2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

valla canım bizde zaten eşim korunuyordu herhalde yine öyle olur.çünkü doğum kontrol hapının bana yan etkisi oldu.1 ay kullanıp bırakmıştım.emzirme döneminede güvenmemek lazım.süt koruyor derler ya.ama annem beni emzirirken daha ben 3 aylıkken kardeşime hamile kalmış.bende anneme benzersem yanarım valla.:eek:ne düşünürler sonra hakkımda.

:eek: ayy zor yaa hemen hamılede kalmak sıtemem ama dedıgın gıbı hap sakıncalı süt vericez yavrularımıza cunku
ozaman eşler korunacak ama onada cok cok guvenemıyorum yaa off napıcaz bılmıyorum valla

buarada kızlar normal dogum yapacak olanlar cok cok mecbur kalmadıkca dıkıs attırmasınlar yanı acılmasını beklemelıymısız sonradan toparlıyomus benım annem kayınvalıdem gorumcen cogu tanıdıgım dıkıssız dogum yapmıslar
ınsallah bende dıkıssız dogumumu yaparm

Seren selam;

Çoğunluk normal istiyo heralde. Ama benim duyduğum kadarıyla da kesilip dikilmesi daha iyi. çünkü yırtılma olmuyo o zaman ve iyi bi dikiş atılıp iyi koruyup geçerse daha iyiymiş.
Ama bilmiyorum yinede bende hep bundan korkuyom zaten.Genişleme oluyo diyo kimileri :bbo:
Bilgisi olan var mı kızlar?

aaaa papatya güzel çıkmışsın ya..
Valla benim resimlerde oldu galiba sağol :)
Bende atayım bakayım çıkacak mı..:dance:

cimg2918sn3.jpg

cimg2918sn3.jpg

kızlar bende normal dogum ıstıyorum aslında ama bır yandanda korkuyorum,normal dogum aslında doganın kanunu en guzelı ama sezeryan da gununu bıle kendın secıyorsun,gıdıyorsun alıyorlar ıkı dakıkada elınde bebısın...
cevremdekı %90 arkadaslarımın hepsı sezeryan yaptı memnun degılım dıyenı duymadım daha ama bılmıyorum:uhm:
dedıgınız gıbı genışleme olayıda var fisfisfis
bırde sımdıkı doktorlar hep sezeryan a yonlendırıyorlar yok kafası ters gelıyor yan gelıyor deyıp:))
normal dogum dıye gıden arkadaslarım sezeryan yapıp geldı..ugrasmak ıstemıyorlar herhalde:1no2:

aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy Hiiiccraann Sırnaşık şey
Bu Senmüsüüünnnn Yerim Senin Göbişiinii Kısss:teytey:

Ay Burası Bizim Sahile Benziiii B.çekmece Sahılımı Kıs Yoksa Benzettımmıııyerimseniben

Betüş Kıs Nerde Salı Pazarı Var Ben Bilmimmm:uhm:

Yok Canim Yok Küçükçekmece Sahili Orasi

kızlar bende normal dogum ıstıyorum aslında ama bır yandanda korkuyorum,normal dogum aslında doganın kanunu en guzelı ama sezeryan da gununu bıle kendın secıyorsun,gıdıyorsun alıyorlar ıkı dakıkada elınde bebısın...
cevremdekı %90 arkadaslarımın hepsı sezeryan yaptı memnun degılım dıyenı duymadım daha ama bılmıyorum:uhm:
dedıgınız gıbı genışleme olayıda var fisfisfis
bırde sımdıkı doktorlar hep sezeryan a yonlendırıyorlar yok kafası ters gelıyor yan gelıyor deyıp:))
normal dogum dıye gıden arkadaslarım sezeryan yapıp geldı..ugrasmak ıstemıyorlar herhalde:1no2:

al benden de o kadar hep duyuyorum normal diye gidip sezaryen olup geliyorlar
biz ne yapıcaz bilmem ama ben de şu yırtılma ,dikiş atma ve çocuğun sağlıklı olması adına nerdeyse sezaryene dönücem bakalım doktorum ne dicek bilmiyorum ama benneyaptımki

nunu bacum ne resmi yükleyemiyon sen yahu neden olmuyorrrr mesaj kutusunda üstteki sarı zarfın içindeki http yazısını sil öyle yapıştır açılan kutucuğa sonra ok de dene bakalım bidaha ]

bende sezeryancıyım..normalide doğurabilceğime güvenim var..aslında acıyada dayanıklıyımdır ancak yinede neblim ya havasız kalırsa ya sıkışırsa ...dr bana uzun doğum kanalın dedi bide miyom var....normal doğumda mümkünsüz bence genişleme olmasın ama ikinciden sonra ve yırtıklarla cinsel hayatımızı etkileyebilir bi raddede olucanı sanıyorum...

benim sezeryan kararım kesinde,önemli olan şu esnadaki dr umun cerrahi yeteneği..bakalım iyi esip biçebilcekmi..yapışıklık olmamalı..en az kesiyle yapabilmesi..

