Mystery77 ; bende tam bilmiyorum ama bi arkadaş bauhausdan almış koçtaştada var dediler. Her markanın çocuklar için özel boyası var diyolar. Mashhall, Fiiliboya diyolar..
Bende anca Temmuzda boya işlerine bakmaya ve yapmaya başlayacağım.
Duygucum valla , bizim kilolar aşağıya doğru gidiyo...:1shok: Bacaklarım kalınlaştı, ayak bilellerim ve ayaklarım şişiyo.. Ufff bende düğün için kıyafet bakacağım ama hem hesaplı olsun hem güzel olsun derken. Biyandan da bi daha giymeyeceğim. Belki normal bi elbisede olabilir göğüs altından bakalım. Maaşa alalım da o zaman başlayacağım artık bakmaya..:bbo:
Canım zaten sabun ve şampuan tercihlerimiz aynı bende dalinin sabunuyla sebamedin şampuanını düşünüyorum bu arada bana bebek çamaşırları için omobaby i önermişlerdi yumuşatıcı olarakta yumoş baby i bilmiyorum o yüzden sizlerede danışmak istedim geleek ay ben yıkayıpta ütülemeyi düşünüyorum zaten daha alınacak ufaktefek şeyleri var al al bitmiyo hayırlısı artık canım:1hug:Dream81 selam;
Şampuan için ben dalin istiyorum ,bende hep dalinle yıkanırdım. ama çabuk durulanmıyor diyolar bebek için. O yüzden Sebamed'in şampuanını ve dalinin sabununu söylediler bana. Gerçekten dalinin sabunu da çok güzel..
Deterjan içinde Hacışakir'in vardı, bana o daha iyi gibi geliyo .Başka markalarda vardır ama daha alıcı gözüyle karıştırmadım o konuları...
Bu arada ben kendim içinde Palmoli'nin spa'lı sabunlarını kullanıyom , ayyy bende bi sabun deliliği başladı sormayın...:bbo: Çok güzel kokusu bu sabunun daha önceden protex kullanıyodum ama bulamayınca 3-5 tane bunlardan almıştım. Ama kokuları çok hoşuma gitti ya...Tavsiye ederim.bi tanesi peelingli gibi.. Bide cif'in çamaşırsulu'su var. Mor gibi rengi. Onun kokusunu da çok seviyorum.Lavobo ovarken yada tencere falan çok oynuyorum hatta güzel kokuyo diye...Tabii sonra ellerimde çamaşır suyu kokusu kalıyo ellerim hoş olmuyo. Ama cifin kokusu çamaşır suyu gibi değil, sonradan ellerimde çamaşır suyu kokusu oluşuyo...:dance:
merhabaa
gülşah hoşgeldin canım ben de hacişakir almayıı düşünüyorum bebek deterjanını, yumuşatıcı da yumoş baby ya da dalin in var bebişler için yumuşatıcısı onu alacağım..
Omo'da iyidir ya.. Benim aklıma gelmedi bak o... Ama yumuşatıcı kullanmamız sakıncalı değil dimi? Yumuşatıcı için tabi en iyisi yumoş...
Duygu bende ağbimin düğünü için hamile gece elbisesi istiyodum ama fiyatlar yüksek , dediğin gibi çok hoş elbiseler var 70-90-150 arası .Artık onlardan bakacağım. ama ağbim için içimde gece kıyafeti var, onun düğünü Ağustosta belki o zamana kadar onun düğünü için alabilirim. ama onun dışında 5-6 tane daha var, iki haftasonra başlıyo. Onlar için normal bişey bakacağım işte...İnşallah çabucak atarız bu kiloları ...
Dar kotlarıma inşallah girerim Allahım ya....senağlama
Hoşbulduk mervecim o zaman ilk aylar için hacışakir alayım dediğin şu granül olanlardan değilmi peki mervecim onlar elde yıkama içinmi uygun yoksa makinedede yıkanıyomu çamaşırlar onunla ay çokmu karışık oldu inşallah anlatabilmişimdir,yumuşatıcı içinse ikiside güzel dediklerinin birisini alırız
otomatik makine için de var bildiğim kadarıyla canım granül olandan evet.. yine de gidip bi bakayım alınca söylerim sana.. büyük migroslar da her çeşit oluyor alalım da yavaş yavaş hazırlayalım bebişlerin cicilerini bakarsın acele ederler mesela ben 8 ay 15 günde doğmuşum annem hep aceleci der o yüzden bana sırnaşık şey
mervecım hacışakır granulmatık zaten...yanı otomatık makınelerdede kullanılıyor gül gıbı bır kokusu var cok hos..ılk aylarda yumusatıcı kullanmadı cogu arkadasım ama yıne bır arastırın ıstersenız...