2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

canım ya çok geçmiş olsun aman yorma kendini sakın bağlasın doktorun nts ye seni ben 2 gün bağlı kaldım o makinaya bir taraftan güzel bebeğinin kalp atışını duyuyorsun tabii bir taraftanda makina çizittiriyor bişiiler tedirgin oluyorsun ama inşallah kasılmalar normal gelişme kasılmasıdır hadi allah kolaylık versin sana
yeğenimize not : bana bak bebişşşş eylül annesi olcek anan sakın erken gelipte planları altüst edeyim deme sakınnnnnnnnnna.s.

nst ye 3 kere bağlandım bağlandığım sırada ağrım olmuyor bu sefer tamn ağrım olur olmaz gideceğim.

geçmiş olsun bride..
umarım bılınen tarıhte olur dogumun ufaklık bır supriz yapmaz sana..
tam kasılman oldugu anda hast. gıdınceye kadar da gecebılır..
keske yakalasanda neymıs anlasan..

Hepinize teşekkür ederim kızlar bilmiyorum ne olduğunu bugüne kadar böyle şiddetlisini yaşamamıştım açıkçası ya karnım sürekli kaskatı akşam eşimle birara yürüyüşe çıktım geçer gibi oldu ama şimdilerde yine var eğer geçmeyecek olursa yarın ilk işim dr.umu aramak olucak çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun sedacım sanada geçmiş olsun canım inşallah senin durumunda bian önce düzelir moralim çok bozuk valla umarım bi sorun yoktur...

Son düzenleme:
iy geceler eylül anneleri nasılsınız??

benim sırt ağrılarım akşamları çok oluyor sizdede varmı ne yapmalıyım sırt üstü yatınca geçiyor ama yatmmakta istemiyorum sırt üstü...............

İyi geceler canım valla benim çok sırtım ağrıyo o yüzden çift yastıkla yatıyorum uzun zamandır,sırtüstü yatmamaya özen göster sende,benim bile ağrıdığına göre bide sen ikiz taşıyorsun canım Allah kolaylık versin daha zor yani inşallah şu günleri hepimiz rahatlıkla atlatıp yavrularımızı kucağımıza alırız

5 dakıka önce şiddetli bir tekme yedim sanırım ne olduğunuda anlamadım karnım yarıldı zannettim yada şiddetli elektrik akımı verdiler sanki karnımın içine 2 sn sadece ama etkisi büyük oldu..Öyle korktumki yine böyle olursa diye.Bide canım yanınca hep doğum sancısı aklıma geliyor.Bunlar bile canımızı yakarken bebeği doğurmak için gelecek olan sancı kim nasıl şiddetlidir diye.Sonra amann millet kaç tane doğruruyor,bunları düşünmek için erken deyip rahatlıyorum.Daha öncede yazmıştım doktorlar acı eşiğimin yüksek olduğunu söylüyorlar hep.Ne vajinal muyenede ne ameliyatlarımda ne yapılan iğnelerde hiç acı hissetmedim ben.Ama hamileliğimden beri canım yanıyor vallla.Ama Allahın izniyle şunun şurasında 2.5 ay sonra bebeklerimizi kucaklarımıza alınca bunların hepsine değermiş diye düşünücez eminim.Kızlar yaa hayal etmesi bile acayip heyecanlandırıyor beni.Sanki o an hiç gelmeyecek gibi.İnanamıyorum yani

Öyle canım bide sen 30 haftaya gelmişsin artık bebeğin yeri daraldığı için böyle tekmeler yemen çok normal belki daha şiddetlileri bile olabilir,şu zamanın hemence ve kolay geçmesi tek dileğim bukadar yaklaşmışken bebeklerimize inşallah herşey yolunda gitsin çok merak ediyorum kuzumu ve her düşündüğümde içimde bi mutluluk oluyo,bugün yaşadığım şeyden sonra yine dualar ettim Allah ım ona bişey olmasın diye,o günler çok uzak değil belki ama bizim için biraz zor geçiyo işte,dedğin gibi katlanıcaz artık herşey yavrularımız için,sağlıkla doğsunlarda herşeye değer inan...

aman gözünüzü seveyim kızlar pencere ve balkonlara çıkmayın dışarı hiiiiç çıkmayın keza dışarıda savaş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben almanyadayim yikiliyo burasi türkiye diye.kutlamaya gitti evdeki herkes ama beni götürmediler.saglik olsun napalim beni düsündüklerinden.

YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE..........
Günaydın herkese helal be fatihin aslanlarına nasıl devirdik hırvatları

Arar buluruz izini bilirsin zır deliyiz biz
Hem yazında hem kışında nerde olsan seninleyiz
Bir oluruz yolunda hadi bastır gönüller coşsun
Bu kupalar sana helâl al gel de buralar bayram olsun
Gel de buralar bayram olsun ...........
:teytey::teytey::teytey:

İŞTEEE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:sm_cool::sm_cool:

Avrupa duyacak Türklerin ayak seslerini
Herkesler soracak büyük şampiyonun ismini
Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini
Bütün dünya görecek Türkiye’nin gollerini..

helal be seren yine döktürmüşsün kısssssss:)))))))))) oğluşun napıyo annesi o da seviniyo mu?

sırnaşık şeysırnaşık şey SEVİNMEZMİİİİİİİİ DÜN ODA COŞTU REMEN YAAAA BİDE HAMİŞLERİN GERCEKTEN YUREGİ SAF VE TEMİZ YAA BUNU BİKEZDAHA ÖGRENDİM:içelim:

DÜN HIRVATLAR ATTI YA GOL SONRA BİZİMKİLER UMUTSUZLUGA DÜŞTÜ (EŞİM VE AİLESİ...) DURUN YAA DEDİM BELKİ ŞİMDİ SEMİH ATAR DEDİMKİ ANINDA GOL GELDİ:roflol::roflol:

PENALTILARDADA AY ATARLARMI DEDİLER BEN YİNE BU GECE ŞAMPİYONUZ DEDİM VE YİNE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL:sm_cool:

NEDESEM TUTTU DÜN AKŞAM YAVVV:))))) OĞLUŞTA DOĞUŞTAN FUTBOLCU OLACAK VALLA NASILDA TEKMELERİ SAYDIRIYO AY Bİ GORSEN:)))) ZATEN ALLHIN İZNİYLE Bİ DOGSUN AZCIK 7-8 YAŞINA GELSİN HEMEN YAZDIRICAM Bİ KLUBE ODA SAHALARDA COŞACAK ASLAN OĞLUŞUM BENİMMM:teytey:

İLERDE EGE ÖZGÜR DİYE FUTBOLCU DUYARSANIZ BİLİNKİ O BENİM OĞLUŞ:roflol:

SEN NASILSIN CNM NELER YAPTINIZ DÜN SENİNKİDE SAYDIRDIMI TEKMELERİİİİİnaniknanik

ooooooooo benim kız olduğu için tekme değilde döndü bol bol yer değiştirdi pon pon kızlar gibi:roflol: arada tekmede attı tabi seren teyzesi:icecream:

selam kızlar naberler bakalımmm maç muhabbeti dönüyor bakıyommm valla benimkide gürültüdenmidir sevinçtenmidir bilmem tekmeleyip durdu valla akşam

hoşgeldin canım ya bende tek başıma kalmştım :1no2: sıkılıyodum sende hoşgeldin bu arada bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…