2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlar ben iyimmm oğluşumda ii çok şükürrrr
sizleri çokkk özledimmmmmmmm anlatamam
meyersem haytımızda nekadar farklı bir yere sahipmişiz valla
sizsiz çok sıkıldım benn
halimecimmm
ebrummmm kankammmmm hış buldummm
sizzler nasısısınızzzz bebişler iiyidir umarımmmmm
varmı yeni haberlerrr
b,uarada öznur nasıl haberi olan varmııı

valla iyiyiz canım.uğraşıyoruz işte iş güç malum.
öznur rahatsızlığı yüzünden işten ayrılmış.bi arad msn'de konuşmuştuk.ne zamandırda görüşmüyoruz.nasıl rahatmısın evde ?

bennn geldimmmmmm nasılsınız kızlarrr
evde olduğum sürece iyiyim ama yorulduğum zaman çok ağrılarım oluyor.
esracım hoşgeldin özledik seni yaawww iyiki geldin

Herkese günaydınnn kızlar ya ben gün sayıyorum tam 7 ay dolunca alışveriş yapıcam.Böyle bir takıntı oluştu bende sizde de var mı bu? 7 ayı bitirmeme 20 gün kaldı inşallah...

merhaba cnm şimdi iyi olmana sevindim çok geçmiş olsun bol bol dinlen sürekli yatmak çok kötü bilirim ama napalım bebişlerimiz iyi olsunda çoğunu atlattık zaten az kaldı kucağımıza zamanında bir alsak hayırlısıyla hepimiz rahatlayacağız

selam kızlar site beni sevmiyor malum beni atmadan size bi selam söliim dedimmm nasılsınız sıcaklardan krunmak için napıyorsunuz yeni haberler varmı

Son düzenleme:
Herkese günaydınnn kızlar ya ben gün sayıyorum tam 7 ay dolunca alışveriş yapıcam.Böyle bir takıntı oluştu bende sizde de var mı bu? 7 ayı bitirmeme 20 gün kaldı inşallah...

günaydın cnm bende yapmayacağım demiştim ama çok sıcaklar bastırmadan yapmaya karar verdim 1.5 ay önce flnda alışverişimi toplu bir şekilde yaptım bir kaç eksiğimiz var onlarıda eşim alacak ben pek dışarı çıkamıyorum iyi ki erken yapmışım. bence olumsuz şeyleri getirme aklına ve çok ağırlaşmadan havalar daha da berbat hal almadan hallet alışverişini benim fikrim bu a.s.

sedacım aynı annem de senin gibi düşünüp bana alma diyor ama ben dayanamıyorum bir de böyle yavaş yavaş araştırarak alınca daha iyi oluyor sanki yoksa diğer türlü aceleye gelebilir diye düşünüyorum a.s.

valla ne zaman doğum yapacağımız belli olmaz kızlar.mesela ben eylül derken dr.bana 15 ağustostan sonra potaya giriyorsun dedi.bence yavaş yavaş hazırlamak lazım.

valla ne zaman doğum yapacağımız belli olmaz kızlar.mesela ben eylül derken dr.bana 15 ağustostan sonra potaya giriyorsun dedi.bence yavaş yavaş hazırlamak lazım.

evet cnm banada 24 ağustostan sonra bekleyeceğiz dediki normal doğum tarihim 24 eylül havaların çok sıcak olması erken olmasına sebep olabiliyormuş biz hazırlanalımda sonra hastanede eksiklerde uğrşmayalım

kızlarrrrrrrrr neredesiniz geneeeeee klava:
ben bugün lansinoh aldım göğüs ucu için temmuzda başlamayı düşünüyorumm ne dersiniz siz ne yaptınız alan var mı? benim bildiğim cansu var biz not aldık tarihi temmuzda başlayalım diyee :1hug:

Slm.kızlar ben bugün biraz endişeliyim bana yardım edin dün gece tuvalet için kalktıpımda peçeteye 2 damla pembelik geldi çok moralim bozuldu ama bi daha olmadı yani gece boyu kontrol ettim sabahtan beri yine bakıyorum şükürler olsun gelmedi bi daha sadece kasıklarda hafif bi ağrım var dr.um kasık ağrısı normal demişti ama bu pembelik beni çok endişelendirdi fikri olan varmı neden olmuş olabilir dün çok yürümüştüm ondanmı acaba bide bidaha olmayınca biraz içim rahatladı yinede korkuyorum kızlar yardım edin...

arkadaslar ya 2-3 hafta oldu ben bı ruya gördüm.. acil hast. gitmiştik ben doğum yapıyordum etrafım cok kalabalıktı bır suru hemsıre..
o kargasanın arasında hemsırelere sordum bugun ayın kacı ?? gunlerden ne diye ?..
hepsi bir ağızdan bana '' 6 ağustos! '' dediler..
şaşırdım.. doğum tarıhım 23 eylül.. ama ıçımde bır hıs var sankı daha önce doğum yapıcakmısım dıye..
sizde böyle hissedıyormusunuz.. çok tuhaf ama içimde hep bu var... fisfisfis

kızlar merhaba,
http://www.rouxphotos.com/
bu adresi buradan almıştım, buradaki resimlere bayıldım, fiyatına baktım en küçük doğum paketi 450 ytl imiş, çok değil mi? fotografçıya bu kadar para vermek, ama aklımda kaldı yani hala düşünüyorum.
Bu arada dream81 bence 2 damla pembelik çok önemli bişi değildir, daha fazla gelmedikçe, sen yine de doktoruna kontrola gittiğinde bu bilgiyi verirsin.

allah hakkında hayırlısını versin canım.bende ilk zamanlar görmüştüm.rüyamda sayıklıyordum 3 eylül diye.kısmet.sağlıklı doğsunda bebişlerimiz aynı zamanda bizlerde sağlıklı olalım tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…