2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ayy canım benim korkutmuş kuş seni :teselli: benim de banyo camımda yuva yapmış yavrularını da getirmişti şimdi hava ısındı taşındıılar gittilerşutarafagitti ama kokuları hatıra kaldı maalesef.. ben de hiç sevmiyorum ama yuvalarını bozmak da istemiyorum günah diye..

modokodan çocuk kalbi, logo ve uçan bebe iyi. Biz uçan bebeden aldık. bilginizee. Çok şirin şeyler var, istediğin renkde ve istediğin süsleri ilave edebiliyorsun, mesela ben temel rengi krem rengi mobilya seçip dolap kulplarını pembe yaptırdım, pembelerle mobilyayı süslettim, sırf pembe yaparak abartmadım.

mervecim iyim sağol canım sen nasılsın kızımda iyi maşallah.. işte en son 25 haftalıkken gitiik 815 grm dr iyi dedi gelişmesine canımm...işte bunun dışında tansiyonum yükselmiş güneş sıcak hava yasakk evden çıkamıyorumm...geçen gün esraile konuştuk eve net bağlatacak bizde dizüstü pc aldık ama şimdilik net yok..size bi bakayımm dedim bişeyler aldınızmıı yoksa hala erken mi diyorsunuz diye.

ben dışarı çıkıyorum kızlar arkadaşımla gezeceğiz biraz :))
görüşmek üzere Allaha emanet olun.....

aaaaaayyyyyşşşşşeeeeemmm cnnnmmmm biitaaanneeeemm naber kıssss
ösledim seniiiiiii:1hug:

iyidir canımmmmm sen nasılsın
kızzzzzz özledim siziiiiiii

valla seni gördüm cok cok ii oldum
bıraktım gittin bizleri valla
:çok üzgünüm: esrada yok eski tadıda kalmadı kimsecikler gelmiyo artık
gerçi cogu arkadaslar yavas yavas izne cıkıyo herhalde:uhm:

kıs sen hala alışveriş yapmadınmı nasıl duruyosun ayşeee alsana bişiler bebişine kısssırnaşık şey

evde beler yapıyosun ev hayatı nasıl bende ilk kez evde oturucam valla nasıl olacak bılmıyorumm:uhm:

evet haklısın canımmm esrayla konuştuk izne ayrılmış eve bağlatacakmış net
bizde laptopu aldık ama net için daha Serkan'ı ikna edemedim.

Bunun dışında alışverişe başlamadık dahaaa...kimi daha erken diyor içimi karartıyorlar. vazgeçiyorum bende ama hayırlısıyla bu ay sonu odasını boyatıp temmuz ortası gibide bebek odası takımını getiririz.
Arabasına baktık pierre cardından onu alacağız.arabanın ağırlığı 8 kilo, hafif ve kolay açılıp kapanmasına dikkat ediyorum.Bunun dışındada birşeye bakmadık.
Sen neler yaptın?neler aldın?
Acaba şampuanını,kremini filan alsam mı?Kararsızım hala almak konusunda ama beni gaza getirirseniz hafta sonu alırım:roflol:

:1hug:

hay allahım kıs git al işte sona bırakırsan inan herşey sıkışıyo maddi manevi
agırlasıyoruzda sıcaklarda bastırıyo o yuzden yavas yavas alda tamamla bence cnm
kimseyide dinleme nesi erkenmiş bebeği daha karnına düşmeden alanlar var kıs
bizim nerdeyse 7. ay olacak hala neyin karamsarlıgını yaşıcaz allah buyuk cnm elbettekı bebıslerımızın yıyecegı yemek ıcecegı su vardır sen meraketme
verende allah alanda allah bunuda unutma cnm
allahın ıznıyle bebişlerimiz saglıklı sekılde kollarımıza gelecek:1hug:
o yuzden ıcınden geldıgı gıbı davran ve sakın sakın sakın korkma hep dua et ve şukret cnm

ben bi kac bişiler aldım topic'e de ekledım cnm bakabılırsın
:icecream:

:) sağoll canımm evet haklısn allahımm sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.....hafta sonu bakarımm artıkk canımm..

Merhaba Hanimlar
Ben Sebamedden Tek Tek Sabun ,krem,şampuan şeklinde Almiştim Ama Satici Dedi Abla Böyle Bunlar çok Pahali Oluyor Sana Jahnson Baby Set Verelim Daha Uygun Olur Kampanyali Bende Onu Aldim. Hem Kendi Hemde Bebişin çantasini Hazirladim.granül Sabunla Yikadim. Fazla Firsatim Olmuyo Yazmaya Bende Temmuz 23 Gibi Izne çikiyorum Normalde Ama Kararsizim Son 3 Haftaya Kadar çalişip Doğumndan Sonrami Kullansam Iznimi Emin Değilim.

evet aysecım bencede seren haklı ben nerdeyse alalı 2 3 ay oldu kıyafetlerını emzık bıberonlarını..
sımdı bez ve mendıl stoklamaya bıle basladıkkı sonra sıkısmayalım dıye...onun ıcın hıcte erken degıl canım hergecen gun vucut agırlasıyor ve sıcaklar bastırıyor...

Selmacım nasılsın? Ben dalin ürünlerini almak istiyorum emin değilim nıvea veya Jahnson Baby arasında da gidip geliyorum.Kararsızım..
Bunun dışında nevresimden battaniye,ağız mendilleri,havlu bunun gibi başka neler alınması gerekiyor..

Duygucuğummm etrafımdaki insanların etkisi altında kalıyorum dolayısıyla alışveriş yapma konusunda oldukça kararsızdım.Sizler sağolun beni iyi gaza getirdiniz haftasonu alışverişe çıkacam kızlarrrrr:)

ayşeee hoş geldin canıım
çaldırdın ben uyuyordum..
şimdi gördüm canım..
Nasılsın kızın nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…