2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

günaydınlarrr bizimde bu akşam kına var eşimin halasının oğlunun pazar günü de düğün şimdiye kadar ayaklarım hiç şişmemişti ama nedense iki gündür ayak bileklerimde özellikle solda şişme var sinirimi bozdu napıcam bilmiyorum devamlı yıkıyorum soğuk suyla masaj yapıyorum gece yatınca çok ağrı yapıyo
bende daha hiç alışverişe başlamadım temmuzda düşünüyorum kısmetse hepsini birden alıcam
şeker yüklemeside daha yapılmadı bugün gidicektim eşimin işi vardı iptal ettik yarına da yer bulamadık p.tesiye kaldı sinir bozucu yaaa

merhaba canım.. iki gündür tuzu fazla mı kaçırdın acaba?? ya da su mu fazla içmedin?? ilk aklıma bunlar geldi.. Bir de iki gündür hava çoookk sıcak şimesi de normal aslında..
olsun canım pazartesi gidersin teste de.. Önemli olan güzel çıkması sonuçların..
a.s.

gunaydın kızlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır:)
kızlar cumartesı bızımde dugunumuz var,topuklu ayakkabı gıymeyı hıc dusunmemıstım,aa baktım sızlerden gıyenler var.nasıl zor oluyormu?
ya sorun yoksa bende gıymek ıstıyorum,zaten şişti birde boyum yerden bitme olursa tam piknik tüpü olucam:roflol:
boyum 1.65 ama bu kiloyla 10 cm topuk bıle kurtarmaz benı:roflol:

yok beee suyu o kadar çok içiyorum ki tuvaletten çıkamıyorum bu yüzden tuz belkiş olabilir seviyorum çünkü o yüzden de kaçıyomu anlayamıyorum

canım bizim geçen hafta içinde bir kokteyl ve iki yemekli düğünümüz vardı.. Kokteyl de sadece topuklu giymedim.. 2 saat ayakta kalmak beni zorlar diye düşündüm. ama yemeklerde topuklu ayakkabılarıım giydim.. Dün akşam kır düğünü havasındaydı zaten açık havada çok da rahattım.. topuklularda hiç zorlamadı bile diyebilirim..Zaten göbeğe bakmayan benim hamiş olduğumu da pek anlamıyor.. Sadece 5 kilo kadar aldığım için.. Pek sorun yaşamadım..
:1hug:

Eevet canım bende bazen göbişimi açıyorum babasıyla seyrediyoruz hareketlerini bazen çok kuvvetli tekmeleyince gerçekten belli oluyo.Bazen çocuk bi tarafa toplanıyo ben hissediyorum içimden orda bi ağırlık oluyo.Geçen doktora gittiğimdede bebeğin kordonu tam boynundaymış kolye gibi.

o zaman rahatlıkla gıyebılırım valla bende denedım bır tane sımdı ayagıma guzelde oldu...
şişme yok şimdilik bakalım ınsallahta olmaz...
benım hamiş oldugum baya bellı aman olsunda hoşuma gıdıyor benım kendımı heryerde daha özel hissedıyorum,herkes koca gobegımı sevıyor,oğluşumu seviyor, ılgı alaka gosterıyor :asigim:
mağazaya giriyorum sandalye çekip su verıyorlar:roflol:
guzel sey canım bu hamişliğin bazı yönleri:icecream:

günaydınn herkese...

duygu oh ne güzel hamiileye özel ilgi görüyorsun demek :)) benim de göbiş pek belli olmadığından otobüste bile yer veren olmuyor yahu

Duygucum haklısın hamile olmak çok özel bişey.Bazı insanlar sana karşı duyarlı oluyo bazılarıysa tınlamıyo bile.Geçen gün otobüsteyim dikiliyorum önümdede genç bi kız oturuyo ben dururken orda kalktı başkasına yer verdi nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.Gıcıkkkkkkkk

günaydınn herkese...

duygu oh ne güzel hamiileye özel ilgi görüyorsun demek :)) benim de göbiş pek belli olmadığından otobüste bile yer veren olmuyor yahu

ah canım kıyamam ben sana:1hug:
sende bıraz gobişi dışa doğru şişir:)))
evet gercekten ozel ılgı goruyorum belkıde bana denk gelıyor bılmıyorum ama benım gobıs baya belırgın oldugu ıcın herhalde dogurcagımı dusunuyorlar:roflol:

ah canım öyle terbiyesizler varki,onların hiç kimseye saygısı yok..ama birazda yetiştırme tarzı herhalde..yenı gencler cok umursamaz..sınırlerın bozulur tabıkı..bende daha yenı hamısken hafıf gobegım vardı.senın dedıgın gıbı genclerın hıcbırı yer vermedı,koskoca yaslı baslı adamın bırı kalktı kızım sen hamıle degılmısın ne dikiliyorsun gel otur buraya dedı.ben yok amca dedım sen otur dedım..neyse guc bela oturttu benı...
bende o kadar sınırlendımkı,memleket ayı dolu senden baska goren olmadı amca sagol dedım bagıra bagıra:1shok:
ve ınankı bır allahın kuluda sen ne dıyorsun demedı!!!

evet duygucum korkuyolardırr bence de doğurmandan :))

seren çok güzelmiş gerçekten ya bütün malzemeyi de toparlar.. ama o sitede herşey pahalıymış o ne öyle oto koltukları 369 ytl ..

cansummmm canımm naberrr

napon bakimmm
bak boraya şarkı yaptık oğluşumla al dinle cnmsırnaşık şey

ama burdan nasıl atacam kıısss
:uhm:

seren sağol canım ben de bayıldım gerçekten ikea ya bakalım biz de :))) hem orası daha uygun fiyatlı oluyoo..

Amonra selam; benim karnımın sağ tarafı acaip kabarıyo. Kafası falan diye düşünüyodum ama cumartesi gittiğimde sol kasık tarafımda kafasının olduğunu söyledi. Hep aynı yerde mi , dönüyo mu bilmiyorum ama sağ tarafı karnımın hep gerilip kabarıyo.. çıkacak gibi. Öyle tuhaf oluyoki, eşim hayretle seyrediyo...

Hilerya selam; ayak şişmeleri çok su içmemekten de oluyo mu? Ben iş yerinde suyu karşıma koyup içmeye çalışıyorum da evde pek içmiyorum desem yeridir.

Anessa selam; canım bende de iki hafta sonra başlıyo düğünler... Benim ve eşim tarafının toplam 7-8 sünnet,düğün var galiba. Bi taneside ağbimin. Bende ne giyecem ne yapacağım diye düşünüyorum. Hep ağbimin düğününde çok güzel olup çok oynamayı düşünürdüm. Şimdi hale bak... Gerçi beni kimse oyundan alamaz böyle de oynarım heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…