2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Seren selam;

bu imagesshck'dan resmi çekip hostit yapınca çıkan URL'lerden hangisini alıyosun.Ben büyük harfle olanı alıp, yazdığım yerde üstteki resim ekleden eklemiştim.Öyle olmayacak mı?

canım en alttaki direk to link image diye yazıyor onu kopyala yapıştır siteye

merhaba arkadaslar, bugun salı pazarına gıttım..
bitap bır sekılde dondum.. kafamçokkarıştı erken gıttım halbukı ama fayda etmıyor hava felaket sıcak..
mecbur kalmadıkca sakın cıkmayın derım bu havada ınsana hersey olur Allah korusun.. :1no2:

hicrannnnnn canımmm ne güzel poz vermişiniz maşallah allah ayırmasın canımmm
kızlar yaaa ben çok daralıyorum yaaaa yatmak istiyorum evdeee şöle tv yi açıp eski türk filmi seyretsem falannn

İŞTE DUBA ARKADAŞINIZ BEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNN VE EŞİM

aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy hiiiccraann sırnaşık şey
bu senmüsüüünnnn yerim senin göbişiinii kısss:teytey:

ay burası bizim sahile benziiii b.çekmece sahılımı kıs yoksa benzettımmıııyerimseniben

betüş kıs nerde salı pazarı var ben bilmimmm:uhm:

hicrannnnnn canımmm ne güzel poz vermişiniz maşallah allah ayırmasın canımmm
kızlar yaaa ben çok daralıyorum yaaaa yatmak istiyorum evdeee şöle tv yi açıp eski türk filmi seyretsem falannn

off sorma yaa bende senın gıbıyım artık evımde olmak yatmak ıstıyorum valla calısmak artık ızdırap gıbı gelıyo yaa offffffff

valla sıkıldım artık calısmaktanklava:

canım burdada salı pazarı var bende sabah eşimle çıktık pazara evden çıkarkende kahvaltı yapmadım hemen geliriz diye mısır gevreği yedim .........
pazara daha yeni gitmiştim tansiyonum düştükafamçokkarıştı yere çömeldim 5 dk.eşim çok kızdı tanıdık biri vardı ben oturdum eşim simit ayran aldı yedim kendime geldim çok kötü oldum yani allahtan düşüp kalmadım ........jeyyar.eşim sana birdaha dışarı yasak dedi ne yapacağım bilmiyorum çarşıdada işlerim var eşim çok pinpirik adam hayırlısı sağsalim geçirelim şu sıcak aylarıda........

aaaa papatya güzel çıkmışsın ya..
Valla benim resimlerde oldu galiba sağol :)
Bende atayım bakayım çıkacak mı..:dance:

kızlarrrrrrrrrr göğüs pedi alan var mııııııııııııı
aldıysanız kaçlı olanı aldınız ve ne markaaaa

kızlar allah neşenızı arttırsın maşallah maşallah:)))
ne guzel odalar boyanmaya baslamıs bebek odaları alınmıss hepside harıka gorunuyor,allah ıcınıze sındırsın arkadaslar,ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın
ben ev tasıma ısıyle ugrastıgım ıcın kucuk esyaları dısında buyuk esyalarını alamıyorum malesef
betulcum gecen hafta bende cıktım pazara ve 3 gun kendıme gelemedım,beynıme gunes gectı herhalde
onun ıcın bır daha kesınlıkle pazara aksama kadar gıtmem dıye dusunuyorum..cunku cok tehlıkelı
bu havada normal ınsanlara bıle cıkmayın dıyorlar kaldı ki bız hamıleyız:..
aman dıkkat edin kızlar.bebıslerımız ıcın bu havalarda evden cıkmamak lazım
bu arada allah butun calısanlara yardım etsın,guc kuvvet versin inşallah..

ayyyy bu arada bız bır kutu daha atlamısız super yaaa:))cok sevındım valla..
allah son kutuyu gormeyı nasıp etsın ınsallah hepımıze:teytey:

kadıköy de salı pazarı var.. kolay bı yerde bılırsın belkıı aslında..

bende sıcaklara kalmayalım dıye erkenden cıktım kahvaltı yapmadım..
yolda sadece ayran ıctım.. yemeği pazar bıttıkten sonra yedım..
bi ara kendımı kotu hıssettım ama ayran tuttu sanırım.. topu topu 2-3 saat gezdık ama ayaklarım suan aksama kadar yurumusumm gıbı sızlıyor ve su toplamıs halbukı rahat bı babet gıymıstım..
bu hamılelık hakıkaten farklı bırsey yahu can tasımak boyle yoruyor olsa gerek.. fisfisfis

kadıköy de salı pazarı var.. kolay bı yerde bılırsın belkıı aslında..

yok bılmıyorum cnm ben avrupa yakasındayım ınsallah bıgun bebişimle gecerım otarafaasırnaşık şey

kızlarrr hep bebişlerden kıyafetten işten soz edıyoruz ama bi konuyu atlamıyormuyuz sizceeeee:uhm:

allahın izniyle dogum yapacaz insallah pekı ya sonrasııısırnaşık şey

yani tekrardan korunmak gerek hiçbirmiz yeni bebeklerimizin yanına hemen kardeş ıstemeyız dımı :roflol: o yuzden napıcaz nasıl korunucaz bılgısı olan varmıııı:1hug:
adamlar dogumu beklii valla :roflol: o yuzden saglam onlem almalıyız acaba d.kontol hapınamı devam edıcez yoksa eşlermi korunacak valla ben bunları düşünür oldumm

valla canım bizde zaten eşim korunuyordu herhalde yine öyle olur.çünkü doğum kontrol hapının bana yan etkisi oldu.1 ay kullanıp bırakmıştım.emzirme döneminede güvenmemek lazım.süt koruyor derler ya.ama annem beni emzirirken daha ben 3 aylıkken kardeşime hamile kalmış.bende anneme benzersem yanarım valla.ne düşünürler sonra hakkımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…