Kızlar ben kasılmanın allahını yaşıyorum 2 gündür pik yaptı bende, doktorumda bişey yapamıyor, neredeyse 2 dk da bir kasıldığı oldu dün gece, 15 dk da bir bazen saatte bir oluyor, sertlik oluyor göbeğimde, regl ağrısı yok fakat içimde basınç oluyor...Bu normal değil gece kaçta olursa olsun beni ara nst ye bağlıcam seni diyor.Şimdi saat başı oluyor 15 dk da bire düşünce arıcam.
Dream 81 cim bak bana ben dün akşamdan sonra hala doğurmadım arkadaşım.
iy geceler eylül anneleri nasılsınız??
benim sırt ağrılarım akşamları çok oluyor sizdede varmı ne yapmalıyım sırt üstü yatınca geçiyor ama yatmmakta istemiyorum sırt üstü...............
Hepinize teşekkür ederim kızlar bilmiyorum ne olduğunu bugüne kadar böyle şiddetlisini yaşamamıştım açıkçası ya karnım sürekli kaskatı akşam eşimle bira yürüyüşe çıktım geçer gibi oldu ama şimdilerde yine var eğer geçmeyecek olursa yarın ilk işim dr.umu aramak olucak çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun sedacım sanada geçmiş olsun canım inşallah senin durumunda bian önce düzelir moralim çok bozuk valla umarım bi sorun yoktur...
5 dakıka önce şiddetli bir tekme yedim sanırım ne olduğunuda anlamadım karnım yarıldı zannettim yada şiddetli elektrik akımı verdiler sanki karnımın içine 2 sn sadece ama etkisi büyük oldu..Öyle korktumki yine böyle olursa diye.Bide canım yanınca hep doğum sancısı aklıma geliyor.Bunlar bile canımızı yakarken bebeği doğurmak için gelecek olan sancı kim nasıl şiddetlidir diye.Sonra amann millet kaç tane doğruruyor,bunları düşünmek için erken deyip rahatlıyorum.Daha öncede yazmıştım doktorlar acı eşiğimin yüksek olduğunu söylüyorlar hep.Ne vajinal muyenede ne ameliyatlarımda ne yapılan iğnelerde hiç acı hissetmedim ben.Ama hamileliğimden beri canım yanıyor vallla.Ama Allahın izniyle şunun şurasında 2.5 ay sonra bebeklerimizi kucaklarımıza alınca bunların hepsine değermiş diye düşünücez eminim.Kızlar yaa hayal etmesi bile acayip heyecanlandırıyor beni.Sanki o an hiç gelmeyecek gibi.İnanamıyorum yani
aman gözünüzü seveyim kızlar pencere ve balkonlara çıkmayın dışarı hiiiiç çıkmayın keza dışarıda savaş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
helal be seren yine döktürmüşsün kısssssss:)))))))))) oğluşun napıyo annesi o da seviniyo mu?