2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

duygu canım fiyat olarak diğer yerlere göre uygun bunlar.. bebek karyolası tek başına 700- 800 ytl ama çekmeceli ve büyüyebilenleri.. oda takımının tamamıma 4500 ytl dediler ya el yakıyo valla :))

:1shok:eek: ne yaaa canım sen cok luks bıryerden baktın sanırım mesela bız 1000 ytl ye buyuyen yataklı bır takım alıcaz kısmetse...
burdada cok daha pahalısı var ama 2000-2500 yt cıvarı..canım sen ıstabuldasın galıba,ben gormustum temmıuz annelerınde falan ıstanbuldan arkadaslar cok uygun fıyata takımlar almıslar..bakmanı tavsıye ederım canım..
bırde bak bı sıtede cok guzel takımlar var 2000 cıvarı ve cok kalıte buna benzer daha uygun cok takım var...http://www.bebekom.com/main/

Az evvel style woodun sitesine baktım çooook güzel şeyler var acaba ne kadardır bir fikri olan var mı?Ben sadece şifonyer arıyorum.

seda style wood da çok güzel şeyler var ama çok pahalı takım 4500 ytl dediler ben e-bebek te görmüştüm oda takımlarını, masko daymış yerleri istediğiniz parçayı alabiliyorsunuz dediler.. takım 4500 ytl ise şifonyer ne kadardır bilemiyorum :))

seda style wood da çok güzel şeyler var ama çok pahalı takım 4500 ytl dediler ben e-bebek te görmüştüm oda takımlarını, masko daymış yerleri istediğiniz parçayı alabiliyorsunuz dediler.. takım 4500 ytl ise şifonyer ne kadardır bilemiyorum :))

hımmmmmmmmmmm
baya pahalıymış, şöyle 500 e 600 e şifonyer bulsam alırım belki...Mesela şunlar güzel;

ebbk42785295um0.jpg

st42771brlx1.jpg

183632bacelyasifoniyervp2.jpg

Gülşahçım hadi geçmiş olsun cnm bir tetkiki daha atlattık. Umarım sonuçlarında iyi çıkar güzelim.Aman boşver ya kiloları ne takıyosun sen önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı bir doğuralım hayırlısıyla veririz.Bence almış olduğun kilo iyi toplamda 6,5 kilo süper cnm.Bak benim yengemin doğumdan sonra sadece 3 kilosu kalmıştı.Çok fazla kilo almamıştı ama bebek doğduktan sonra bir yedi süt yapsın diye acayip kilo aldı.Niçin hem bebeği düşündüğü için yiyio.Zayıf olupta sütünün olmaması dahamı iyi unutma anne sütü en sağlıklı besin.Kiloları takmıycaz artık cnm öptüm seni:1hug:

Saol kübracım desteğin için atlattık valla bide sonuçları iyi çıkarsa dünyalar benim olucak,ben halimden memnunum aslında tek sorun eşimin dünyadaki tüm kadınları 50 kilo zannedip beni çok şişman görmesi ama tabi kendiside çok pişman oldu yaptığına hem ben onunla evlendiğimde tığ gibiydi oda sonra göbek bağladı işte kendilerini görmüyolar bende takmıyorum artık,inşallah sütümüzde bolbol olur şimdiden söyliyim dereotu çok süt yapıyomuş çok tüketmek lazımmış bende öptüm senia.s.

duygu evet istanbul dayım.. çok lüks değil de style wood diye bi marka doğal ahşap mış falan filan.. çok pahalı yazık o kadar para vermem zaten..

senin bulduklarından ikincisi hoşuma gitti 1000 ytl mi o takımlar ?

tekrar merhaba güzel anneler
gülşahcım bütün kontrollerin iyi çıkar inşallah bu arada kilonda ne var anlamadım o neki valla benimde 10 kg etti ayrıca bu gecici ve özel bi durum elbette kilo alcaz bunun içiin takıntı yapma sakın:1hug:

bu arada bende şişiyorum ellerim ayaklarım ayak bileklerim :eek:klava: ayakbının üstüne yıgılıyor nerdeyse o yüzden evden dışarı çıkasım yok valla yüzüm bile şiş ya ama niye şişerim bilmem tuzlu yemiyorum uzun zamandır tansiyon zaten düşük su desen en az iki lt içiyorum valla kafamçokkarıştı anlamadım

seda , ikincisi çok hoşuma gitmişti benim de yanda da rafları var kullanışlı birşeye benziyor.. sen karyolasını nasıl alacaksın takım olarak değil mi ?

:1shok:eek: ne yaaa canım sen cok luks bıryerden baktın sanırım mesela bız 1000 ytl ye buyuyen yataklı bır takım alıcaz kısmetse...
burdada cok daha pahalısı var ama 2000-2500 yt cıvarı..canım sen ıstabuldasın galıba,ben gormustum temmıuz annelerınde falan ıstanbuldan arkadaslar cok uygun fıyata takımlar almıslar..bakmanı tavsıye ederım canım..
bırde bak bı sıtede cok guzel takımlar var 2000 cıvarı ve cok kalıte buna benzer daha uygun cok takım var...http://www.bebekom.com/main/

sana tavsiyem canım.. boyasının ve mobilyasının bebek güvenliği için belirli sertifikaları var.. Bunları sor alırken.. Genelde bu sertifikalara sahip olan mobilya takımlar çok pahalı..

sana tavsiyem canım.. boyasının ve mobilyasının bebek güvenliği için belirli sertifikaları var.. Bunları sor alırken.. Genelde bu sertifikalara sahip olan mobilya takımlar çok pahalı..

evet bılıyorum canım boya kalıte belgesı falan var ve ıso belgelerı..
ben ızmırdekı bırcok yerı gezdım ama 4500 ytl cıvarında hıc takım gormedım acıkcası
ızmırde cok ıyı marka dıye bılınen yerlerde bıle 2500 cıvarında...
bence bırazda ısıme o kadar para istiyorlar.
en basıtı cılek mobılya bılınen bır marka ve cok uygun fıyatları..bır bakın derim..

gülşahcım evet o tarz bır takım benım begendıgım ama dolabı ıkı kapılı bır sifonyeri var bır de buyuyen karyola 1200 ıstedı ama nakıt alırsak 1000 cıvarı olucak canım...dolabı 3 kapılı olursa fıyat artıyor dedı..

merhaba kızlar

gülşahcım.hayırlısı olsun görmüşsün meleğini.maşallah.inşallah sonuçlarında iyi çıkar.

duygucum bizde oğlumuzun bebek odasını meltem mobilyanın kataloğundan beğendik.ama biz marangoza yaptırtıyoruz.

bugün oğluşumu görmeye gitcez bakalım.hayırlısıyla sağsalim görüp gelelim.ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum.yarın yazarım size inş.

merhaba kızlar

gülşahcım.hayırlısı olsun görmüşsün meleğini.maşallah.inşallah sonuçlarında iyi çıkar.

duygucum bizde oğlumuzun bebek odasını meltem mobilyanın kataloğundan beğendik.ama biz marangoza yaptırtıyoruz.

bugün oğluşumu görmeye gitcez bakalım.hayırlısıyla sağsalim görüp gelelim.ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum.yarın yazarım size inş.

evet canım benım gosterdıklerım de meltem mobilyanın takımları..hem kalıtelı oluyor hemde fıyatlar cok ucuk degıl canım..
cok guzel modeller var...
guzel haberlerını beklıyoruz halimecıma.s.

merhaba kızlar

canım hoşgeldin a.s.
iyi haberlerle gelirsin inşallah
benim randevum 5 temmuzda daha çok var :bbo:

hoşbulduk şekerlerim.ay inş.güzel haberlerle gelirim.ay nedense çok heyecanlıyım bu sefer ya.içim içime sığmıyor.saat 7 olsa hemen.

biz 1.100 ytl.ye yaptırıyoruz kızlar oda takımını.3 kapılı dolap,büyüyebilen yatak,perde bantı ve 3 adet resim çerçevesi.5 taksit yaptırdık bide.

Vay kızlar ; nede çok yazmışsınız bi ara işim vardı anca yetiştim valla...
Ben yanında çekmeceli olup sonra ayrılan modelleri pek sevmiyorum ama gerçekten güzeller.. Duygucum senin attıklarında çok güzelmiş. Ben şimdilik park yatak alacağım. Daha sonra ikeadan aldığı dolapların yatağını alırım sonrada güzel bi genç odası falan alırım. İkeada o kadar pahalı değil gerçekten. Ben dolapları 800 civarı sadece bakarken tek kapılı hemde renkli hoş dolabı ikeadan 379'a aldım. bide duvarlarını kırmızıya boyayacağım. Hatta ben çizimci olduğum için photoshopta şimdilik odasının görüntüsünü bile hazırladım .ekte gönderebilirsem atayım hemen...

http://C:\Documents and Settings\bk08775\Desktop\odammm

hoşbulduk şekerlerim.ay inş.güzel haberlerle gelirim.ay nedense çok heyecanlıyım bu sefer ya.içim içime sığmıyor.saat 7 olsa hemen.

biz 1.100 ytl.ye yaptırıyoruz kızlar oda takımını.3 kapılı dolap,büyüyebilen yatak,perde bantı ve 3 adet resim çerçevesi.5 taksit yaptırdık bide.

canım güle güle kullanın bu arada afiyet olsun şekera.s.

X