valla canım bizde zaten eşim korunuyordu herhalde yine öyle olur.çünkü doğum kontrol hapının bana yan etkisi oldu.1 ay kullanıp bırakmıştım.emzirme döneminede güvenmemek lazım.süt koruyor derler ya.ama annem beni emzirirken daha ben 3 aylıkken kardeşime hamile kalmış.bende anneme benzersem yanarım valla.ne düşünürler sonra hakkımda.
aaaa papatya güzel çıkmışsın ya..
Valla benim resimlerde oldu galiba sağol :)
Bende atayım bakayım çıkacak mı..:dance:
aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy Hiiiccraann Sırnaşık şey
Bu Senmüsüüünnnn Yerim Senin Göbişiinii Kısss:teytey:
Ay Burası Bizim Sahile Benziiii B.çekmece Sahılımı Kıs Yoksa Benzettımmıııyerimseniben
Betüş Kıs Nerde Salı Pazarı Var Ben Bilmimmm:uhm:
kızlar bende normal dogum ıstıyorum aslında ama bır yandanda korkuyorum,normal dogum aslında doganın kanunu en guzelı ama sezeryan da gununu bıle kendın secıyorsun,gıdıyorsun alıyorlar ıkı dakıkada elınde bebısın...
cevremdekı %90 arkadaslarımın hepsı sezeryan yaptı memnun degılım dıyenı duymadım daha ama bılmıyorum:uhm:
dedıgınız gıbı genışleme olayıda var fisfisfis
bırde sımdıkı doktorlar hep sezeryan a yonlendırıyorlar yok kafası ters gelıyor yan gelıyor deyıp:))
normal dogum dıye gıden arkadaslarım sezeryan yapıp geldı..ugrasmak ıstemıyorlar herhalde:1no2:
al benden de o kadar hep duyuyorum normal diye gidip sezaryen olup geliyorlar
biz ne yapıcaz bilmem ama ben de şu yırtılma ,dikiş atma ve çocuğun sağlıklı olması adına nerdeyse sezaryene dönücem bakalım doktorum ne dicek bilmiyorum ama benneyaptımki
benim sezeryan kararım kesinde,önemli olan şu esnadaki dr umun cerrahi yeteneği..bakalım iyi esip biçebilcekmi..yapışıklık olmamalı..en az kesiyle yapabilmesi..
arkadaşlar bende dün gittim doktora şeker yüklemesi yapıldı 122 çıktı normal dedi doktorum bide bu sefer biraz kaçırmışsın kiloları dedi 6 haftada 3 kilo aldım bana çok gelmedi ama doktor çok bundan sonra dikkat et dedi tuzu azalttım yemekleri de öyle gerçi ben almışım ama bebekde almış normal zamanından 8gün büyük çıktı kilosu da 1.150 gram
ayak şişliklerimden de bahsettim uzanırken dinlenirken ayaklarının altına yastık koy dedi gece yatarkende koy dedi