine hasta bezi mi kullansak sizce ?yengem öyle yapmıştı.gerçi o da doğum şekline göre değişiyor değil mi..

rica ederım arkadaşlar yardımcı olduysam ne mutlu:1hug:
ben buyuk ped koymayı dusunuyorum canım herkesın kanama sıddetı degısıyordur ama butun arkadaslarım normal ped kullandı..
eylul ayında havalar hala sıcak olucagı ıcın hasta bezı rahatsız edebılır dıye dusunuyorum...

ben bırde hastaneye gıderken anı defterı koymayı cok ıstıyorum bebekler ıcın satılıyor.hastaneye zıyarete gelen yakınlarımız ve eve gelenlere bebegım ıcın duygularını yazmasını ıstıcem ve o defterı saklayıp egecım buyuyunce ona okutucam..emınım cok hosuna gıdecektır...

kızlar size bir tavsiyem olacak...

temmuz Parents dergisi bebek gelişimi defteri veriyor... Ben çok beğendim...
Bebeğimizin doğduğu ilk günden itibaren ne zaman oturduğu , güldüğü , aşıları , hastalıkları ve gelişimini takip etmek için özel hazırlanmış kitap tarzında..
Aklınızda olsun!!!!!
:sm_cool:

Arkadaşlar bu arada henüz almayanlar için söylüyorum -arkadaşlrımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla- bebek çantası daha sonrası hiçbir işe yaramıyormuş.ben de bir ark. gibi yapıp büyük spor çantası alcam.çok gözlü olanlarından.böyece sonrasında da eşimle spora falan normal çanta olarak kullanırız dedik.belki oğluşum da büyüyünce okula falan götürür.. nasıl bi çanytaysa bahsettiğim hiç eskimeyen:)
ama bu aralar nike da falam indirim var bakcaz bugün..

Arkadaşlar bu arada henüz almayanlar için söylüyorum -arkadaşlrımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla- bebek çantası daha sonrası hiçbir işe yaramıyormuş.ben de bir ark. gibi yapıp büyük spor çantası alcam.çok gözlü olanlarından.böyece sonrasında da eşimle spora falan normal çanta olarak kullanırız dedik.belki oğluşum da büyüyünce okula falan götürür.. nasıl bi çanytaysa bahsettiğim hiç eskimeyen:)
ama bu aralar nike da falam indirim var bakcaz bugün..

güzel de olmuyo bebek çantalarının çoğu ben sevmiyorum omzumda onunla gezemem a.s
hastane için küçük boy bi bavull almayı düşünüyorum ben de sonrasında da tatillerde işime yarar.. gezmelere giderken bebişin eşyalarını da kendi büyük boy çantalarıma sığdırırım artık :dance:

merhaba kizlar nasilsiniz?fazla yazamiyorum ama yazdiklariniz hepsini okumaya calisiyorum.bende bugün doktordaydim oglumu gördüm 1410gr dedi doktor biraz kücük degilmi bana öyle geldi.doktora sordum normal dedi ama genede icim pek rahat degil.benim kilomda 3 hafta önce gitmistim 4 kilo almistim bugünde ayni cikti yani hic almamisim...

Selam arkadaşlar,
rahmin büyümesinden ve bağların gerilmesinden kaynaklanan sancı regl ağrısına benzemiyor, onu ayırt edebiliyorum, benimde regl ağrısı oluyordu geçen hafta idrarımda ihtahap çıktı, ilaç kullanıyorum, idrar yolu enfeksiyonu ve ishal rahmi harekete geçiriyor.

Bende de 2 gündür alt tarafımda sanki birşeyçıkmış gibi bir his var, su kesem olmasın yaa :KK43:( yarın gel dedi doktorum.

merhaba kizlar nasilsiniz?fazla yazamiyorum ama yazdiklariniz hepsini okumaya calisiyorum.bende bugün doktordaydim oglumu gördüm 1410gr dedi doktor biraz kücük degilmi bana öyle geldi.doktora sordum normal dedi ama genede icim pek rahat degil.benim kilomda 3 hafta önce gitmistim 4 kilo almistim bugünde ayni cikti yani hic almamisim...

hoşgeldin erva sagol sen nasılsın canım kilosu gayet normal zaten dr un da normal olduğunu söylemiş..bu haftalarda hemen hemen aynı ağırlıkta çıkıyor bebişlerimiz..endişelenme sen canım.. bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar inşAllah..

bride hoşgeldin canım inşAllah su kesesi değildir yarın dr dan gelince yaz bize..Allah zamanında sağlıkla doğum yapabilmemizi nasip etsin hepimize inşAllah..

merhabalar herkese..
canım şimdi gördüm yazını pc yi ele geçirdi kardeşim naniknanik
ben avrupa yakasındayım.. fatih te oturuyorum canım..
istanbula gelme olasılığınız var mı gerçekten ayy ne güzel olurduuu coksekeriremsu

