2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

mobilya alacaksınız son aya bırakmayın canım eve teslim etmeleri tam 1 ay sürüyor çünkü.. diğer ufak tefek şeyler kolay bi günde de alınır yeter ki toplu para olsun .. birden fazla gelmesin diye ufak ufak alıyorum ben de herşeyii...

haklısın bugünümüze de çok şükür.. Allah sağlıkla kalan günlerimizi tamamlamayı nasip etsin..

hoşbulduk arkadaşlar valla ne yapsam bilmiyorum meyve bende bol bol tüketiyorum halimeciğim inşallah bir an önce atlatırım

gülden geçmiş olsun canım bu havalara güven olmuyo sıcak diye camlar açık klimalar falan derken hasta ediyor insanı... bol bol istirahat et ıhlamur iç meyva ye bir an evvel düzelirsin inşAllah canım..

Seren selam;
kızgınlığımdan sana yazacağımı da yazmamışım. Canım sen tamamen işten ayrılacaksın sanırım. Bu konuda pek bi bilgim yok ama 3.5 seneni vermişsin yani ya... Az değil ki bu ..
bizim iş yerinde bi arkadaş yeni doğum yapmıştı . 4'te çıkacağı tüm bir senelik 1,5 saatleri de toplattırıp, doğum iznine eklettirmişti. Sonrasında da işe başladığında bakıcısı ile sorunlar ortaya çıktı ve bebeği yüzünden işten ayrıldı ama tazminatı verildi galiba ona...
Sen bi araştır, işyeri seni erken göndermek istiyo gibi bi hakkı yok. Sen yasal hakkın başladığı zamandan itibaren ne zaman uygunsa sana izine çık bence. ama adam seni erken göndermek istiyo diye erken çıkma bence ...

oh oh ii ya neguzel hem tatıl yapacaksın hemde sımdıden hazırlıkları bıtırmıssın bıle:))
bızımkılerde bana fazla bişi alma dıyolar hedıyede gelır dıyolar sankı aldıklarım az gelıyo bana butun aldıklarım topic e ekledıklerım var ya onlar az dımı yaa:uhm:

bak yuzmek hamiş ve bebk için çok iimiş cnm ozellıklede sırt ustu denızın ustunde yatarsan yanı yuzersen bebek cok rahatlıyormus bol bol gir eglen gez toz cnm keyfını cıkart valla:))) ee nezaman geleceksın peki?????

hadi yaa tüh bende tazmınat alırım diyordum neguzel demekkı alamıyoruz aman bızım patron insaflı dgl malesef aile bildirgesi paralarını bıle vermıyo hanı tek cocugu olan 50 ytl alıyo ya fiş parası yerıne bole bişi yaptılar ya onu bıle vermıyoKötü Kazen
ozaman kesınlıkle tazmınatta vermez :çok üzgünüm: 32. haftaya kadar calısıcam sanırım ben 1 eylule kadar calışim dıyordum ama patron efendı erken cıkmamı istiyo herhalde okullar acılmadan cıkimki ıkı kişiye maaş vermesın ıstıyo uyanıkklava:

Valla canım benim aldıklarıma da yeterli diyorlar ama hediyelerde hemen ilk günden gelmez diye düşünüyorum. Bir de gelen eşyayı ben beğenip giydirecek miyim?? Ya da boyuna kilosuna uyacak mı?? O yüzden ben birkaç fazladan penye tk almayı düşünüyorum..

Doktor randevum ayın sonunda canım.. dr um git dedi ama son kontrol de de problem olmazsa gidicem ve en az 2 hafta kalayım diyorum..
Sabahları mis gibi temiz havada yüryüş sonrasında da biraz yüzme çok ii gelecek oğluşum da bana da... Tek sorun kocişi burda yanlız bıracak olmam... şimdiden gözlerim doluyor ağlıyorum onsuz kalıcam diye... senağlama işlerini ayarlamaya çalışıyor o da... beni ağlarken gördükçe.. Bende gelip kalırım tamam diyor... Onun işi internet olduktan sonra her yerde...

bu halıda güzelmiş mervecim.sonuçta içinde senin söylediğin renklerden var.ne güzel ya rengarenk.

serencim sen çalışmak istiyorsan ve seni erkenden çıkarmak istiyorsa belki o zaman tazminat alabilirsin.sen bi araştır bence.

kime kızdın kısssırnaşık şey

cnm arastırdıkta ole bi hak yokmus dıyolar kımısıde hamılesın mecbur cıkıyosun vermesı gerek 3,5 sene az dgl dıyolar senın gıbı yannii
zaten normalde 32. haftada hakkım oluyo ondan once cıkartamaz ama ben solıcem eylul 1de cıkıcam dıcem heee egerkı yok ıllede erken cık derse ozaman soleme hakkım olur herhalde dımı tazmınat verın cıkim derım onuda vermezse şikayet etsem haklı olurum dimii:uhm:

sagol halimecim evet rengarenk olması benim de çok hoşuma gitti bi de arı mayası var :))

nuray canım yine açılmıyoooo

oyy kıyamam ınan eş konusu olunca benımde goslerım doluyo her yerde kocişi ıstıyorum valla doguma bıle gelsın dıyorumsırnaşık şey
insallah enişte de seni yanlız bırakmaz cnmm :1hug:

buarada ben ozaman azdaha bişiler alım haklısın bacımm:asigim:

Valla seren bende tam bilmiyorum işte ya.. Orada doğum yapmış insanlar var ise onlarada bi sor. Bide haklarını bi araştır bakalım. Bende bişey bulursam yazarım.
Bu arada ben oda rengime karar veremedim ya... Pembe yada kırmızı boyayacağım. çünkü ikea'dan aldığım dolaplar pembe-kırmızı. Park yatağımda kırmızı. Pembe de açık olacakmış gibi oda boyasında. Kırmızı da boğmasın ama ya..

Ama attıım resimler gelmiyo galiba ya, seren aşağıda cevap yaza girip, araya link ekle mi yapıyosunuz yoksa araya resim ekleme mi yapıyorsunuz? Ben beceremedim ya... Yardımcı olurmusunuz?

Canım sen kendi bilg. ından adres yapıştırıyorsun.. Önce bilgisayarındaki resimleri internete yüklemen gerekli...
Attığım linkte anlatıyor bak..
http://www.kadinlarkulubu.com/foruma-resim-nasil-eklenir-t37360/index.html

nuray canım ben direkt cevap yazdığım yere yapıştırıyorum, direkt resim açılıyor link değil..

duvar boyası için pembe daha güzel olur bence canım kırmızı çok koyu olmaz mı ama odanız çok aydınlıksa kırmızı da olabilir.. pembenin de değişik güzel tonları var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…