göğüs pompası kiralanabiliyormuş da ama nereden bilmiyorum. İstanbulda oturanlar alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz? Ben mothercare, e-bebek ve jokerden yaptım. Mobilyayı da modokodan aldık.2.500 civarında oda fiyatları. mobilyasıı mdf, kurşunsuz bebeğe zararsız boyadan. Arabasını alan var mı aranızda? ben onu bile aldım, e-bebekden chicco marka trio for me diye 1 set, kullanışlı görünüyor, önemli olan az yer kaplaması ve hafif olmasıymış. Daha bir çok eksiğim var ama, mesela buhar makinası alacağız, havanın nemi açısından çok önemliymiş, özellikle kış bebekleri için.
ayy canım aynı durumdaymışız valla ben de hep küçük göğüslere özenmişimdir ama onlar da bize özeniyor valla sırnaşık şey çatlamalar da başladı hamişlikte ne yazık ki senin de çatladı mı senağlama hangi marka sütyen takıyorsun canım alerji yapmayan rahatsız etmeyen bir marka bulamadıım mothercare iinkini aldım en rahatı o şimdilik ..
mervecim ben de aynı dertten mağdur olanlardanım yani büyük göğüs durumu zaten normalde de denemeden hiç sütyenn alamazdım
en son aldığım mars&spencer marka ten rengi ve altta teli yok ama son derece toparladı ve küçük görünüyor hem de tel olmayınca süt bezlerine zarar vermiyormuş öyle dedi mağazadaki kız,tavsiye ederim canım ..........
Buhar makinası en iyisi philips dedi bana anne olan arkadaşlarım, fiyatı 150 civarında, boynerde bile var.
ben de chicco markaya bakmıştım ama iki çeşidi var bir sıcak buhar makinesi bir de
soğuk buhar makinesi hangisinden alacağız acaba fisfisfis
evet cansu bence de soğuk buhar daha mantıklı..
duygu benim göğüslerim hızlı büyüdükleri için altlarından çatlamış kırmızı kırmızı damar şeklinde çatlaklar ama göbişim fazla büyümediği için çatlama olmadı..zaten kilolarımın yarısından fazlası üst kısma gitmiştir herhalde :) inşAllah eski hallerine dönerler doğumdan sonra.. senin göğüs bedeni nasıl değişmedi yaa benim de hiç değişmeseydii keşke(
ay ne bıleyım valla bende anlamadımbenneyaptımki
zaten hayatım boyunca buyuk goguslerım olmadı ama belkı son aylar buyur.aslında 90 olsa hıc fena olmazdı yaaa:asigim:
benımde gobegımı gor ama sankı 9 aydayım gıbı yanı:roflol:
benım gögüslerıme gıtcek olanlar gobegıme gıttı galıba:roflol:
ya kızlar cok alakasız bır soru olcak bılıyorum ama yınede sorucam ıstanbullu arkadaslar ozellıkle fıkır verırsenız
bız ınsallah bu ayın basında tasıncaz,ve esım ıllede dogalgazlı eve tasınmak ıstıyor..ızmırde ck yenı oldugu ıcın gercekten uygunmu degılmı bılmek ıstıyorum,yanı bız sımdı klımayla ısınıyoruz ıkı klıma calısıyor evde kısın...dogalgazda tupte alınmıyormus galıba.mutfak ve banyoda ona dahıl oluyormus.bız kısın mınımum 110-120 elektrık,ıkı tanede tup alıyoruz her ay 90 ytl.yanı toplam 210 cıvarı malıyet oluyor bıze..dogalgazla nasıl olur??
ay cok sordum yaaa valla kusura bakmayın
ya kızlar cok alakasız bır soru olcak bılıyorum ama yınede sorucam ıstanbullu arkadaslar ozellıkle fıkır verırsenız
bız ınsallah bu ayın basında tasıncaz,ve esım ıllede dogalgazlı eve tasınmak ıstıyor..ızmırde ck yenı oldugu ıcın gercekten uygunmu degılmı bılmek ıstıyorum,yanı bız sımdı klımayla ısınıyoruz ıkı klıma calısıyor evde kısın...dogalgazda tupte alınmıyormus galıba.mutfak ve banyoda ona dahıl oluyormus.bız kısın mınımum 110-120 elektrık,ıkı tanede tup alıyoruz her ay 90 ytl.yanı toplam 210 cıvarı malıyet oluyor bıze..dogalgazla nasıl olur??
ay cok sordum yaaa valla kusura bakmayın
Canım evin izolasyon durumuna ve metrekaresine göre değişir kışın doğalgaz maliyeti.. biz en fazla 180ytl ödedik geçen kış.. içinde banyomuz, mutfak tüpü ve ısınma dahil.. ama bizim evimiz 100metrekare ve izolasyonlu... Bize gelen kışın t sihrt ile oturuyor.. Size kış gelmemiş diyorlar..
ama bence çok ffazla rahat edersiniz..
ay cok ıyımıs o zaman bırde butun ev ısınıyor ama demı??
mesela bız klımayla yatak odamız ve oturdugum oda ısınıyor sadece..
benım baktıgım ev sımdıkı 140 mtre ama butun odaları ısıtmasam bende o cıvarda oderım herhalde