aynen sıcaklar fena arkadaşlar..allahtan şimdilik evim esiyo..şu ufoların soguksu püskürteni çıkmış ondan alıcam ilerleyen günlerde...en dandik klima 450 ytl çünkim..bizde henüz hiçbişi almadık bebeğe..eşim saolsun son ay hallederiz panik yapma diyo,e tabi anlamıyo bende iş güçde yok,mıçımı kaldırmaya halde yok bari ufak ufak geze geze alırdım dıyorum ama napim..bakıyorumda ülkenin en paspal evkadını adayı ben şu ara sıkıntıdan nerdeyse iyi bi evhanımı olcem :) canım sıkıldıkça iş yapıyorum anpim..ama ağır işe girişmiyorum arkadaşlar aman ha sizde artık yavaş yavaş sakın fazla yorulmayın..bi ters bişi etsem hemen karnım kasığım belim ağrımaya başladı...e napalım bunada şükür diyelim...30 lu haftalı bir görsek ağır da olsak en azından fikri ağırlıkların bi kısmından kurtulucaz işallah yok erken doğumdu oydu buydulardan..herkeze sağlıklı bigün dileğiyle......
hoşbuldum cnm...
Valla büyük kısmı halloldu.. duvarlar boyandı... Mobilyaların kulpları değişti... Yatağı kuruldu..
Bu hafta içinde bir de peluş oyuncakları makineye atıcam... Onlardan tozlarından arınsınlar.. bir de eşyalarını yıkamaya başlıycam..
eğer bir terslik olmazsa da temmuz da ailemin yazlığınıa gidicem orda kalıcam.. Herşeyi hazırlayıp gideyim de ne olur ne olmaz..
Sen nnasılsın???
sweet curse .!.:serencim hoşgeldin.
normalde 32.haftada hakediyoruz doğum iznimizi.ve ssk'dan da paramızı alabiliyoruz.ama istersen ve dr.un da çalışabilirsin derse 38.haftaya kadar çalışabiliyoruz.bir de normalde gebelere tazminat verilmiyor canım.yani öyle bi hakkımız yok.tamamen işverenin vicdanına kalmış birşey.
biraz öncede arkadaşımla konuştum.sen şanslısın dedi.ekimde yeni sosyal güvenlik yasası mı ne çıkacakmış.doğum paraları düşecekmiş.yırrttık yani kızlar.fazla para alıcaz.
Seren selam;
kızgınlığımdan sana yazacağımı da yazmamışım. Canım sen tamamen işten ayrılacaksın sanırım. Bu konuda pek bi bilgim yok ama 3.5 seneni vermişsin yani ya... Az değil ki bu ..
bizim iş yerinde bi arkadaş yeni doğum yapmıştı . 4'te çıkacağı tüm bir senelik 1,5 saatleri de toplattırıp, doğum iznine eklettirmişti. Sonrasında da işe başladığında bakıcısı ile sorunlar ortaya çıktı ve bebeği yüzünden işten ayrıldı ama tazminatı verildi galiba ona...
Sen bi araştır, işyeri seni erken göndermek istiyo gibi bi hakkı yok. Sen yasal hakkın başladığı zamandan itibaren ne zaman uygunsa sana izine çık bence. ama adam seni erken göndermek istiyo diye erken çıkma bence ...
Valla canım benim aldıklarıma da yeterli diyorlar ama hediyelerde hemen ilk günden gelmez diye düşünüyorum. Bir de gelen eşyayı ben beğenip giydirecek miyim?? Ya da boyuna kilosuna uyacak mı?? O yüzden ben birkaç fazladan penye tk almayı düşünüyorum..
Doktor randevum ayın sonunda canım.. dr um git dedi ama son kontrol de de problem olmazsa gidicem ve en az 2 hafta kalayım diyorum..
Sabahları mis gibi temiz havada yüryüş sonrasında da biraz yüzme çok ii gelecek oğluşum da bana da... Tek sorun kocişi burda yanlız bıracak olmam... şimdiden gözlerim doluyor ağlıyorum onsuz kalıcam diye... senağlama işlerini ayarlamaya çalışıyor o da... beni ağlarken gördükçe.. Bende gelip kalırım tamam diyor... Onun işi internet olduktan sonra her yerde...
Kızlar selam;
Ben odamı photoshopta tasarlamaya çalıştım .en azından boya için, görmek için.İnşallah resimler açılıyodur. Bana akıl verirmisiniz.?
Odayı bu şekilde kırmızıya mı boyayım, yoksa pembeye mi? :uhm:
http://C:\Documents and Settings\bk08775\Desktop\Doğum Günü
http://C:\Documents and Settings\bk08775\Desktop\New Folder (2)