2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Slm.kızlar bu sabah hastanedeydim şeker testi için gittim dr.um ayrıca idrar,tiroit ve kan değerlerimede bakmak istedi,3 tüp kan verdim,şekerli su iğrençti ama pekte midem bulanmadı neyse onu atlattık umarım sonuçlarıda iyi çıkar bu arada 1 ayda 2,5 kilo almışım toplamda 6,5 kilo bu ay daha çok aldım diye bekliyodum iyi bi sonuçmu sizce,eşim dün zaten moralimi bozdu bu kiloları verebilicenmi diye kendimi duba gibi hissettim valla bişey yemek bile içimden gelmiyo ama sadece bebeğim için yiyorum işte,şu erkekler ne kadar acımasız yaa hem bebeklerini taşıyoruz bunun için bize şükredicekleri yerde bide daha doğum yapmadan kilo hesabı soruyo benden kendisi çok zayıf sanki,neyse umarım herkes iyidir

Kızlar ikea'da indirim başladı. Kaçırmayın.Yeni mallar mı gelecekmiş neymiş ondanmış galiba...Ben aldım dolapla şifonyer geçen ay, keşke o zaman olsaydı.. CADIARZU
Hani taş devri gibi olan renkli dolap falan var ya onları aldım :dance:

üzülme gülşahcımm sen o kadarcık kilodan ne olur, 6,5 kilo almışsın ttoplamda bu çok iyi bir rakam burada bir çok arkadaş 10,12 kg dan bahsediyor ki bu bile verilebiliyor bünye meselesi biraz da
hiiiiiiiiç kafana takma canım
kızlar evet bol su içelim ama karnımız da şişiyor işte su içinceee

:dance::dance: ayy cok gusel haber arkadasımmm saoll:1hug:

bızde bu ay sonuna kadar gıderız herhalde ındırımdeyse super ozaman
sen gezmıssındır guzel bebek için aksesuar banyo urunlerı varmı cnmm
ayaklı kuvet gıbıı :icecream:

gülşah hoşgeldin canım .. sonuçlarını ne zaman alacaksın, hepsi güzel çıkar inşAllah canım..
off bu erkekler yok mu işte bizim gibi ince düşünemiyorlar ki o an konuşuyorlar incindiğimizi hiiç düşünemezler boşver sen onu aldığın kilo ne ki canım gayet normal bence hem fazla bile olsa ne çıkar anne oluyoruz yaa kolay mı ? onlar kendilerine baksın evlendikten sonra kocaman göbekli oldu benimki ben ona bişey diyo muyum :))

nuray aldıklarını bize göstermedin ki indirim de varmış mutlaka uğrayayım o zaman :))

kızlar nette ikeanın ürünlerine bakıyorum ama bebek ya da çocuk odası falan göremiyorum oysa ki bir arkadaşım takımlar da var demişti siz biliyor musunuzzz

Hilerya selam; ayak şişmeleri çok su içmemekten de oluyo mu? Ben iş yerinde suyu karşıma koyup içmeye çalışıyorum da evde pek içmiyorum desem yeridir.

.

Canım bir yerde okumuştum.. şişmeler için bol bol su için yazıyordu.. Su tutmanızı öner diyordu..

kızlar nette ikeanın ürünlerine bakıyorum ama bebek ya da çocuk odası falan göremiyorum oysa ki bir arkadaşım takımlar da var demişti siz biliyor musunuzzz

Var canım.. ben bebeğimin yatağını ikea dan aldım.. Hem de çok ucuza geldi... piyasada aynı tarz ürünler için 250-300ytl fiyat verdiler.. Ama ben ikea dan masif mobilya yatağı 100ytl ye... içine ortapedik yatağı 100ytl ye.. aldım..bir de üstüne üstlük nevresim takımı ve iki battaniyeli bir takımı da 30ytl ye aldım... Ben ikea nın ürünlerinden memnunum.. Evim için de ordan birkaç parça şey almıştım.Hem piyasaya göre daha ucuz... Hem de gösterişden uzak kullanışlı :teytey::dance:

ebru, varmış nuray dolap şifonyer aldım diyo ..

nuray canım su tuzdan dolayı ödem oluşumunu engelliyor canım..

