2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Slm.esra hoşgeldin canım gelirsin artık bol bol netin hayırlı olsun inşallah evdeki günlerin iyi geçiyordur,ben kendi adıma bikaç sorunum dışında başka bişey yok şükür iyiyim galiba bugün kimsecikler yok belki gelen olur daha erken sayılır nede olsa

dream81 selam canım sen nasılsın bende buraya takılıyorum ama kimselerle pek tanışamadım.........
ikiz oğluşlarımı bekliyorum bende sende oğluşunu bekliyorsun allah hepimize sağsalim o ghüzellikleri kucaklarımıza almayı nasip etsin..........

selammm
aramıza yeni katılan arkadaşlar var galima
herkeslere merhabalarrrr
hoş geldiniz kızlarrrr
uzun bir ardan sonra bende gelebildim ni hayett
ama kimseler yok yaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz kızlarrrr

Evet bugün pek kimseler uğramamaış...
pazar pazar gezmelere çıkıldı galiba.Burası çok sıcak,ben nefes almada güçlük çekiyorum
hamileliğin de etkisi var sanırım,özellikle yemekten yeni kalkınca oluyor.

Sizin kuzucuklar da iyi inşallah...
ayy öptüm hepsini yumuş yumuş,kıyamam da öpmeye ama lafın gelişi.

ilk günaydın benden olsun dedim kızlarr
işe gidicem birazdan
işyerinden giremiyorum bazen diye şimdiden günaydın diyim dedim
kızlarrrr ben artık sabahları erkenden uyanıyorum
daha doğrusu kızım uyandırıyor:))
sanırım doğduğunda zorluk çekmiyim diye şimdiden hazırlıyor annesini:)))

Selam herkese ve kocamannnn günaydınlar....:dance::dance:

Bugünde çok sıcak ya .. Azıcı iş yapsak yoruluyız ya, hele cuma akşamı çok ayakta kaldım ama yorgun değildim.Cumarftesi çeyiz alacaktık eşimin amcasının oğluna biraz toparlayalım dedik. Eve gelince maçıda seyrettik, helal olsun TÜRKOLARA....
Ama sonra yatarken çok kötü oldum duramadım ayaklarımdan, canavar ayağı gibi şişmişlerdi ne biçim ya...
Pazar günü de hep yukarı kaldırmaya çalıştım pek şiş değildi.
Elifcim benimde sağ tarafım bi şişiyo, kabarıyo korkutuyo beni tuhaf bi his.. Bende neresi olabilir diyodum. Poposuymuş demek
Amannn yerim ben onun poposun ya...

Kimsecikler yok henüz ...
Ben park yatağını sipariş verdim kirazbaby'den , bide kışlık tulum sipariş ettim .Merak ediyom ,çabucak gelsinler ya...
Ayyy ben bugün çok yorgunum , hiç bi iş yapmak istemiyorum...:bbo:
Bu arada kızlar izine çıktıktan sonra doğuma kadar para alamıyormuyuz? öyle yazmışsınız..Yandık o zaman ya..Yalnız sadece SSK primlerini sonra almayacakmıyız? Ben maaş yatacak diye biliyodum.CADIARZU
Be bi araştırayım bakalım..

günaydınnn herkeseeeee

nasılsınız bakalım?biz uykusuzluk dışında iyiyiz allaha şükür.dün gece doğru düzgün uyuyamadım ya.allahım ne geceydi.evin her yerini dolaştım resmen.ne yaptıysam yok olmuyor.sıcak sıcak sıcak.yatak odasının hem penceresini hemde balkon kapısını açtık.üstüne bide vantilatörü çalıştırdık.ama yok fayda etmiyor.tabi bu arad oğluşumla benle birlikte uyuyamıyor.garibim onada çok sıcak geldi herhalde.en sonunda soğuk duş alıp kurulanmadan yattım.birazcık uyumuşum.bakalım bugün nasıl olucam işyerinde.uyurum herhalde artık.

bu arada kendimi anlatmaktan sizi unuttum.elifcim ve sedacım hayırlısı olsun bebişlerinizi görmüşsünüz.inş.hep böyle güzel haberler veririz sonun kadar.

nunuu ben almıyoruz diye biliyorum.doğumdan sonra toplu alıcaz parayı.ama sen yinede paylaş bizimle araştırmalarını.ayrıca aldıklarınızıda güle güle kullanın.

günaydın halime, nuray..
nuraycım aldıklarınızı güle güle kullanın biz de bebek odasını sipariş verdik sonunda.. sanki üzerimden bir yük kalktı.. mobilyalar gelsin eşyaları yıkanıp ütülenecek ooo çok işim var daha..
herkese sevgiler..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ŞenizŞeniz
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
biz iyiyiz ama uykusuzluk dışında :1no2: sanırım hepimizde aynı problem var göbişler büyüdükçe sıcaklar arttıkça işimiz zor bakalımmm
allah hepimize hayılısıyla doğurmak nasip etsin kızlarrrrrrr
benim kızım da uzanınca çok hareket ediyor teyzeleri bir de yer değiştirirken karnım çok komik oluyor :dance:

günaydınlarrr güzel Hamişlerrr

geçmişi daha okuyamadım umarım herkes ve minik kuzuları iyidir.... a.s.

misafirlerimi geçirdim... Hafta sonu annem ve babam da geldiler...
Evimiz boya oldu.. Bora mın odası da nerdeyse tamamlandı. Boyasını gök mavisi yaptık.. Çok güzel oldu.... Yatağını kurduk.. dolabının kulplarını değiştirdik... Oda daha tam toparlanmadığı için resimlerini eklemiyorum... Evde daha yapılacak biraz işlerim var.. ama çok yoruldum kızlar.... Bence siz siz olun çok geçe bırakmayın boya işlerinizi... Bana hiç bir iş yaptırmadı annem babam eşim ve kardeşim saolsunlar.. Ama yine de çok yoruldum..
Ayaklarım hiç bu kadar şişmezdi terlik bile giyemedim... ellerimi yumruk yapamıyorum hala... Parmakalrım dolma gibi oldular... Ve eklemlerim acıyor...

Ama herşeye rağmen oğluşumun odası baya yoluna girdi...
Bu hafta içinde yavaş yavaş eşyalarını da yıkayacağım... Dolabına yerleştireceğim..
Temmuzda ailemin yanına yazlığa geçersem ağustosa pek bir işim kalmasın istiyorum... Çantamı bile yavaştan toparlamaya başlayacağım...
Bu arada oğluşum iyice yukarıya çıktı... Artık göbek deliğimin üstünde hareket ediyor.. :dance::dance:

Herkese güzel bir gün diliyorum.........

hayırlısı olsun mervecim ve cansucum.güle güle kullanın inş.allah hepimize sağlık versinde yaparız herşeylerini.

gunaydın kızlar,herkese guzel bır hafta dılıyorum..az kilo aldıgımız,vucudumuzun şişmedıgı,bol uyuyabıldıgımız ve bol tekmeli bır hafta:))))))))
nuraycım,hilarya aldıklarınız hayırlı olsun gule gule kullanın :)
bız hala ev bulamadıgımız ıcın yatak odasını falan alamıyoruz
daha ev tasıcaz allahım yaaa...
halimecim bende gece hıc uyumuyorum sabaha kadar klima calısıyor yatak odasında ona ragmen uyumuyorum.klıma vurmasın dıye yatagın yerını tam tersıne cevırdık o bıle sıcak gelıyor bana...gece kalkıp bacaklarımı yıkayıp ıslak yatıyorum.sabah 5 ten sonra mıdem rahatlıyor hava serınlıyor herhalde artık bayılıp kalıyorum...daha temmuz agıstos gormedık ya..allah yardımcımız olsun...

kızlar dun butun gun eşimle mutfaga gırdık aldık sofra tarıf kıtabını tatlılar kurabıyeler pısırdık:)))
harıka oldular..acayıp eglendık yaa...bır baktık aksam saat 6 olmus:)cok guzel stres atılıyor tavsıye ederım:))eşinizle mutlaka mutfaga gırın:)

merhaba kizlar nasilsiniz,hamilelik nasil gidiyor, ben 2 haftadir hastanedeyim,erken dogum sancilari yüzünden dr um beni apar topar hastaneye kaldirdi.daha yeni geldim eve.2 hafta boyunca yataktan kaldirmadilar. allahim cok kötü sürekli yatmak.yanimda yatan bayan 3 aydir yatiyormus.bende öyle yatarim diye cok korktum. Allahtan simdi hersey normallesti,ama dikkat etmem lazim.
sizlerden naber bebisler nasil,umarim herkezde hersey yolundadir.

canım cok gecmıs olsun yaaa,bende senı gunlerdır gormuyorum merak etmıstım
cok uzuldum umarım sımdı ıyısındır canım..neden oldu boyle?cokmu yordun kendını ?cok dıkkat etmemız lazım artık kendımıze eskı hallerımız yok artık...a.s.

kızlarr ben geldimmmmm
hiççççç valla ben okadar özledim sizi bi hoş geldin boş gittin
aaaaaaaaaaaaa nesra gelmişşşş yok yawwww

duygucum doğru söylüyorsun.daha temmuzu ağustosu görmedik.allah sabır versin hepimize.
suzi geçmiş olsun.inş.zamanında alırsın bebişini kucağına.

esracım hoşgeldin.nasılsın iyimisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…