sağol cansucum çok teşekkür ederrimmmm
sizlerin kilolar ve boylar nasıl normalmi değerlerimmm
arkadaşlarrr
selam kızlar bende 7eylül annesiyim ama kızım bu eylül ayında 6 yaşına basacak busene bide şubat annesi oldum oğluşum geldi allah hepinizi hayırlısıyla sağ sağlim tek avazda kurtarsın.doğumdan korkmayın benim ikiside normal doğumla oldu.allah hepinizin yardımcısı olsun
bende ilk cocugumu normalle dogurdum ,insallah bir aksilik olmazsa bunuda normal dogururum ...bende sezeryan nasil bisey diye bilmiyorum ve sezeryandan cok korkuyorum ..arkadasim ve yegenim sezeryanla dogurdu ve benim cektigim aci bir gundu onlar 1 hafta cok aci cekti :1ninca: onlari gorene kadar kendi cektigimi baya cok goruyordum ,sukrettim ki iyiki normalle dogurmusum..gerci herkesin yapisi farkli kimiside sezeryan iyi diyor aman ben istemem.. bende bir aksilik olup sezeryan olursam diye korkuyorum .. senağlamaya bu doğum konusu beni acayip düşündürüyor,eşim oluruna bırak diyo ama sanırım normal doğum yapamayacak kadar çok korkuyorum.yeni normal doğum yapan bir arkadaşım "regl sancısından kurtulmak dışında bir faydasını görmedim,göbeğim bile duruyor çektiğim sancı yanıma kar kaldı" dedi.yaşlı teyzeler dışınd kimse normal demiyor..
benim doktorum çok iyi güveniyorum ama sezeryanda süper başka bir doktor var bir adamın tüm hastaları mı memnun olur.Bu öyle.Son anda bu doktora mı kaysam diyorum.kafamçokkarıştı yani arkadaşlar tam bir muamma ne yapcam bilemiyorum..
haziran hoşgeldin canım.bebişin nasıl sen nasılsın?
yeniyaşam çok sevindim bebişine maşallah..
ben boyu anlayamadım hilarya biz soruyoruz dr artık söylemiyor boyunu merak ediyoduk bizde..FL değeri ile 7 mi çarpılıyor..?
selam eylül anneleri uzun süredir sizleri takip ediyorum vee çok güzel paylaşımlarınız. bende nasipse 8 eylülde doğum yapıcam. umarım yazım ulaşır.
günaydın eylül annişleri nasılsınız nasıl geçiyo günleriniz