Bugün doktora gittim arkadaşlar, doktorum düzensiz olan kasılmaları takmamam gerektiğini söyledi...Bide sakinleştirici verdi bitkisel...Hala var kasılmalarım bu sefer kasıklarda sancı şeklinde sertleşme değil.Bakalım düzenli olmasın da...
Bebeğim 1 kilo 125 gr. mış, ben ise 65 kilo olmuşum.Canım kızım inşallah zamanında gelecek teyzeleri o beni canım yaaa...
Bugün doktora gittim arkadaşlar, doktorum düzensiz olan kasılmaları takmamam gerektiğini söyledi...Bide sakinleştirici verdi bitkisel...Hala var kasılmalarım bu sefer kasıklarda sancı şeklinde sertleşme değil.Bakalım düzenli olmasın da...
Bebeğim 1 kilo 125 gr. mış, ben ise 65 kilo olmuşum.Canım kızım inşallah zamanında gelecek teyzeleri o beni canım yaaa...
merhaba kızlarrr
bizde doktora gittik bugün
Allaha şükür herşey yolundaymış
kızım esneyip duruyordu:)))
doğum için gün bile konuştuk:))
9-10 temmuzda çalışabilir raporu almaya gel dedi
vayy be o kadar olmuşmu dedim:))
veeee
birde kızımın mobilyasını aldıkk:))
bir ay sonra getirin dedik,oh beee
:)))
sizler nasılsınız fıstıklar?
http://video.google.com/videosearch?q=anne+karnında&sitesearch=#
Kızlar vakit ayırıp eşlerinizle izleyin,ben bayıldım.
1 saat 20 dk falan sürüyor ama çok hoş.
merhaba kızlarrr
bizde doktora gittik bugün
Allaha şükür herşey yolundaymış
kızım esneyip duruyordu:)))
doğum için gün bile konuştuk:))
9-10 temmuzda çalışabilir raporu almaya gel dedi
vayy be o kadar olmuşmu dedim:))
veeee
birde kızımın mobilyasını aldıkk:))
bir ay sonra getirin dedik,oh beee
:)))
sizler nasılsınız fıstıklar?
http://video.google.com/videosearch?q=anne+karnında&sitesearch=#
Kızlar vakit ayırıp eşlerinizle izleyin,ben bayıldım.
1 saat 20 dk falan sürüyor ama çok hoş.