kızlar bende ıkı gundur kahvaltıdan sonra bır agırlık mıdem bulanıyor sankı ustumden kamyon gecmıs gıbı oluyorum yaaasonra oglene dogru acılıyorum yıne..
2 haftadır falan kahvaltıda tam tahıllı mısır gevreği varya sutle ondan yıyorum ıcınede cevız kayısı falan atıyorum.cok faydalı oldugunu duymustum ama acaba dıyorum hergun aynı seyı yedıgım ıcın omu dokunmaya basladı..
sız ne yıyorsunuz kahvaltıda ya?fıkır verın bana bır ara peynırlı tost ve sut ıkılısıne takmıstım sımdıde bu...offf
Tamam arkadaşım haber ver banada mutlaka benim annem geçen gelişinde yıkayalım demişti ama bende acele etmeyelim dedim temmuz gibi filan yıkarım kısmetse hurca koyarım kirlenmesin zaten kurutma işinide içeride yapıcam dışarda toz falan olur belki aman canım bian önce görmek istiyorum bebişimi ama vaktinde gelirler hepside inşallah hiç olmazsa havalarda biraz serinlesin kız benim halimi görsen şuan ter içindeyim feci terliyorum napıcazki:icecream:
kızlar bende ıkı gundur kahvaltıdan sonra bır agırlık mıdem bulanıyor sankı ustumden kamyon gecmıs gıbı oluyorum yaaasonra oglene dogru acılıyorum yıne..
2 haftadır falan kahvaltıda tam tahıllı mısır gevreği varya sutle ondan yıyorum ıcınede cevız kayısı falan atıyorum.cok faydalı oldugunu duymustum ama acaba dıyorum hergun aynı seyı yedıgım ıcın omu dokunmaya basladı..
sız ne yıyorsunuz kahvaltıda ya?fıkır verın bana bır ara peynırlı tost ve sut ıkılısıne takmıstım sımdıde bu...offf
ayy sorma canım sıcaklarda hamile olmak çok zormuş gerçekten.. Allah sabrını verir inşAllah canımm yardım etsin bize...kafamçokkarıştı
Dream81 selam;
Şampuan için ben dalin istiyorum ,bende hep dalinle yıkanırdım. ama çabuk durulanmıyor diyolar bebek için. O yüzden Sebamed'in şampuanını ve dalinin sabununu söylediler bana. Gerçekten dalinin sabunu da çok güzel..
Deterjan içinde Hacışakir'in vardı, bana o daha iyi gibi geliyo .Başka markalarda vardır ama daha alıcı gözüyle karıştırmadım o konuları...
Bu arada ben kendim içinde Palmoli'nin spa'lı sabunlarını kullanıyom , ayyy bende bi sabun deliliği başladı sormayın...:bbo: Çok güzel kokusu bu sabunun daha önceden protex kullanıyodum ama bulamayınca 3-5 tane bunlardan almıştım. Ama kokuları çok hoşuma gitti ya...Tavsiye ederim.bi tanesi peelingli gibi.. Bide cif'in çamaşırsulu'su var. Mor gibi rengi. Onun kokusunu da çok seviyorum.Lavobo ovarken yada tencere falan çok oynuyorum hatta güzel kokuyo diye...Tabii sonra ellerimde çamaşır suyu kokusu kalıyo ellerim hoş olmuyo. Ama cifin kokusu çamaşır suyu gibi değil, sonradan ellerimde çamaşır suyu kokusu oluşuyo...:dance:
tünaydin kizlar benim cok sükür alisveris telasim bitti lazim olan herseyi aldim.artik bebegimi kucagima alacagim günü bekliyorum.bide bisey sorucam yeni katildigim icin bilmiyorum kac haftalikmoldugunuzu gösteren takvim varya isimlerinizin altinda onu nasil yapiyosunz yardimci olursaniz cok sevinirim
mobilya siparişini verdikten sonra eve gelmesi ortalama 1 ay sürüyormuş kızlar, modokoya gittiğimizde bir çok yer aynı şeyi söyledi bize. bilginiz olsun
isim yapicaksan ismi insallah berat kaan olcak canim
erva hoşgeldin canım.. bebişinin herşeyini tamamlamışsın ne güzel hayırlı sağlıklı günlerde kullanın inşAllah canım
takvim geçenlerde yapmaya çalışmıştım bi arkadaşa ama olmadı nedense.. gülşah halledersin sen :))