2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

canım bence bol çeşitli et kahvaltını, ben peynir ,zeytin, domates, salatalık ,tereyağı, bal, reçel.. yani hepsinden azar azar yiyorum yanında en fazla iki fincan açık çay..tuzlu şeylerden yemezsem sabahları başım dönüyor tansiyonum hep düşük o yüzden sanırım ..

ayy sorma canım sıcaklarda hamile olmak çok zormuş gerçekten.. Allah sabrını verir inşAllah canımm yardım etsin bize...kafamçokkarıştı

Bende sütle birlikte tam tahıllı gevreklerden yiyorum bi ara hergün yiyordum ama şimdilerde bi kaçgünde bir tüketiyorum bende çok faydalı olduğunu okumuştum bilmiyorum canım bana dokunmadı ama ben hergün aynı şeyi yemekten sıkıldığım için ara verdim,sende bana göre hergün aynı şeyi tüketme belkide ondan miden bulanıyodur biraz ara ver başka şeyler dene sonra yine devam edersin

ben de gülşahcım çıkıp dolaşmak hava almak istiyorum çıkınca bakıyorum ki dışarısı evden beter o yüzden fazla da çıkmıyorum (

kızlar bence tahıllı gevrekleri sütle ara öğün olarak yiyin kahvaltıdaki peynir yumurta yeşillik hepsi bizim için çok faydalı..kahvaltıyı ihmal etmeyin derim.. benim fikrim :)

Bu günlerde geçicek mervecim bebekler sağlıkla bi gelsinler inşallah sonra arabaları kaptığımız gibi dolaşmaya ilk aylar biraz zor olsada onlar için herşeye değer...
bende gebelik.org.u okuyordum hafta hafta hamilelik varya çok güzel açıklamalar var herkese tavsiye ederim..

tünaydin kizlar benim cok sükür alisveris telasim bitti lazim olan herseyi aldim.artik bebegimi kucagima alacagim günü bekliyorum.bide bisey sorucam yeni katildigim icin bilmiyorum kac haftalikmoldugunuzu gösteren takvim varya isimlerinizin altinda onu nasil yapiyosunz yardimci olursaniz cok sevinirim

canım ç.suyuyla temas çok zararlı.dr.um yasakladı ç.suyunu banyo,mutfak jellerini.vileda yaparken bile az koyuyorum çok koklamamak için..
ç.suyunu kullanırken eldivn kullan

Canım bebeğinin cinsiyetini bide kaç hafta kaç günlük olduğunu yaz ben sana yaparım takvimi ok

mobilya siparişini verdikten sonra eve gelmesi ortalama 1 ay sürüyormuş kızlar, modokoya gittiğimizde bir çok yer aynı şeyi söyledi bize. bilginiz olsun

sipariş olucagı ıcın 15 gun fılan surer dıye dusunuyordum ama bu kada tahmın etmedim.. :1no2:
bızde bu pazar gıdıcektık modokoya bebek odası ıcın.. hiç hazır yok mu acaba alıp cıkamıyormuyuz ya üff

DIONYSOS selam canım;

Direk çamaşır suyu kullanmıyorum zaten. SAdece cif'in kokusu hoşuma gidiyo. Doğru diyosun kimysallarla çok haşır neşir olmamak lazım. Saol canım...

erva hoşgeldin canım.. bebişinin herşeyini tamamlamışsın ne güzel hayırlı sağlıklı günlerde kullanın inşAllah canım
takvim geçenlerde yapmaya çalışmıştım bi arkadaşa ama olmadı nedense.. gülşah halledersin sen :))

Merve biraz önce balkona çıkayım dedim barbekünün içinden birden kocaman bi güvercin çıktı ama nasıl korktum anlatamam hayret bişey ya acaip boş bulunmuşum barbekünün içine yuva yapmış meğersem 2 tanede yumurtası vardı valla tuvaletin penceresindede var yuvaları bıraksam bizim evin içine girip yuva yapıcaklar bozmakta istemiyorum yazık yani of aklım gitti birden çok korktum yaa:1shok:

kızlar ben deterjan olarak dalin aldım, ama yumuşatıcısından emin olmadığım için alamadım, onu da alayım mı? e-bebekden almıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…