Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende 7eylül annesiyim ama kızım bu eylül ayında 6 yaşına basacak busene bide şubat annesi oldum oğluşum geldi allah hepinizi hayırlısıyla sağ sağlim tek avazda kurtarsın.doğumdan korkmayın benim ikiside normal doğumla oldu.allah hepinizin yardımcısı olsun
günaydınn hatunlarrrr
ben bugün 7 günlük rapor aldım:))
haftaya çalışabilir raporu almadan önce bir hafta evde kalalım dinlenelim dedik kızımla...
süpperr dimi:))
merhabaaa güzel arkadaşlarım nasılsınızz umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir saglıgınız yerindedir. ben siteye uzun zamandır giremiyordum çok yogundum ama artık okullar kapandı. yarın annem,kardeşim ve yegenlerim geliyor. geçtigimiz hafta sonu çok kalabalık yatılı misafirlerim vardı inanınn o kadar çok yoruldumkii öldüm bittim belim koptu. dünde okulumuzu kapattık gül yazını okudum canımm sanada güzel tatiller diliyorum evi toplarken çokta yorma kendini. dünde ögretmen arkadaşlarla geziye gittik çok güzel bir gündü ama eve nasıl geldigimi bilmiyorum. bugünde dr kontrolüm varr. arkadaşlara ben bu hafta erken dogum yapmadım yaa başka zamanda yapmam dedimm.
sayfalar dolusu yazılarınız vardı arkadaşlarım tam okuyamadım umarım herkesin saglık durumu bebişler iyidir. hepinizi çook özledimm.
merhabaaaaaaaaaa hamiş arkadaşlarımmmm
nasılsınz ben bugün yataktan kalkamadım kemikleim ağrıyordu dün de çok halsizdim o yüzden işe gitmedim bugün galiba ağırlaşıyoruz kızlar hissediyoruz herşeyi artık
herkese güzel gün dilerimmm
Slm.kızlar hepinize güzel bi gün dilerim,ebrucum geçmiş olsun canım çok yorma kendini gerçektende artık hamileliğin etkilerini daha fazla hissediyoruz,bende kendimi kaldıramıyorum resmen eşime diyorum penguen gibi oldum valla,elifcim sende dinlen çok iyi yapmışsın izin yapmakla,aslı sende kendine dikkat et arkadaşım şu aylar çok kritik valla,cansu sende iyisindir inşallah güzelim,sudem sende hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim...Kızlar çok sıcak valla inşallah şu günleri atlatmamızda Allah yardımcımız olsun kalan zamanımız iyi geçsin umarım
saol canım hoşgeldin..
Valla bu ağırlaşmalar ve sıcaklar olmasa hamile olduğumu anlamıycam....
Allaha şükür Başka problemlerimiz olmasın da nasılsa sayılı günler çabuk geçecek...
:1hug:
hoşbuldummm cansuum dün akşam mothercarenin başka mağzasına uğradım bebişin küveti içine böyle havlulu bşey verdi çalışan kızlar minik bebişler için daha iyi oluyormuş ben de onu aldım ne file ne sünger almadım bakalım..
bir de önden çıtçıtlı gecelik vardı indirimde 13 milyon olmuş onu da aldım tavsiye ederim canlar....
gulan hoşgeldin canım..aynen burası da çok sıcak yapış yapış oluyorum sıcaktan iki kere soğuk suyla duş almazsam rahatlıyamıyorum canım seninkiler iki tane sıkıntıların da çoktur kaç kilo aldın toplamda ??
kızlar ben geldimmm
melegimden haberler getirdim sizeeeeeeee
mert yağızım 1.378 gr oolmuş boyuda 38 cm kızlarrrrr
doktorumuz çok sağlıklı maşşalh dedii.yani herşey yolundaydı
çok şükür.tabii annemizdeiyi dedi 2 kilo almılım bende toplamda
11 kg ulaştım valla herhalde 15/18 arası bitiricen dedi dr.
bende haberler bukadar fazla giremiyorum malum kız istemeye gidicez
hazırlıklar son sürat devam ediyo bende k.valdeme gidip geliyorumm
kankaaaaaaaaaaa ebrucummm tatlım kıyamam sana ben allah çalışanların yardımcısı olsun valla
arkadaşlarrr 1 ay oldu işten çıkalııı inanın çok sıkılıyorum ama bu sıcaklarda işte olaydım ne
yapardım bilmiyorum.dualarım sizinle kızlarrrr
Bebeğin de seninde iyi olmanıza çok sevindim... Maşallahh Yağız bey e...