2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Ben almadım hamiş kilodu sadece dediğin bikini tipi olanlardan giyiyorum hemde çok rahat canım ben sadece emzirme sütyeni aldım şimdiden 3 tane,sende eğer beğenmediysen değiştir değiştirmezlermi acaba işine yarar bişey al yerine:1hug:

:roflol: :roflol: ayy sorma sıcaktan ne yapacağımı şaşırıyorum günde iki kere soğuk suyla duş yapıyorum yine yanıyorum yine yanıyorum :a015: Allah sabır versin hepimize ..

Sorma güzelim daha bunlar iyi günlerimiz bunun temmuzu vaarr,ağustosu vaarr ve ben bu sene buraya tıkıldım kaldım ne deniz ne serinlik şimdiden kafayı yicem ailem tatile gidiyo kardeşlerim tatile gidiyo kız hiç kıskanmazdım ama çatlıcam kıskançlığımdan neyse bebişleirimz kısmetse daha serin zamanlara denk gelicekler hiç olmazsa onlar için iyi olur sıcaktan pişik olmazlar kuzular,ama inşallah seneye acısını çıkarıcam alıcam oğluşumuda doğru denizee:icecream:

gülşahcımmm benim de 97 çıkmıştı sonucumm hadi geçmiş olsunnn
emzirme sütyeni soracaktım ben de tam sizlere mutlaka gerekli midir alınacak mı kızlar ya sen nasıl olanlarda aldın gülşah ? ben ortası açılanlardan alyım diyrum
bir de pompa aldınız mı kızlarrrr

canım ben de almadım hamile kulodu zaten sıcaktan ne giysem batıyor bi de taa göğüse kadar dayanıyo, daralırım giyemem ben.. bir de sütyen de ne giysem batıyor pamuklulardan aldım bu sefer de kopçaları batıyor :çok üzgünüm: arkadaşlar hiç rahatsız etmeyecek şöyle varlığı belli olmayacak bir marka bilen var mı ? hamilelik döneminde sütyene verdiğim parayla neler alırdım neler :çok üzgünüm:

ebru ben iki tane aldım üstü açılıyor altından da ortası delik kısım çıkıyor, pamuklu kumaşı.. hastaneye iki adet götürün diyorlar artı önü açılabilen pijama veya gecelik tercih etmemiz gerekliymiş..

merhaba güzell anneler umarımm tüm annelerimiz ve bebişlerimizz iyidirr hepinizi çook öpüyorumm.

Saol ebrucum atlattık valla bi testi daha üzerimden bi yük kalktı sanki,canım bende ortası açılanlardan aldım tenin sütyeni çok rahat bişeye benziyo yani emzirirken zorluk çektirmez heralde ablamda ondan kullanmıştıda o tavsiye etmişti bana,pompa almadım bilmiyorum ne yaparım şuan için düşünmüyorum ama cansu almış galiba pompayı tabi gerekirse onuda alırız napalım:1hug:

Ben de göbek altı modellerle daha rahat ediyorum.. sıcak da zaten çokkk bir de onları güyünce boğuluyor gibi oluyorum..

evet cansu almış aventinkini bir de arkadaşım bana mothercarede satılan tommee tıppee marka pompayı da önerdi onun da fiyatına baktım 69 ytlydi bilginiz olsunnnn

gülşah cım gözün aydın testin ii çıkmış..

Kızlar emzirme sütyeni için kuzenim acele etme son aylarda ölçün iyice değişecek dedi.. Ben o yüzden ağustos ayına bıraktım o alışverişi..
Bir de hamileyken çok fazla alma dediler.. Doğumdan sonra göğüsler sütle dolunca (inşallah) beden yine değişecekmiş.. Hastaneye iki tane götürmek için alıcam ben onları da ağustosda alıcam..
Bu arada ben pompa işini de bitirdim.. Avent in manual olanını aldım.. Kullanlar memnun kalmışlar.. Kuzenim de gereksiz olduğunu düşünüp almamışi önce.. ama bir gece göğüslerindeki ağrı ile uyanıyor.. göğüsleri sütle dolmuş.. Ve boşaltması gerekiyormuş.. O saatte bir eczane bulup almışlar pompa.. O sütü boşa da sağabilirdim diyor amam sütümü boşuna harcamak istemedim diyor.. Onun bir damlası bile çok değerliydi bebeğim iiçn diyor.. böyle göğsü sütle dolduğunda pompa ile sağıp difrize koydu sütü.. 6 ay süreyle difrizde saklanıyor sütler.. Allh korusun bir grip olsak ilaç almak zorunda kalsak o sütler kurtarıcımız olacak...

