merhaba kizlar nasilsiniz,hamilelik nasil gidiyor, ben 2 haftadir hastanedeyim,erken dogum sancilari yüzünden dr um beni apar topar hastaneye kaldirdi.daha yeni geldim eve.2 hafta boyunca yataktan kaldirmadilar. allahim cok kötü sürekli yatmak.yanimda yatan bayan 3 aydir yatiyormus.bende öyle yatarim diye cok korktum. Allahtan simdi hersey normallesti,ama dikkat etmem lazim.
sizlerden naber bebisler nasil,umarim herkezde hersey yolundadir.
Herkese günaydınnn kızlar ya ben gün sayıyorum tam 7 ay dolunca alışveriş yapıcam.Böyle bir takıntı oluştu bende sizde de var mı bu? 7 ayı bitirmeme 20 gün kaldı inşallah...
Herkese günaydınnn kızlar ya ben gün sayıyorum tam 7 ay dolunca alışveriş yapıcam.Böyle bir takıntı oluştu bende sizde de var mı bu? 7 ayı bitirmeme 20 gün kaldı inşallah...
valla ne zaman doğum yapacağımız belli olmaz kızlar.mesela ben eylül derken dr.bana 15 ağustostan sonra potaya giriyorsun dedi.bence yavaş yavaş hazırlamak lazım.
arkadaslar ya 2-3 hafta oldu ben bı ruya gördüm.. acil hast. gitmiştik ben doğum yapıyordum etrafım cok kalabalıktı bır suru hemsıre..
o kargasanın arasında hemsırelere sordum bugun ayın kacı ?? gunlerden ne diye ?..
hepsi bir ağızdan bana '' 6 ağustos! '' dediler..
şaşırdım.. doğum tarıhım 23 eylül.. ama ıçımde bır hıs var sankı daha önce doğum yapıcakmısım dıye..
sizde böyle hissedıyormusunuz.. çok tuhaf ama içimde hep bu var... fisfisfis