duygucum teşekkür ederim.ped yerine hasta bezi mi kullansak sizce ?yengem öyle yapmıştı.gerçi o da doğum şekline göre değişiyor değil mi..
Arkadaşlar bu arada henüz almayanlar için söylüyorum -arkadaşlrımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla- bebek çantası daha sonrası hiçbir işe yaramıyormuş.ben de bir ark. gibi yapıp büyük spor çantası alcam.çok gözlü olanlarından.böyece sonrasında da eşimle spora falan normal çanta olarak kullanırız dedik.belki oğluşum da büyüyünce okula falan götürür.. nasıl bi çanytaysa bahsettiğim hiç eskimeyen:)
ama bu aralar nike da falam indirim var bakcaz bugün..
merhaba kizlar nasilsiniz?fazla yazamiyorum ama yazdiklariniz hepsini okumaya calisiyorum.bende bugün doktordaydim oglumu gördüm 1410gr dedi doktor biraz kücük degilmi bana öyle geldi.doktora sordum normal dedi ama genede icim pek rahat degil.benim kilomda 3 hafta önce gitmistim 4 kilo almistim bugünde ayni cikti yani hic almamisim...
merhabalar herkese..
canım şimdi gördüm yazını pc yi ele geçirdi kardeşim naniknanik
ben avrupa yakasındayım.. fatih te oturuyorum canım..
istanbula gelme olasılığınız var mı gerçekten ayy ne güzel olurduuu coksekeriremsu
Selam arkadaşlar,
rahmin büyümesinden ve bağların gerilmesinden kaynaklanan sancı regl ağrısına benzemiyor, onu ayırt edebiliyorum, benimde regl ağrısı oluyordu geçen hafta idrarımda ihtahap çıktı, ilaç kullanıyorum, idrar yolu enfeksiyonu ve ishal rahmi harekete geçiriyor.
Bende de 2 gündür alt tarafımda sanki birşeyçıkmış gibi bir his var, su kesem olmasın yaa( yarın gel dedi doktorum.
selam Arkadaşlar,
Rahmin Büyümesinden Ve Bağların Gerilmesinden Kaynaklanan Sancı Regl Ağrısına Benzemiyor, Onu Ayırt Edebiliyorum, Benimde Regl Ağrısı Oluyordu Geçen Hafta Idrarımda Ihtahap çıktı, Ilaç Kullanıyorum, Idrar Yolu Enfeksiyonu Ve Ishal Rahmi Harekete Geçiriyor.
Bende De 2 Gündür Alt Tarafımda Sanki Birşeyçıkmış Gibi Bir His Var, Su Kesem Olmasın Yaa( Yarın Gel Dedi Doktorum.
Mervecim canım birden göremedim bende seni işin falan vardır diye düşündüm,canım ya keşke olsa dedim ya kardeşlerimde orda oturuyo zaten benim için süper olurdu ama eğer kardeşlerimi ziyarete falan gelirsem ist.a mutlaka senle görüşmek isterim nasılsa tel.lerimiz var birbirimizde araşırız bebişleride alır çıkarız harika olur,inşallahta olur canım,sen bu arada almışsın emziği biberonu bende almadım dahada alıcam nuk güzel değilmi,bide silikon göğüs ucu alıcam çünkü benim göğüs uçlarım biraz problemli şimdiden alayımki bebek emmede zorluk çekerse hiç olmazsa işime yarar