Mervecim canım birden göremedim bende seni işin falan vardır diye düşündüm,canım ya keşke olsa dedim ya kardeşlerimde orda oturuyo zaten benim için süper olurdu ama eğer kardeşlerimi ziyarete falan gelirsem ist.a mutlaka senle görüşmek isterim nasılsa tel.lerimiz var birbirimizde araşırız bebişleride alır çıkarız harika olur,inşallahta olur canım,sen bu arada almışsın emziği biberonu bende almadım dahada alıcam nuk güzel değilmi,bide silikon göğüs ucu alıcam çünkü benim göğüs uçlarım biraz problemli şimdiden alayımki bebek emmede zorluk çekerse hiç olmazsa işime yarar

bride geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur bebişinde sen de iyisinizdir.. Benimde son zamanlarda bebek aşağılamış gibi bi hissim oluyor çok aşağıya inmiş gibi bir ağırlık hissediyorum..doktoruma gitmeme daha iki haftam var..

Selam arkadaşlar,
rahmin büyümesinden ve bağların gerilmesinden kaynaklanan sancı regl ağrısına benzemiyor, onu ayırt edebiliyorum, benimde regl ağrısı oluyordu geçen hafta idrarımda ihtahap çıktı, ilaç kullanıyorum, idrar yolu enfeksiyonu ve ishal rahmi harekete geçiriyor.

Bende de 2 gündür alt tarafımda sanki birşeyçıkmış gibi bir his var, su kesem olmasın yaa :KK43:( yarın gel dedi doktorum.

bride banada doktorum yarın git idrar tahlılı yaptır dedi..
erken dogum sancsıda olabılır ıdrar yolu enfeksıyonuda dedı.. demekki bundan dolayı..
sendede dedıgım gıbı bıcak saplanır gıbı mı oluyordu.. aynı adet sancısına benzıyor.. :uhm:

selam Arkadaşlar,
Rahmin Büyümesinden Ve Bağların Gerilmesinden Kaynaklanan Sancı Regl Ağrısına Benzemiyor, Onu Ayırt Edebiliyorum, Benimde Regl Ağrısı Oluyordu Geçen Hafta Idrarımda Ihtahap çıktı, Ilaç Kullanıyorum, Idrar Yolu Enfeksiyonu Ve Ishal Rahmi Harekete Geçiriyor.

Bende De 2 Gündür Alt Tarafımda Sanki Birşeyçıkmış Gibi Bir His Var, Su Kesem Olmasın Yaa :KK43:( Yarın Gel Dedi Doktorum.

Sedacim öyle Su Kesesi Falan Diye Düşünme,senin Bebeğin Duruş Pozisyonu Nasil,mesela Benim Başi Aşağida Ayaklari Yukarida Duruyo O Yüzden Rahme Daha çok Baski Yaparmiş çikacak Gibi Benimde öyle Oluyo Mesela Bu Yüzden Sikta Idrara çikiyorum Inşallah Seninkide öyle Bişeydir üzme Kendini Ama Yarin Git Bakalim Dr.a Ne Diyecek Umarim Bişey çikmaz Arkadaşim...

Mervecim canım birden göremedim bende seni işin falan vardır diye düşündüm,canım ya keşke olsa dedim ya kardeşlerimde orda oturuyo zaten benim için süper olurdu ama eğer kardeşlerimi ziyarete falan gelirsem ist.a mutlaka senle görüşmek isterim nasılsa tel.lerimiz var birbirimizde araşırız bebişleride alır çıkarız harika olur,inşallahta olur canım,sen bu arada almışsın emziği biberonu bende almadım dahada alıcam nuk güzel değilmi,bide silikon göğüs ucu alıcam çünkü benim göğüs uçlarım biraz problemli şimdiden alayımki bebek emmede zorluk çekerse hiç olmazsa işime yarar

ayy evet canım çok güzel olur geldiğinde mutlaka ara beni çayımı içmeye gelirsin canım çoook sevinirim.. :1hug:
evet senin de önerdiğin gibi nuk marka aldım ortodontik miş aynı zamanda, şimdilik birer tane aldım canım.. göğüs ucu silikonu da aldım canım onu da cansu dan duymuştum sağ olsun a.s. onu da nuk marka aldım canımm..hepsi diş ve damak yapısıyla uyumlu..

bende bu aralar cok sık ıdrara cıkmaya basladım yıne hamılıgın basındakı gıbı..
1 bardak su ıcıyorum gece 2-3 kere kalkıyorum vala..
baskıyı da hıssedıyorum artık yıne rahım asagıda dogru buyumeyemı basladı baskıya mı heralde ondan..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ??
burası çok sıcak ve akşama kadar halsizyattım.bakalım yarın nasıl olacak
daha tamda yaz gelmedi bunun temmuzu ağustosu var hayırlısı artık.....

X