Son düzenleme:

:uhm: nasıl yani kıs 6 ay difrizde sakladık dıyelım o sutlerı sonra bizmi içeçez hasta olunca yoksa ısıtıp bebişleremi içirecez ben var anlamamak:1shok:

buarada sana bora için nini yolladım dinledinmii:asigim:

ben en ıyısı gıdıp o kocaman külotları degıstıreyım:))
hilarya dogru soyluyor arkadaslar bende aynı seyı duymustum hatta nette okumustum.emzırme sutyenı son ay almak dogrusuymus cunku son aydan sonra pek degısmıyormus olculer...bende temmuz sonu almayı dusunuyorum.

pompa almak sartmıymıs ya ben bılmıyordum valla,cevremde kullanan olmadı...

Kız güldürdün valla beni.Bebeğe vericen tabiki.İlaç almak zorunda kalırsan sütten bebeğe geçmesin diye,dondurucudan çıkardığımız sütlerimizi vericez bebişlerimize.a.s.

ayy dahada mı büyüyecekmiş göğüsler yaa zaten 90 oldular daha ne kadar şişecek :1shok:
duygu pompaya belki de gerek olmaz göğüs uçlarımız yara olmaz güzel güzel emziririz inşAllah pompaya da gerek kalmaz ben de luzumlu olursa almayı düşünüyorum
..

kıss allah seniii bebişler içecek.. biz ilaç kullanırsak süt veremiycez onlara... :roflol::roflol:

dinledim canımm benim çokk saolll
a.s.

Şükret bence.Benimkiler 105 cm:çok üzgünüm:Hamilelikten önce bile göğüslerimi toparlayan sütyen zor buluyordum.Hatta sadece bi marka ve modelde var.Öyle özeniyordumki şu 5 liralık renkli renkli sütyenlere.Şimdi iyice deforme olular.

göğüs pompası kiralanabiliyormuş da ama nereden bilmiyorum. İstanbulda oturanlar alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz? Ben mothercare, e-bebek ve jokerden yaptım. Mobilyayı da modokodan aldık.2.500 civarında oda fiyatları. mobilyasıı mdf, kurşunsuz bebeğe zararsız boyadan. Arabasını alan var mı aranızda? ben onu bile aldım, e-bebekden chicco marka trio for me diye 1 set, kullanışlı görünüyor, önemli olan az yer kaplaması ve hafif olmasıymış. Daha bir çok eksiğim var ama, mesela buhar makinası alacağız, havanın nemi açısından çok önemliymiş, özellikle kış bebekleri için.

Kız güldürdün valla beni.Bebeğe vericen tabiki.İlaç almak zorunda kalırsan sütten bebeğe geçmesin diye,dondurucudan çıkardığımız sütlerimizi vericez bebişlerimize.a.s.

:roflol::roflol: ayy nebilem anam cansu öle yazıncaa bende biz içecez sandım:roflol:
ben difrize koyar soguk soguk lıkır lıkır içermişimmm:roflol::roflol:

ayy komediyim yaaaasırnaşık şey

bide ben pompa almayı dusunmuyorum yaa nasıl sagacam sütleri kendimi inek gibi hissedirim yaww becerememkii:roflol:lülülülülülü

Hasta olunca kurtarıcımız olucak dedı ya,anne sütüde sağlıklı olduğu için aklına bu şekilde gelmiş olabilir tabi.sengözlerimebaksanab.Görümcem pompa çok acıtıyor dedi korkuttu beni.:bbo:

ayy canım aynı durumdaymışız valla ben de hep küçük göğüslere özenmişimdir ama onlar da bize özeniyor valla sırnaşık şey çatlamalar da başladı hamişlikte ne yazık ki senin de çatladı mı senağlama hangi marka sütyen takıyorsun canım alerji yapmayan rahatsız etmeyen bir marka bulamadıım mothercare iinkini aldım en rahatı o şimdilik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…