2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlarr nasılsınzı nasıl gidio hamilelik.... bisden sonra siz geliyosunuz.. allahım hepimizi kurtarsın canalrım .. saglıcakla..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.kısmetse bende eylül annelerinden olucam.bi aksilik olmassa 17 eylül doğum tarihi

merhabalarrr ben geldimmm esracımmda güzel haberlerle gelmişş bendee.. bizde dra gittik bugün bebişimiz çok iyiymiş maşallahh haftasına göre çok iyi önde gidiyor dedi kilosu 1,700 gr olmuş.iri bebek olacak galiba dedi dogum hakkında konuştum eger iri bebek olursa normal biraz zor olur dedi, çatı kontrolünü yaptıktan sonra konuşuruz dedi. bende 2 ayda 5 kilo almışım toplamda 11-12 kilo aldım iyi dedi. cansu canım boyunu nasıl hesaplıyorduk ben bilmiyorum söylermisin canım.

Kızlar kimsecikler yok bugün nerelere gittiniz,aslı ve esra hayırlı olsun kızlar bebeklerinizi sağlıklı gördünüz geldiniz maşallah ikinizin yavrusunada,aslı galiba o değer FL değerini 7 le çarpıyosun çıkan değer bebişin boyu oluyo mesela benimki 26.haftada 50*7 den 35cm.miş canım böyle yani hesaplaması

herkese ıyı aksamlar kızlar,ben daha yenı gelebıldım eve
sabah 9 da evden cıktım o saatten berı yenı tasınacagımız ev ıcın elektrık,su,ev telefonu,dogalgaz baglatmak ıcın ordan oraya kosturdum...yanıma kuzenımı aldım ama
neye yarar yıne butun ıslerı kendım yaptım.esım yenı ıs degıstırdıgı ıcın ızın alamıyor dolayısıyla hersey bana kalıyor...
resmen ayaklarımın tabanlarını acıdan hıssetmıyorum
zaten allah o resmı daırelere kımseyı dusurmesın ınsanın burnundan getırıyorlar..
yok ıkemetgah eksık yok bunun neden aslı gıbıdır kasesı yokÇok üzgünüm çoook
fıldır fıldır koştur yanı!!!
ıste boyle ama sonunda hepsını hallettım sadece dogalgaz ıcın bır daha gıdıcem...

yeni yaşam,asi bebıslerınız ne guzel kocaman olmus masallah,allah saglık,sıhat versın

benım 27+2 de 1155 gr.dı:)

ya bu doğum konusu beni acayip düşündürüyor,eşim oluruna bırak diyo ama sanırım normal doğum yapamayacak kadar çok korkuyorum.yeni normal doğum yapan bir arkadaşım "regl sancısından kurtulmak dışında bir faydasını görmedim,göbeğim bile duruyor çektiğim sancı yanıma kar kaldı" dedi.yaşlı teyzeler dışınd kimse normal demiyor..
benim doktorum çok iyi güveniyorum ama sezeryanda süper başka bir doktor var bir adamın tüm hastaları mı memnun olur.Bu öyle.Son anda bu doktora mı kaysam diyorum.kafamçokkarıştı yani arkadaşlar tam bir muamma ne yapcam bilemiyorum..

haziran hoşgeldin canım.bebişin nasıl sen nasılsın?
yeniyaşam çok sevindim bebişine maşallah..
ben boyu anlayamadım hilarya biz soruyoruz dr artık söylemiyor boyunu merak ediyoduk bizde..FL değeri ile 7 mi çarpılıyor..?

bende ilk cocugumu normalle dogurdum ,insallah bir aksilik olmazsa bunuda normal dogururum ...bende sezeryan nasil bisey diye bilmiyorum ve sezeryandan cok korkuyorum ..arkadasim ve yegenim sezeryanla dogurdu ve benim cektigim aci bir gundu onlar 1 hafta cok aci cekti :1ninca: onlari gorene kadar kendi cektigimi baya cok goruyordum ,sukrettim ki iyiki normalle dogurmusum..gerci herkesin yapisi farkli kimiside sezeryan iyi diyor aman ben istemem.. bende bir aksilik olup sezeryan olursam diye korkuyorum .. senağlama
Allah hepimize saglikli dogum nasip etsin..

Son düzenleme:
selam eylül anneleri uzun süredir sizleri takip ediyorum vee çok güzel paylaşımlarınız. bende nasipse 8 eylülde doğum yapıcam. umarım yazım ulaşır.

Merhaba canım..
Benim doktorum da artık boy söylemiyor.. Ama papatyam internette böyle bir formül bulmuş..
FL * 7 bebeğimizin ortalama %5 lik hata ile boyunu veriyormuş..
doktoruma sormadım bu ne kadar doğrudur diye ama internette böyle bir bilgi varsa da doğrudur diye düşünüyorum.. a.s.

selam eylül anneleri uzun süredir sizleri takip ediyorum vee çok güzel paylaşımlarınız. bende nasipse 8 eylülde doğum yapıcam. umarım yazım ulaşır.

hoşgeldin aramızaa..
Bebişinin cinsiyeti belli mi??
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

günaydın hamişler:)nasılsınız?umarım herkes ıyıdırsırnaşık şey
sıcaklardan az bunaldıgımız saglıklı bırgun olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…