al benden de o kadar hep duyuyorum normal diye gidip sezaryen olup geliyorlar
biz ne yapıcaz bilmem ama ben de şu yırtılma ,dikiş atma ve çocuğun sağlıklı olması adına nerdeyse sezaryene dönücem bakalım doktorum ne dicek bilmiyorum ama benneyaptımki

evet canım malesef oyle cunku doktorlar 5 6 saat bızım dogurmamızı beklemek ıstemıyor belkıde daha uzun sure...
bırde ben orya dikiş atılma olayını dusununce bıle fena oluyorumkafamçokkarıştı
onun ıcın bende sezeryan olcam gıbıme gelıyor..doktorumda bu konuda cok guvenıyorum yanı sezeryan konusundan cunku yaklasık 10 12 arkadasız hepsı aynı doktora dogum yaptırdı..onun ıcın sezeryan bende agır basıyor...

ya kızlar sımdı cok alakasız bır soru olucak ama balık yemeye devam edıyormusunuz??
ben artık her hafta yememeye basladım havalar ısındıkca ıyıce canım yemek ıstemıyor sız napıyorsunuz ya??bır yandanda vıcdan azabı duyuyorum:KK43:(

benim sezeryan kararım kesinde,önemli olan şu esnadaki dr umun cerrahi yeteneği..bakalım iyi esip biçebilcekmi..yapışıklık olmamalı..en az kesiyle yapabilmesi..

valla kızlar bılmıyorumda benım doktorum olsun aılem olsun tanıdıklarım olsun gerekse okuduklarım gerekse unlu kadın dogum uzmanlarından dınletıklerım hep aynı şet NORMAL DOGUM NORMAL DOGUM baska bişi demıyolar
en saglıklısı oymus
acılma gevseme olacak tabıkıde allah tarafından orası acılıcakkı bebek cıksın eskı kadınlarda sezeryanmı varmıs yooo onlar nasıl catır catır dogurmus:)))
esneme gevseme o esnada oluyor sonra orası kendını yenılıyo toparlıyo
ole gevsek gevsek kalacak halı yok yaa:roflol: ozaman yurudukce tum ordanlar dısarı cıkacak:roflol: ayy koptum valla heee:roflol:

hamiş arkadaşlarım öpüyorum hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr
mis kokulu bebişlerimize iyi bakın heeeeeeeeee

arkadaşlar bende dün gittim doktora şeker yüklemesi yapıldı 122 çıktı normal dedi doktorum bide bu sefer biraz kaçırmışsın kiloları dedi 6 haftada 3 kilo aldım bana çok gelmedi ama doktor çok bundan sonra dikkat et dedi tuzu azalttım yemekleri de öyle gerçi ben almışım ama bebekde almış normal zamanından 8gün büyük çıktı kilosu da 1.150 gram
ayak şişliklerimden de bahsettim uzanırken dinlenirken ayaklarının altına yastık koy dedi gece yatarkende koy dedi

duygucum ben her hafta balık yiyorum hala zaten çok seviyorum balığı pazarda da var allahtan hala alıp yapıyorum her hafta cumartesi balık günü

arkadaşlar bende dün gittim doktora şeker yüklemesi yapıldı 122 çıktı normal dedi doktorum bide bu sefer biraz kaçırmışsın kiloları dedi 6 haftada 3 kilo aldım bana çok gelmedi ama doktor çok bundan sonra dikkat et dedi tuzu azalttım yemekleri de öyle gerçi ben almışım ama bebekde almış normal zamanından 8gün büyük çıktı kilosu da 1.150 gram
ayak şişliklerimden de bahsettim uzanırken dinlenirken ayaklarının altına yastık koy dedi gece yatarkende koy dedi

canım hayırlısı olsun sonucların ıyı cıkmıs...bende yarın gıdıcem seker yuklemesı ıcın bakalım ınsallah benımde ıyı cıkar..cumartesıde doktora gıdıcem kontrole...
seker yuklemesı ıcın acmı gıtmek gerekıyor tokmu?
bebısınde kocaman olmus ne guzel masallah tombıs olmus artıka.s.
benımkıde olmusmudur acaba oyle kocaman meraktan catlıyorum:)):asigim:

biçoğunuz alışverişleri bitirmiş nerdeyse ben daha hiçbişey almadım bi badisi bilem yok dayımın oğlu bi patik almış yollamış dün o kadar temmuz sonuna doğru düşünüyorum

bende bır ara ne guzel yıyordum,2 hafta hıc yemedım,gecen hafta yedım bırkere.bugunde yıcem ınsallah aksam..
bende cok sevıyorum ama esım sevmıyor tek basıma yemekte cok zevklı olmuyor dıye herhalde ıkı hafta yemedım:KK43:
bundan sonra ıhmal etmıcem ama ınsallah...
gercı hergun bır avuc cevız yıyorum bırde haftada bırgun semızotu onlarda omega 3 deposuymus
ama balıgın yerı baska tabıkı...

büyümüştür seninde bebişin şeker yüklemesi için aç karnına gitmek gerekiyo ama benim hiç midem bulanmadı bana serin serin limonata gibi geldi 1saatte çok çabuk geçti allah yardım etti hiç sorunsuz atlattım bu arada semiz otunu nasıl yiyosun yemeğini mi salatasını mı

ben semizotunu bol domateslı yemegını yapıyorum canım.salatasını bır kac kez denedım sankı bana toprak kokusu geldı:KK43:hoslanmadım cok..sen??

X