2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Valla seren bende tam bilmiyorum işte ya.. Orada doğum yapmış insanlar var ise onlarada bi sor. Bide haklarını bi araştır bakalım. Bende bişey bulursam yazarım.
Bu arada ben oda rengime karar veremedim ya... Pembe yada kırmızı boyayacağım. çünkü ikea'dan aldığım dolaplar pembe-kırmızı. Park yatağımda kırmızı. Pembe de açık olacakmış gibi oda boyasında. Kırmızı da boğmasın ama ya..

Ama attıım resimler gelmiyo galiba ya, seren aşağıda cevap yaza girip, araya link ekle mi yapıyosunuz yoksa araya resim ekleme mi yapıyorsunuz? Ben beceremedim ya... Yardımcı olurmusunuz?

tmm cnm senınde gozune ilişirse sende yollarsın hamiş haklarını:)))

cnm resımlerı burdan eklıyorsun sonra bole hanı bıze yazıyon ya en sondakı resmı kopyala yapıstır de ekle yazdıgın sayfaya yolla sonra bızde goruyoruz

nunu kıs jpg olarak atsana dosyayı photoshopta yaptıgını jpg olarak ekle cnm ole anca acılır

biz yemeğe gidiyoruz teyzeleri.çok acıktı oğluşum.valla habire tekmeler atıyor.durmuyor deminden beri.gelince görüşmek üzere.

Kızlar ben de geldiim..
yaa ben kıyafetten başka bişey almadım henüz,taşınacağım ya
ev nasıl olacak onu bile bilmiyorum henüz,ancak ağustosta eşim alacak lojmanı.
Ne boya ne mobilya hiç bişey belli değil kuşum doğduktan sonra bakacağız mecbur ben
doğumu annemin yanında yapacağım,eşim İstanbulda olacak yani bize yine ayrılık yolları
görünüyor.Ancak bayramdan sonra İstanbula gideceğim,eşime kurs var çünkü ankarada 2 ay
ben İstanbula gidip ne yapayım bebişle yalnız başıma...Off offf....

merhaba arkadaşlar biz geldik kızımla bugün bir kutucuk daha atladık hadi hayırlısı 2 gün sonra 6 ayı doldurup 7.aydan gün alıcaz maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

ya birde isim konusunda karara varabilseydim iyiydi ama malesef hala kararsızım istediğimgibi hah bu işte diyeceğim bir ismi bulamadım aklımada gelmiyor internetten arıyıp duruyorum hem söylenişi hem anlamı güzel olsun diye bakınıyorum ama ııı hhhh yok yok yok ay ben ne kararsız kadınım yawwww

Allah yardımcınız olsun gül başka ayrılık vermesin canım saglıklıca bebişini alda kucagına napcan bu kadar zaman bekledin iki ayda çabuk geçer inşallah
hicran sende hoşgeldin canım maşşallah büyyoruz hep beraber ne güzel :)

nuray canım güzel olmuşş ne güzel tam kız renkleri pembe kırmızı..
serenin dediği gibi açık tonlardan mesela toz pembe yapabilirsin çok cici olurr güle güle güzel günlerde yatsın oynasın odasında bebişkon.. :))

Hey Yavrum bee....:dance::dance:
Oldu mu gördünüz mü ? Ayyy çok iyi ya... :dance:
Seren ,sweet curse, merve sağolsun canlarım... İşte eşim alalım boya diyo da ben karar veremedim ki daha ya...

odammmsonnnnnfp9.th.jpg

[/IMG]
odammmsonnnn22copyky0.th.jpg
[/IMG]

Hey Yavrum bee....:dance::dance:
Oldu mu gördünüz mü ? Ayyy çok iyi ya... :dance:
Seren ,sweet curse, merve sağolsun canlarım... İşte eşim alalım boya diyo da ben karar veremedim ki daha ya...

odammmsonnnnnfp9.th.jpg

[/IMG]
odammmsonnnn22copyky0.th.jpg
[/IMG]

senın bebiş kızmıydı erkekmıydı kıs unuttum:uhm:

Ayy serencim pembe arabamız var ya aşağıda... Ama tabiii 3.trimester yazsından görünmüyo pek :dance:
en son mailimde atayım bu sefer tamam dedim ama yine olmamış ya...Ufff neyse artık bıraktım uğraşmayı, yapamıyom napıym :çok üzgünüm:

Ayy serencim pembe arabamız var ya aşağıda... Ama tabiii 3.trimester yazsından görünmüyo pek :dance:
en son mailimde atayım bu sefer tamam dedim ama yine olmamış ya...Ufff neyse artık bıraktım uğraşmayı, yapamıyom napıym :çok üzgünüm:

:eek:wuuuw gormedim şekerım pardonsss aslında herseyı pembe kız oldugunu tahmın ettım ama bazı annişler erkete olsa pembeden vazgecemiyo benım gıbısırnaşık şey

valla bebişimi osledımb yawww artk gelsede alsak kucaklarımıza ama vaktınde gelsın tabı:1hug:

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hamişlerrrrr derya(özdecan) ,ebruu, esraaaa, ayşeeee, halimeee, güldeeennnn, merveee,öznuuurrrrr, güüülll, papatyaamm, minikannişşş, vee diğerleriiiii neredesinisss halay başıı başşlııyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosırnaşık şey

haydi lilililililili ya haydii lililili yaaarrrrr:teytey:
oohhh yandan yandan sagdan soldaannnn kıvırın kızlarr gelın gobek tokusturalım:roflol:

Seren selam;

bu imagesshck'dan resmi çekip hostit yapınca çıkan URL'lerden hangisini alıyosun.Ben büyük harfle olanı alıp, yazdığım yerde üstteki resim ekleden eklemiştim.Öyle olmayacak mı?

:teytey::teytey::teytey::teytey:

ohh ohhh lili lili oğluşum.yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu.:emir_bebek:kaderimde yazan bebiş sonunda benim oldu.

kızlarr ne güsel aldıkalrınız alllah sagloıcakla bebişleirnizle kullanmayı nasip etsin inş.

X