2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

teşekkur ederım canım:)tercıh meselesı ıste herkesın zevkı ayrı..ama yınede cok pahalıya kacmamak lazım dıye dusunuyorum cunku sımdıkı cocuklar hıc bırsey begenmıyorlar..4 yasındakı kuzenımın oglu ben arabalı takım ıstıyorum dıyor yatmıcam bunda dıyor:roflol:

canım attıgın link bende açılmadı bu arada

tünaydın anne adayları................
kızlar gitgide ağırlaşıyorum burda sıcaklar çok berbat ve ben çok bunalıyorum daha şimdiden .......
artık hayırlısıyla yaz ayınıda sağsalim atlatsam .......

offfffffffffff çok sıcak kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr çooooooooook
evde yatmak istiyorum ben ayaklarım da şişti senağlamasenağlama

duygucum selam;

Niye açılmadı bende anlamadım.Bu şekilde olacak mı acaba? Ben şu işi pek beceremiyom zaten.

bu arada esranın hepinize selamı var kızlarrrrrrrrrrrrrr
işten ayrıldı ya eve internet bağlanacakmış bugün yarın o da gelecek yine aramızaaa...........

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım izmir çok sıcak ya bayılıcam nerdeyse allah tüm hamişlerin ve benim yardımcım olsun

Slm.kızlar biz geldik oğluşumla hastaneden aldık sonuçları şeker sonucum 97 çıktı:teytey:,Allah a şükür diğer tahlillerimde iyi çıktı çok mutluyum:dance: inşallah bütün hepimiz 9 ayımızı hiçbi sorun çıkmadan atlatırızda canımız bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırıza.s.

canım çok sevindim senin adına inş. hep böyle gider

İnşallah canım hepimiz için iyi olsun herşey,çok sıcak bugün bide sabahtan beri dışarıdayım sıcaktan bayılmak üzereyim bu sıcaklarda hiç doğru değilmiş çıkmak zaten Allah yardımcımız olsun çok zor çoookkk:icecream:

gülşah çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına...gözün aydın canım..

duygu canım benim sorduğum takımda daha fazla parça vardı ama ; şifonyer, büyüyebilen yatak, oyuncak dolabı, komidin, üç kapılı dolabı.. onun için sanırım fiyat farkı da..

ebru aleyküm selam sen de selam söyle esra ya bizden..

cidden çok sıcak perde kıpırdamıyo esse bari biraz.. gülşah gerçekten ya sıcaklarda dışarı çıkmak bile eziyet oluyo bu haldeyken (

Halimecim çok saol arkadaşım sonuçlarıda aldık iyi çıktı dünden beri şükürler olsun mutluyum,inşallah sende gör bugün oğluşunu annesi,güzel haberlerini bekliyorum kocaman olmuştur sen merak etme birden büyüyo yaramazlar habersiz bırakma canıma.s.

gülşahcım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun canım darısı benım basıma ınsallah haftayada ben gıdıcem ınsallah.sonuclar hemen cıkıyor galıba cok ıyı...

SAOL MERVECİM ÇOK SEVİNDİM İÇİN RAHATLADI İNAN,ÇOK SICAK ÇOOOKK VALLA TAVSİYEM ARKADAŞLAR MECBUR DEĞİLSENİZ SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN BİZEDE ZARARLI ÇÜNKÜEN İYİSİ EVDE SERİN SERİN OTURMAK NERDEYSE BUZDOLABINA GİRİCEM YAAA:icecream:

kızlar ben dun carsıya cıktım kendıme bıraz ıccamasırı alayım dıye hamıle kulodu aldım ıkı tane
ama hıc sevmedım ben bunları yaaa taaa gögüse kadar gelıyor..zaten hava sıcak bırde bunlar nasıl gıyılır bılmıyorum valla pısman oldum aldıgıma ben gıyemem kı bunları..
ıkı tanede normal bıkını tıpı aldım onlar daha rahat oldu.yuksek bellılerden kullanan varmı?rahat ettınızmı?

gülşahcım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun canım darısı benım basıma ınsallah haftayada ben gıdıcem ınsallah.sonuclar hemen cıkıyor galıba cok ıyı...

İnşallah duygucum darısı başına güzelim şu şeker işi çok kafama takılıyodu ben çok fazla su içiyorum sonrada hemen tuvalete gidiyorum herhalde dedim bende var bişeyler ama şükürler olsun çıkmadı çok mutlu oldum,umarım sende iyi sonuçlarla dönersin hiç takma benim gibi sende kafana bişey çıkmaz görürsün bak,burada sonuçlar hemen çıkıyo hiç beklemiyorum sabah verdim tahlili öğlen aldım iyi beklemedim yania.s.

:roflol: :roflol: ayy sorma sıcaktan ne yapacağımı şaşırıyorum günde iki kere soğuk suyla duş yapıyorum yine yanıyorum yine yanıyorum :a015: Allah sabır versin hepimize ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…