duygu canım fiyat olarak diğer yerlere göre uygun bunlar.. bebek karyolası tek başına 700- 800 ytl ama çekmeceli ve büyüyebilenleri.. oda takımının tamamıma 4500 ytl dediler ya el yakıyo valla :))
Az evvel style woodun sitesine baktım çooook güzel şeyler var acaba ne kadardır bir fikri olan var mı?Ben sadece şifonyer arıyorum.
seda style wood da çok güzel şeyler var ama çok pahalı takım 4500 ytl dediler ben e-bebek te görmüştüm oda takımlarını, masko daymış yerleri istediğiniz parçayı alabiliyorsunuz dediler.. takım 4500 ytl ise şifonyer ne kadardır bilemiyorum :))
Gülşahçım hadi geçmiş olsun cnm bir tetkiki daha atlattık. Umarım sonuçlarında iyi çıkar güzelim.Aman boşver ya kiloları ne takıyosun sen önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı bir doğuralım hayırlısıyla veririz.Bence almış olduğun kilo iyi toplamda 6,5 kilo süper cnm.Bak benim yengemin doğumdan sonra sadece 3 kilosu kalmıştı.Çok fazla kilo almamıştı ama bebek doğduktan sonra bir yedi süt yapsın diye acayip kilo aldı.Niçin hem bebeği düşündüğü için yiyio.Zayıf olupta sütünün olmaması dahamı iyi unutma anne sütü en sağlıklı besin.Kiloları takmıycaz artık cnm öptüm seni:1hug:
:1shokne yaaa canım sen cok luks bıryerden baktın sanırım mesela bız 1000 ytl ye buyuyen yataklı bır takım alıcaz kısmetse...
burdada cok daha pahalısı var ama 2000-2500 yt cıvarı..canım sen ıstabuldasın galıba,ben gormustum temmıuz annelerınde falan ıstanbuldan arkadaslar cok uygun fıyata takımlar almıslar..bakmanı tavsıye ederım canım..
bırde bak bı sıtede cok guzel takımlar var 2000 cıvarı ve cok kalıte buna benzer daha uygun cok takım var...http://www.bebekom.com/main/
sana tavsiyem canım.. boyasının ve mobilyasının bebek güvenliği için belirli sertifikaları var.. Bunları sor alırken.. Genelde bu sertifikalara sahip olan mobilya takımlar çok pahalı..
merhaba kızlar
gülşahcım.hayırlısı olsun görmüşsün meleğini.maşallah.inşallah sonuçlarında iyi çıkar.
duygucum bizde oğlumuzun bebek odasını meltem mobilyanın kataloğundan beğendik.ama biz marangoza yaptırtıyoruz.
bugün oğluşumu görmeye gitcez bakalım.hayırlısıyla sağsalim görüp gelelim.ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum.yarın yazarım size inş.
merhaba kızlar
gülşahcım.hayırlısı olsun görmüşsün meleğini.maşallah.inşallah sonuçlarında iyi çıkar.
duygucum bizde oğlumuzun bebek odasını meltem mobilyanın kataloğundan beğendik.ama biz marangoza yaptırtıyoruz.
bugün oğluşumu görmeye gitcez bakalım.hayırlısıyla sağsalim görüp gelelim.ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum.yarın yazarım size inş.
hoşbulduk şekerlerim.ay inş.güzel haberlerle gelirim.ay nedense çok heyecanlıyım bu sefer ya.içim içime sığmıyor.saat 7 olsa hemen.
biz 1.100 ytl.ye yaptırıyoruz kızlar oda takımını.3 kapılı dolap,büyüyebilen yatak,perde bantı ve 3 adet resim çerçevesi.5 taksit yaptırdık bide.