2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ya çok sıck hava ben çok fena oluyorum evde klima var açmayada korkuyorum ama ara ara açıp serinleyip kapıyorum napcaz bilmem valla allah yardımcımız olsunn su gibi terliyom valla hiç böle olmamıştım ben

evet canım izmirde sıcak 2 gün önce 39 derece idi mahvolmuştum işyerinde klimada yok ama bugün biraz esiyo allahtan rahatım şimdi

anam kızlar nereyesunuz daaaaaaaaaaaaaaa hade benim siteyle problemim var kan uyuşmazlığıı beni reddediyor siz nereyesunuz bu sıcakta

Bugün doktora gittim arkadaşlar, doktorum düzensiz olan kasılmaları takmamam gerektiğini söyledi...Bide sakinleştirici verdi bitkisel...Hala var kasılmalarım bu sefer kasıklarda sancı şeklinde sertleşme değil.Bakalım düzenli olmasın da...
Bebeğim 1 kilo 125 gr. mış, ben ise 65 kilo olmuşum.Canım kızım inşallah zamanında gelecek teyzeleri o beni canım yaaa...

merhaba kızlarrr
bizde doktora gittik bugün
Allaha şükür herşey yolundaymış
kızım esneyip duruyordu:)))
doğum için gün bile konuştuk:))
9-10 temmuzda çalışabilir raporu almaya gel dedi
vayy be o kadar olmuşmu dedim:))

veeee
birde kızımın mobilyasını aldıkk:))
bir ay sonra getirin dedik,oh beee
:)))

sizler nasılsınız fıstıklar?

Bugün doktora gittim arkadaşlar, doktorum düzensiz olan kasılmaları takmamam gerektiğini söyledi...Bide sakinleştirici verdi bitkisel...Hala var kasılmalarım bu sefer kasıklarda sancı şeklinde sertleşme değil.Bakalım düzenli olmasın da...
Bebeğim 1 kilo 125 gr. mış, ben ise 65 kilo olmuşum.Canım kızım inşallah zamanında gelecek teyzeleri o beni canım yaaa...

çook sevindim canımmm
senin kızınında maşşallahı varmış
benimki 1150 grammış
ama 30 haftalıkmış gelişimi:)
birde ben bu ay kilo almamışım:)
doktor çok iyi gördüm seni dedi,ona çok sevindim:))

kasılmaları banada söyledi bu gidişimde
düzenli aralıklarla ve sancılı olursa hemen gel dedi
iyişallah hepimizin melekleri zamanında sağlıkla gelirler canımm

ıyı aksamlar arkadaslar nasılsınız umarım herkes ıyıdır...
bız bugun sabah saat 11 den berı ev arıyoruz ama hala bulamadık:KK43:kıralar ucmus gıtmıs:KK43:ayaklarım sıstı,yorgunluktan öldüm ama elde var sıfır...napcaz bılmıyorum allah yardımcımız olsun...
bride,sarıkanarya bebişleriniz kocaman olmus masallah onlara:))bende 28.haftada gıdıcem bakalım ınsallah benım oglusumda kocaman olmustur...
haftaya da seker yuklemesını yaptırcam hayırlısı bakalım...

Sedacım özelden attım msj.ama bebişinin gelişimi çok güzelmiş maşallah kızını gördüğün için bi hayırlı olsun demek istedim,senin kilonda iyi canım inşallah bebişlerimiz zamanında gelsin onun tekmeleri beni bu hayata bağlıyo resmen,canımız kuzularımızı allah ım bizlere bağışlasın inşallah...a.s.

merhaba kızlarrr

veeee

Elifcim hayırlı olsun canım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna ne güzel sende gitmiş görmüşsün,e artık şaşırma bak günler hızla akıp geçiyo bi bakmışız vakit gelip çatmış şurda ne kadar kaldıki,mobilyasıda hayırlı olsun inşallah bebişin mutlu günler geçirsin o odada,umarım hepimiz bebeklerimize vaktinde kavuşuruza.s.

iyi akşamlar kızlar felaket sırtım ve göğüs altım ağırıyor daha erken gibi ama benim ikiz olduğundan ağrılar çok kasıklarımda şükür yok aman oda olmasında...............
dr.gitmeme daha 3 hafta var ya zor geçiyor güünlerim bakalım hayırlısı sizler çok önde gidiyosunuz hayırlısı sağsalim yavrularımızı kucağımıza alalımda .allah nasip etsin hepimize

Çok yoruldum bugün.Oğlumun cicilerini ütüledim.Baya yorucu oluyormuş,küçük küçük onlarca parça...Ama bebişlerimiz için için değer.:emir_bebek:

maşallah büyümeye devam ediyor senin prenses.bak sorun yokmuşşş canım allaha şükür o kasılma ağrılar bende de devam ediyor sadece karnım kasılarak gevşeyip tektar kasılırsa dedi doktor ara beni bende çok pimpirik yapmıştım kafaya takınca ağrı sızı daha fazla oluyormuş demekki allah hepimize kolaylıklar versin.:nazar:a.s.

merhaba kızlarrr

veeee

ohhh ohh böyle iyi haberler verin işte yawwww maşallah canım bebişine tombiş olcak herhalde 2 hafta geriden görünen bebişler düşük kilolu 2 hafta önnde görünenlerse kilolu bebiş olurmuş diye okumuştummm senin prenses accuk tobiş olcek galibammm hehe ne güselll.mobilyalarınızda hayırlı olsu bakalımmm iyi günlerde kullanırsınız inşallah:nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
oleyyyyyy artıkm sizinleyim çok şükür netim de açıldııııııı
ohhhhhhhhh deymeyin keyfimeeeeeeeeeeee
çok özledim umarım sizlerde meleklerde iyidirrr
bende iyim çok şükürrrr

hadi ama nerdesiniz

X