Seren selam;
bu imagesshck'dan resmi çekip hostit yapınca çıkan URL'lerden hangisini alıyosun.Ben büyük harfle olanı alıp, yazdığım yerde üstteki resim ekleden eklemiştim.Öyle olmayacak mı?
:teytey::teytey::teytey::teytey:
ohh ohhh lili lili oğluşum.yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu.kaderimde yazan bebiş sonunda benim oldu.
Seren Geldim Canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :teytey::teytey:
hicrannnnnn canımmm ne güzel poz vermişiniz maşallah allah ayırmasın canımmm
kızlar yaaa ben çok daralıyorum yaaaa yatmak istiyorum evdeee şöle tv yi açıp eski türk filmi seyretsem falannn
merhaba arkadaslar, bugun salı pazarına gıttım..
bitap bır sekılde dondum.. kafamçokkarıştı erken gıttım halbukı ama fayda etmıyor hava felaket sıcak..
mecbur kalmadıkca sakın cıkmayın derım bu havada ınsana hersey olur Allah korusun.. :1no2:
Papatyam olmuş mu şimdi?
Hem oradan alıp yapıştırdım hem de araya link ekleye yapıştırarak yaptım
http://img155.imageshack.us/img155/2549/odammmsonnnnnfp9.jpg
http://img383.imageshack.us/img383/5865/odammmsonnnn22copyya8.jpg
aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy hiiiccraann sırnaşık şey
bu senmüsüüünnnn yerim senin göbişiinii kısss:teytey:
ay burası bizim sahile benziiii b.çekmece sahılımı kıs yoksa benzettımmıııyerimseniben
betüş kıs nerde salı pazarı var ben bilmimmm:uhm:
canım burdada salı pazarı var bende sabah eşimle çıktık pazara evden çıkarkende kahvaltı yapmadım hemen geliriz diye mısır gevreği yedim .........
pazara daha yeni gitmiştim tansiyonum düştükafamçokkarıştı yere çömeldim 5 dk.eşim çok kızdı tanıdık biri vardı ben oturdum eşim simit ayran aldı yedim kendime geldim çok kötü oldum yani allahtan düşüp kalmadım ........jeyyar.eşim sana birdaha dışarı yasak dedi ne yapacağım bilmiyorum çarşıdada işlerim var eşim çok pinpirik adam hayırlısı sağsalim geçirelim şu sıcak aylarıda........
kadıköy de salı pazarı var.. kolay bı yerde bılırsın belkıı aslında..
yok bılmıyorum cnm ben avrupa yakasındayım ınsallah bıgun bebişimle gecerım otarafaasırnaşık şey
kızlarrr hep bebişlerden kıyafetten işten soz edıyoruz ama bi konuyu atlamıyormuyuz sizceeeee:uhm:
allahın izniyle dogum yapacaz insallah pekı ya sonrasııısırnaşık şey
yani tekrardan korunmak gerek hiçbirmiz yeni bebeklerimizin yanına hemen kardeş ıstemeyız dımı :roflol: o yuzden napıcaz nasıl korunucaz bılgısı olan varmıııı:1hug:
adamlar dogumu beklii valla :roflol: o yuzden saglam onlem almalıyız acaba d.kontol hapınamı devam edıcez yoksa eşlermi korunacak valla ben bunları düşünür oldumm