Var canım.. ben bebeğimin yatağını ikea dan aldım.. Hem de çok ucuza geldi... piyasada aynı tarz ürünler için 250-300ytl fiyat verdiler.. Ama ben ikea dan masif mobilya yatağı 100ytl ye... içine ortapedik yatağı 100ytl ye.. aldım..bir de üstüne üstlük nevresim takımı ve iki battaniyeli bir takımı da 30ytl ye aldım... Ben ikea nın ürünlerinden memnunum.. Evim için de ordan birkaç parça şey almıştım.Hem piyasaya göre daha ucuz... Hem de gösterişden uzak kullanışlı :teytey::dance:
http://www.ikea.com.tr/products.aspx?CatID=17

Saol mervecim hoşbulduk arkadaşım,çok duyarsızlar gerçektende sonrada pişman oluyolar işte ben alıştım ama hamişlikte pek fazla kaldıramıyorum böyle lafları,hayatım öğleden sonra alıcam sanırım sonuçları inşallah iyi çıkar şekerli suyu içince başım döndü gözüm karardı sanada olmuşmuydu,dua et canım iyi çıksında sonuna kadar hepimiz iyi bitirelim şu kalan aylarımızı:1hug:

evet canım benim de içtikten bi yarım saat sonra başım döndü midem bulandı azıcık ama geçti sonra.. sonuçlar iyi çıkacak inşAllah canım alınca yaz bize de..

canım ben baktımda cok uygun bırsey goremedım yaa anlamadım ben bu ısı
o gonderdıgın lınkte 300 ytl cıvarında karyolalar var ve bırde anladıgım kadarıyla büyümüyor yanı genc odası halıne dönüşmüyor.yatagın buyumesı daha ıyı degılmı?
yanı cocuk 3 4 yasına gelınce sıgamıcak bunlara...

Gülşahçım hadi geçmiş olsun cnm bir tetkiki daha atlattık. Umarım sonuçlarında iyi çıkar güzelim.Aman boşver ya kiloları ne takıyosun sen önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı bir doğuralım hayırlısıyla veririz.Bence almış olduğun kilo iyi toplamda 6,5 kilo süper cnm.Bak benim yengemin doğumdan sonra sadece 3 kilosu kalmıştı.Çok fazla kilo almamıştı ama bebek doğduktan sonra bir yedi süt yapsın diye acayip kilo aldı.Niçin hem bebeği düşündüğü için yiyio.Zayıf olupta sütünün olmaması dahamı iyi unutma anne sütü en sağlıklı besin.Kiloları takmıycaz artık cnm öptüm seni:1hug:

duygu canım fiyat olarak diğer yerlere göre uygun bunlar.. bebek karyolası tek başına 700- 800 ytl ama çekmeceli ve büyüyebilenleri.. oda takımının tamamıma 4500 ytl dediler ya el yakıyo valla :))

ay canım valla eşine inanamıyorum 6.5 kg ne ki yaa:1shok:bence süpersin eşinede aynen bunu söyle ben süperim de açsın bır bızım aldıgımız kılolara baksın...
bız genel bır cogunluk olarak 10 kg ve uzerı gıdıyoruz yanı..6.5 kg alsam amuda kalkardım herhalde:roflol:
bız cok ozel bır donem gecırıyoruz ve halıyle agırlasıyoruz hersey bebegımız ıcın elbet bugunlerde gececek.benım esım allaha sukur senın ıkı katın kılo almama ragmen benı avutmak ıcın hıc bellı olmuyor aldıgın dıyor:asigim:kıyamam ben ona...bazen yalan soyleme dıyorum hayır sen hamılesın sen almıcanda benmı alcam dıyor...bızlerı motıve etmelerı lazım.zaten bu kadar zorluk yasarken bırde onlar destek olmazsa eşine kızarım valla üzmesin bu guzel hamısıklava:,supersın arkadasım:1hug:

canım bana diğer baktıklarımın arasında en iisi onlar geldi.. Ben zaten büyüyebilen bişi aramıyordum.. Herkesin ihtiyacı ve istediği farklı bakmanız lazım gidip yerinde görmek önemli oaln..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…