- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
evet canım ben de kestirmeyi düşünüyorum sık sık duş ihtiyacı duyuyo insan ama uzun saçı yıkaması da zor o yüzden kısaltacağım ben de..
hamilelikten bir ay önce, ilk kez saçımı boyatmıştım canım bendeki de ne şans :)) röfle o da.. şimdi uzadı ama kendi saçlarım da Allahtan açık kumral ve güneşte de açılıyo .. çok abes durmadı..
bende beyaz çok vardı canım.. şimdi doğumdan sonra gölge yaptırmayı düşünüyorum..röfle acayip yıpratıyo saçı..keçi tüyü gibi yapmış oryel denen renk açıcı saçımı..şimdi kendi saçım çıktıkça daha iyi anlıyorum aradaki farkı :)) kendi saçım ne güzel parlakmış yaa röfleli saç mat..
iyi ki de hamile olmuşum aradaki farkı göremeyecektim yoksa :))
Evet mervecim sendekide şans yani valla sen o kadar bekle sonra hamiş kal olsun yinede bebeklerimiz için herşeye değer,zeten bende bu zamana kadar boyatmadım şimdiyse boyatmam,sabah öyle bi esti annemle konuşunca biraz moralim bozulmuştu saçlarımdan almak istedim hırsımı ama kesim konusunda kararlıyım,röfle çok kötü oluyo zaten çok yıpratıyo saçı,hayırlısıyla bi doğsunda kuzucum artık istediğim renge boyatırım napalım sabredicez bebişler iyi olsunda..