Vay kızlar ; nede çok yazmışsınız bi ara işim vardı anca yetiştim valla...
Ben yanında çekmeceli olup sonra ayrılan modelleri pek sevmiyorum ama gerçekten güzeller.. Duygucum senin attıklarında çok güzelmiş. Ben şimdilik park yatak alacağım. Daha sonra ikeadan aldığı dolapların yatağını alırım sonrada güzel bi genç odası falan alırım. İkeada o kadar pahalı değil gerçekten. Ben dolapları 800 civarı sadece bakarken tek kapılı hemde renkli hoş dolabı ikeadan 379'a aldım. bide duvarlarını kırmızıya boyayacağım. Hatta ben çizimci olduğum için photoshopta şimdilik odasının görüntüsünü bile hazırladım .ekte gönderebilirsem atayım hemen...
http://C:\Documents and Settings\bk08775\Desktop\odammm
canım çok sevindim senin adına inş. hep böyle gider
duygucum selam;
Niye açılmadı bende anlamadım.Bu şekilde olacak mı acaba? Ben şu işi pek beceremiyom zaten.
merhaba kızlar
gülşahcım.hayırlısı olsun görmüşsün meleğini.maşallah.inşallah sonuçlarında iyi çıkar.
duygucum bizde oğlumuzun bebek odasını meltem mobilyanın kataloğundan beğendik.ama biz marangoza yaptırtıyoruz.
bugün oğluşumu görmeye gitcez bakalım.hayırlısıyla sağsalim görüp gelelim.ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum.yarın yazarım size inş.
Slm.kızlar biz geldik oğluşumla hastaneden aldık sonuçları şeker sonucum 97 çıktı:teytey:,Allah a şükür diğer tahlillerimde iyi çıktı çok mutluyum:dance: inşallah bütün hepimiz 9 ayımızı hiçbi sorun çıkmadan atlatırızda canımız bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırıza.s.
gülşah çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına...gözün aydın canım..
duygu canım benim sorduğum takımda daha fazla parça vardı ama ; şifonyer, büyüyebilen yatak, oyuncak dolabı, komidin, üç kapılı dolabı.. onun için sanırım fiyat farkı da..
gülşahcım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun canım darısı benım basıma ınsallah haftayada ben gıdıcem ınsallah.sonuclar hemen cıkıyor galıba cok ıyı...
SAOL MERVECİM ÇOK SEVİNDİM İÇİN RAHATLADI İNAN,ÇOK SICAK ÇOOOKK VALLA TAVSİYEM ARKADAŞLAR MECBUR DEĞİLSENİZ SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN BİZEDE ZARARLI ÇÜNKÜEN İYİSİ EVDE SERİN SERİN OTURMAK NERDEYSE BUZDOLABINA GİRİCEM YAAA:icecream: