kızlarrrrrrrrr neredesiniz geneeeeeeklava:
ben bugün lansinoh aldım göğüs ucu için temmuzda başlamayı düşünüyorumm ne dersiniz siz ne yaptınız alan var mı? benim bildiğim cansu var biz not aldık tarihi temmuzda başlayalım diyee :1hug:
Slm.kızlar ben bugün biraz endişeliyim bana yardım edin dün gece tuvalet için kalktıpımda peçeteye 2 damla pembelik geldi çok moralim bozuldu ama bi daha olmadı yani gece boyu kontrol ettim sabahtan beri yine bakıyorum şükürler olsun gelmedi bi daha sadece kasıklarda hafif bi ağrım var dr.um kasık ağrısı normal demişti ama bu pembelik beni çok endişelendirdi fikri olan varmı neden olmuş olabilir dün çok yürümüştüm ondanmı acaba bide bidaha olmayınca biraz içim rahatladı yinede korkuyorum kızlar yardım edin...
allah hakkında hayırlısını versin canım.bende ilk zamanlar görmüştüm.rüyamda sayıklıyordum 3 eylül diye.kısmet.sağlıklı doğsunda bebişlerimiz aynı zamanda bizlerde sağlıklı olalım tabiki.
slm kızlar nasılsınız,siz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım,erken dğumla ilgili düşüncelerinizi yazmışsınız,inş. hepimizin bebekleri vakti geldiğinde gelişimini tamamladıklarında doğarlar,bir ark.ım var benim 7,aynda eşi kızıyla konuşuyomuştu bi akşam,e hadi güzel kzım gel artık seni çok özledim,çıkta gel beklemekten sıkıldım demiş,o günün gecesi doğuma gitmişler,şimdi bize aman çağırmayın bebeği diyorlar..
amin inşallah canım sağlıklı olsunlarda,
30 haftalıksın sanırım tahmını dogum tarıhın 3 eylülmü yoksa.. fisfisfis
aslında benim 28 ağustosta doluyor günüm ama dr.hep 1 eylül diyordu günüme.son gittiğimde 15 ağustostan sonra bekle dedi.yani 11 eylüle kadar vaktim var benimde.
ya Kızlar Size Bişey Sormak Istiyorum,geçen Hafta Dr.a Gittiğimizde(28+1) Dr.çocuğun Başının Aşağı Indiğini Söledi,bu Doğum Pozisyona Girdiğinimi Gösteriyor Sizce,eğer öyleyse Erken Değilmi?
slm.kızlar Ben Bugün Biraz Endişeliyim Bana Yardım Edin Dün Gece Tuvalet Için Kalktıpımda Peçeteye 2 Damla Pembelik Geldi çok Moralim Bozuldu Ama Bi Daha Olmadı Yani Gece Boyu Kontrol Ettim Sabahtan Beri Yine Bakıyorum şükürler Olsun Gelmedi Bi Daha Sadece Kasıklarda Hafif Bi Ağrım Var Dr.um Kasık Ağrısı Normal Demişti Ama Bu Pembelik Beni çok Endişelendirdi Fikri Olan Varmı Neden Olmuş Olabilir Dün çok Yürümüştüm Ondanmı Acaba Bide Bidaha Olmayınca Biraz Içim Rahatladı Yinede Korkuyorum Kızlar Yardım Edin...