2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Ben de kıyafetlerinin hemen hemen tamamını aldım kızlar..
Minik kilotlar aldınız mı?Ben almadım gerek var mı dersiniz,yeni doğanlara?

Bu arada biberon ve emzik almadım hala,emzik alacağım ama biberon için erken bence
emmezse veya sütüm olmazsa alacağım yoksa 0+ olanlardan almaya gerek yok
emerse zaten direk 3+ alırım.

Gülcüğüm nasılsın?
Ben iki tulum,bir tane zıbın takımı,iki şapka,üç çift çorap aldım.Başkada birşey almadım...

ayşeeee al kıs al ben her gün bişey alıyorum
bu arada bugün pek iyi değilim hem çok yoğun hem de dün gece sancım vardı biraz karnımda uyuyamadım allah hepimize kuvvet versinnnn

ayşeee hoş geldin canıım
çaldırdın ben uyuyordum..
şimdi gördüm canım..
Nasılsın kızın nasıl?

Hoşbulduk canımmm.
İyiyim sağol.bebek de iyi allaha şükür.Etrafımdaki insanların daha erken daha erken demesinden daha birşey almaya başlamadık.içimi karartıyorlar..

:1hug:

ayşeeee al kıs al ben her gün bişey alıyorum
bu arada bugün pek iyi değilim hem çok yoğun hem de dün gece sancım vardı biraz karnımda uyuyamadım allah hepimize kuvvet versinnnn

Geçmiş olsun canımm
benimde belim arada bir kasık ağrım oluyor bu arada tansiyonum yükselmiş..geceleri yatmak çok zorlaştı ne sağa ne sola dönebiliyorum...Allah hepimize ağrısız sızısız kolay doğumlar versin..

Haaaa buarada çatlak oluştu mu sizde ben sıfır çatlakla yola devam ediyorum.:nazar: :teytey:

bende de çatlak olmadı henüz maşallaaaaaaaah ama krem kullanıyorum ayşecimmm:nazar:
evet sıcaklar bastırdı ayaklarım da şişyor tüm gün sarkıttığım içinn allah hepimize kolay doğumlar versin göbişler de o biçimmmm:teytey::teytey:

Beğendiğim bebek arabası bu kızlarrrr,Nasıl???Pusetsiz almayı düşünüyorum çünkü araba koltuğu taktıracağız pusete gerek duymuyorum.Sizce?

sonuncu.jpg

Özellikleri:

2008 model VİP serisi

Pierre Cardin PS S705A Enigma Aluminyum 2020

Yükseklik ayarli itme kolu
Çift tarafli kullanilabilir itme kolu sayesinde bebek arabanızı bebeğinizi görerek kullanma imkanı
Tam yatabilen sirt dayanagı sayesinde bebeğinizin doğumundan itibaren kullanım
Ayarlanabilir ayak tablasi bebeğinize dağa uzun bir yatak pozisyonu sağlıyor
Çikabilen ön bar ilerki yaşlardaki kullanım ve bebeğinizi yerleştirmede kolaylık
Bebek kucağınızdayken tek düğme ile katlaya bilme ve açabilme özelliği
Yikanabilir kumaş
Beş yerden kavrayan tam güvenli paraşüt kemer sistemi
Katlanabilir ve çıkarıla bilir portatif sepet
Tam kapanir tente sayesinde bebeğinizi dış etkenlerden koruma imkanı
Ekstra ayak örtüsü soğuk havalarda bebeğinizi rüzgardan korur
360 derece dönebilen 8 tekerlek sayesinde çok rahat bir sürüş keyfini iki kullanım yönünde de kullanma imkanı sağlar
Hafif olması ebeveynlerin en çok istedikleri özellik
pratik bir bebek arabası olması
çok yönlü bebek arabası gibi özellikler
6,50 kg
2 yıl garanti

275 ytl.pusetlisi 439 ytl idi galiba.birde %25 varan indirimler var bazı arabalarda.kışlık bebek kıyafetlerinde %35 varan indirimler var.Allah izin ederse ufak tefek eşyalarını alacağız.

Slm.ayşe hoşgeldin canım benim aldığım arabada bu farklı rengini aldım sadece 275ytl dediğin gibi çok kullanışlı ve pratik tavsiye ederim

Ben bugun uye oldum siteye. B:emir_bebek:ende eylul annesi olucam insallah.Eylulun yirmisi dogurcagim tarih bakalim kacinda gelecek bizim ufaklik...

Hoşbulduk gülşahcığım..
Bende bunun kırmızı-siyahını istiyorum canımm.evet çok pratik tek düğmeyle açılıp kapanıyor.
Puset işine ne diyorsun?

ooo kimler gelmiş kimler gelmişşşş
ayşecim hoşgeldin fıstığım
herkez iyidir iyişallahhhh
çooook sıcakkkkk çokkkk

aa kızımda size merhaba dedi az önce:)))
kızlarr yarın bizim görüş günümüz
kızımla buluşucaz :)çokk heyecanlıyımm

Elodim hoş geldiiin...
Bebişin kız mı,erkek mi canısı???

Ayşe araba güzelmiş canım ben de buna benzer bişey alacam
yani aslında kayınvalidem alacak sağolsun.

Hoşbulduk canımmm..
Ben ve kızım çok iyiyiz Allaha şükür..
Annemgildeyim sizleri çok özledim bi nete girim dedim:)
Hadi gözün aydın yarın bebeğini görecekmişsin hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımm...

Hoşbulduk canımmm..
Ben ve kızım çok iyiyiz Allaha şükür..
Annemgildeyim sizleri çok özledim bi nete girim dedim:)
Hadi gözün aydın yarın bebeğini görecekmişsin hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımm...

AYY EVET CANIM KIZIMI GÖRÜCEM YARIN, TAMM 4 KOCA HAFTA OLDU GÖRMEYELİ..çok özlüyor insan dimi?
senin kızında kocaman olmuş annesi biz görüşmeyeli:)

X