2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

betulcum saçını boyama bence canım yaa,benim ark. kuaför ona ragmen hamileliği boyunca boyamadı.ben de bebek düşünmeye başladığımızda kendi rengine boyamıştım allahtan.

Slm.canım benim bu aya kadar kasık ağrılarım hiç olmuyordu ama bu ay özellikle geçenlerde bi ara kanamam olmuştu biraz o ara sık oldu tabi kasık ağrısıyla beraber kanama kötü şükürler olsunki bişey olmadı ama sadece kasık ağrın varsa çok normalmiş hatta dr.um karnına kramplar falan girer demişti dedikleride oldu,şuanda bende yine ara ara kasık ağrıları var çünkü karnımızın altındaki alt bağlar rahmin büyümesinden dolayı geriliyomuş buda ağrıya neden oluyo endişelenme eğer endişeleniyosanda dr.una danış derim

merhabalar herkese..
canım şimdi gördüm yazını pc yi ele geçirdi kardeşim naniknanik
ben avrupa yakasındayım.. fatih te oturuyorum canım..
istanbula gelme olasılığınız var mı gerçekten ayy ne güzel olurduuu coksekeriremsu

merhabalarr güzel annelerrr
okumak çok uzun sürdü,iyi kaynatmışsınız yine kızlarr:))))
ayyy benim ağrım sancım yok ama kafam çook karışıkk kızlarr
annemlerin ev değiştirme durumları var, sanırım ablamın işine yakın olsun diye bana çok ters bir yere taşınacaklar
benimde onlara yakın biryerlere taşınmam lazım
nakliye ücretleri uçuk,zaten 4 ay maaşsız kalıcam,ne yapıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum,eşimle benim aileminde borç içinde olduğunu düşünürsek yandığımızın resmidir yanii
önce annemler taşınsa biz kızım doğduktan sonra taşınsak diyorum bazen,sonra bebekle zor olur şimdiden taşınayım diyorum, offfff offfffff
meleklerimiz kısmetiyle gelirler dimi kızlarrrr?

gelir allahın izniyle..ben inanıyorum...ama dediin gibi önce annnenler sonra yavrun meydana çıktıktan sonra taşınma işlerine girişseniz daha rahat olur sanıyorum..allah sağlık versinde napalım dört dörtlük hiçbişi yokmuşki bu hayatta...

betulcum saçını boyama bence canım yaa,benim ark. kuaför ona ragmen hamileliği boyunca boyamadı.ben de bebek düşünmeye başladığımızda kendi rengine boyamıştım allahtan.

ben doktoruma sormustum canım zararlı olup olmadıgı hakkında bırsey söylemedı..
ama yınede ilk 3 ay önermıyorlar ondan sonra olabılır dedı.. bende oyle yaptım zaten..:1rolleyes:

doktoruma sordum.. yanı yakınım olan doktora..
bana hast. gidip idrar talili yaptırmam gerektıgını soyledı..
hafta sonu randevum var o zaman beklesem bırsey olur mu dedım yarın git dedi..
erken doğum sancılarıda olabılır, idrar yolu enfeksyonu da olabılır yarn hemen baktır dedı..
bakalım.. :sm_confused:

canım bız bu cumartesı gunu tasınıyoruz ve ınanılmaz buyuk bır masraf aynı zamandada manevı acıdanda ınsanı sarsıyor cok zorrrr
onun ıcın ne kadar ertelersenız sızın ıcın o kadar ıyı olur canım..a.s..

