- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
size birşey sorucam kızlarr
bebeklerinizin hareketleri nasıl?
yani kontrol ediyormusunuz?
ben sabahları onun tekmeleriyle uyanıyorum, gün içinde çok yoğun hareketli olduğu zamanlarda oluyor, sonra uykuya dalıyor galiba:))mesela benim kızımın açlığa hiç tahammülü olmayacak galiba,acıktığımızda çok hareket ediyoruz çünkü:))
birde müzik dinletmeye başladım, cidden sakin müziklerde çok oynamıyor,geçen gün fenerbahçenin 100.yıl marşını dinlettim ÇILDIRDI resmen:)))çok sevdi:)) doğuştan fanatik olacak annesi gibi benim kızım:)))
birde böyle tekme gibi değilde, sanki elini ayağını rahim duvarına dayayıp itiyor gibi bir hareket yapıyor ve bazende bir tarafta toplanıyor,karnım yamuluyor:)))
bizim kız hala yer değiştirebiliyor sanırım çünkü hissediyorum döndüğünü, içim bir hoş oluyor o dönerken:)))
amma uzun anlatmışım ya:))
32.haftada izine ayrılma nasıl oluyor?
Eşim muhasebeci arkadaşlarına sordu ben mesela temmuzun sonunda izne ayrılacağım.izine ayrıldıktan sonra çocuk doğana kadar ssk primi yatırmıyormuş.çocuk doğuncada belge ile beraber para alınmaya gidiliyormuş.Eşime böyle dendi...
Merak ettim şimdi ağustosla eylülün primi yatırılmazsa ben sskdan para alabilecekmiyim?
Aynısı bende de oluyor.
Benim kızımda açlığa dayanamıyor:Geceleri hiç uyutmuyor ne sola ne sağa döndürüyor valla zor..
Hayırlısıyla bir dünyaya getirelim de!..
Birde benim karnım yanlara doğru genişliyor:)
size birşey sorucam kızlarr
bebeklerinizin hareketleri nasıl?
yani kontrol ediyormusunuz?
ben sabahları onun tekmeleriyle uyanıyorum, gün içinde çok yoğun hareketli olduğu zamanlarda oluyor, sonra uykuya dalıyor galiba:))mesela benim kızımın açlığa hiç tahammülü olmayacak galiba,acıktığımızda çok hareket ediyoruz çünkü:))
birde müzik dinletmeye başladım, cidden sakin müziklerde çok oynamıyor,geçen gün fenerbahçenin 100.yıl marşını dinlettim ÇILDIRDI resmen:)))çok sevdi:)) doğuştan fanatik olacak annesi gibi benim kızım:)))
birde böyle tekme gibi değilde, sanki elini ayağını rahim duvarına dayayıp itiyor gibi bir hareket yapıyor ve bazende bir tarafta toplanıyor,karnım yamuluyor:)))
bizim kız hala yer değiştirebiliyor sanırım çünkü hissediyorum döndüğünü, içim bir hoş oluyor o dönerken:)))
amma uzun anlatmışım ya:))
Kızlar sakın bu büyük arabalardan almayın,kesinlikle kullanılmıyormuş.Hamile kaldığımdan beri bana en çok söylenen,çok kıyafet alma sakın pahalı şeyler alma ve büyük bebek arabası alma oldu.Özellikle bebek arabasını bastıra bastıra söylediler.Şu baston arabamı ne diyorlar pratik, onlar çok kullanışlı oluyormuş.Öbürünü kesinlikle kullanamazsın dediler.
Hoşbulduk gülşahcığım..
Bende bunun kırmızı-siyahını istiyorum canımm.evet çok pratik tek düğmeyle açılıp kapanıyor.
Puset işine ne diyorsun?
32.haftada ben izine ayrılacam yani doğumdan 8 hafta önce..Doğumdan sonra 8 hafta iznim var ya bu süre içinde işyeri ne maaş veriyor,ne de sigortamızı yatırmıyor değil mi?
doğumdan sonraki iznim bitince işyerinden işe devam kağıdı ve çocuğun doğum belgelerini alıp ssk ya gidiliyor.doğru mu anladım:)
Peki sskdan parayı aldıktan sonra işi bıraksam :) sorun olur mu? Çünkü çalışmak istemiyorumm..
selam kızlar naberlerrr ben çok sinirliyim siteye giremiyom sorun devam ediyor yawwwwwwwwwwwwwwwww
Canım şimdi gördüm yazını hayatım bu aldığım gayet güzel o yüzden yeterli çok kullanışlı yani hemde fazla ağır değil pusetlisine gerek görmedim tatlım şimdilik işimizi görür bence sendemi tek alıcaksın?
Kızlar portbebe,kanguru falanda alıcakmısınız,ben portbebeyi alırımda kanguruyu düşünmüyorum sizce gereklimi acaba?
günaydinnnnnnn Canlarim Nasilsiniz Bakalimm......
Ayy Kizlarr Neler Yaptiniz Aldinizz Kendi çantamizi Ne Zaman Hazirlayalimm .....
Ben Temmuz Basinda Odasini Getirtmeyi Düşünüyom Allah Izin Ederse Bu Pazarda Arabasini Falan Alacagizz Bunun Dişinda Neler Almak Gerek Anneye Ve Bebeğe Ayyyyy Yardim Yaaa