çok sağol canımm
biliyorum hayatta dörtdörtlük bişey yoktur ama benim burcumdanmıdır nedir bilmiyorum,kontrolüm dışında gelişen olaylar beni fazlasıyla geriyor canımm
yani herşeyimin net ve programlanabilir (benim tarafımdan) olması gerekiyor:))çok kötü bir huy bu biliyorum ama engelleyemiyorum..
mesela şimdi taşınacaksam tepe mobilyayı arayıp yeni adresime teslimat istemem lazımki meleğimin mobilyaları daha kullanmadan montajı yapılıp yapılıp sökülmesin...
offf yaaa sizide sıkmıyım şimdi..

birde ben özel hastaneye gidiyorum ve sanırım sezeryanla doğum yapıcam,doktorum 39.haftada alırız dedi... çalışabilir raporu almak için (hastanenin ssk ile anlaşması var) 10 temmuzda gel dedi, o gün tam 31.haftam oluyor.yani 31 bitiyor 32 den gün almaya başlıyorum
ee bu rapor 32 bitincemi başlarkenmi alınıyor,doktorun bir bildiği vardır dimi?

ayy ciddimisin canımm? benim korkum maddi açıdan,sonuçta taşınırsam kardeşim annem babam halledecek paketleme temizlik işlerini ..

ayyy kızlarr aşkım gelmiş aşağıda beni bekliyor
ben çıkmak zorundayım,hepinizi öpüyorummmmmmm

allah kolaylık versin canım umarım işleriniz yolunda gider bebeğinizde bol rızkı ile gelir bizimde durumlar vahim valla neetcez bilmem allah hepimize yardım etsin

banada hala oluyor bır sancı gırıyor 2 sn sonra gecıyor ama aynı adet sancısı gıbı ben anlamadım bırsey neden acaba...:uhm:

bende de oluyor hep oluyordu arada ama bayadır olmuyordu fazla 2 gündür gene başladı rahim artık daha da büyümeye başladı oyüzden olabilir yanii doktorumda öle dedi bana

evet canım malesef oyle,manevı acıdan kastım o degıldı.bende mesela evden eve tasıma ıle tasınıyorum sadece ıc camasırlarımı ozel esyamı alıcam gerısı onlar yapıyor,temızlıge kadın tuttuk zaten hem ev bosken hem dolunca gelıcek...yerlerstırmeye butun aılem gelıcek...
onlar sorun degıl,ev aramak ıstedıgın gıbı ev bulmak,tasınırken acaba bırsey olcakmı esyama zarar gelcekmı?yok elektrık baglat,su baglat,telefon baglat derken gerim gerim geriliyorsunaılen gelıp evı yerlestırıyor sen arkalarından kendı zevkıne gore bır daha yerlestırıyorsun
anlatmak ıstedıgım buydu...
maddı olarakta sımdıden 3000 ytl gıttı kı daha coookkk sey var...

32 hafta dolunca alınıyor rapor benim bildiğim kadarı ile doktor rapor yazıyor onu işyerine veriyorsun

http://www.e-gebelik.net/bilinmesi_gerekenler/dogum_izni.asp

kızlar biberon emzik falan aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız? Avent marka düşünüyorum ama bebeğin hangisini tutacağını bilemezsin diyorlar.
Bir de bu akşam çantamızı hazırlamak üzere alışveriş yapcaz.Neler koyuluyor çantaya internetten baktım ama eksik gibi geldi siz neler koydunuz?

canım ben biberon aldım ıkı tane bır buyuk bır kucuk boy.ıkısıde avent aldım en ıyısı oymus.
emzıkte sanırım avent yada chıcco aldım ama tam emın degılım 3'luydu benım aldıgım.yeter dedıler..
hastane cantamı ben daha hazırlamadım ınsallah evımı tasıdıktan sonra ama dogum yapmayı dusundugum hastaneden bana verdıklerı bır broşürde
anne ıcıngecelik veya pijama(önden düğmeli)
terlik
lohusa külodu
kişisel temızlık urunlerı(dıs fırcası macun,sac fırcası,ruh,toka,parfum vb.)
bol mıktarda ped
emzırme sutyenı

bebek için

yenı dogan cocuk bezı
ıslak mendıl
zıbın 2 adet
tulum 3
baslık 2
corap 2
eldıven 2
mevsıme gore yelek hırka penye
bebek battanıyesı
yumusak kucuk havlu
bol mıktarda bebek mendılı
bebegı tasıyabılcegınız portbebe
ve her ihtimale karşıda
pısık kremı
emzık ve koruyucu kutusu
diyor canım
a.s.

çok işe yara bir paylasım oldu tesekkurler.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…