günaydınlarrr bizimde bu akşam kına var eşimin halasının oğlunun pazar günü de düğün şimdiye kadar ayaklarım hiç şişmemişti ama nedense iki gündür ayak bileklerimde özellikle solda şişme var sinirimi bozdu napıcam bilmiyorum devamlı yıkıyorum soğuk suyla masaj yapıyorum gece yatınca çok ağrı yapıyo
bende daha hiç alışverişe başlamadım temmuzda düşünüyorum kısmetse hepsini birden alıcam
şeker yüklemeside daha yapılmadı bugün gidicektim eşimin işi vardı iptal ettik yarına da yer bulamadık p.tesiye kaldı sinir bozucu yaaa
gunaydın kızlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır:)
kızlar cumartesı bızımde dugunumuz var,topuklu ayakkabı gıymeyı hıc dusunmemıstım,aa baktım sızlerden gıyenler var.nasıl zor oluyormu?
ya sorun yoksa bende gıymek ıstıyorum,zaten şişti birde boyum yerden bitme olursa tam piknik tüpü olucam:roflol:
boyum 1.65 ama bu kiloyla 10 cm topuk bıle kurtarmaz benı:roflol:
yok canım bende tam anlamıyorum başını poposunu :roflol:
Ama bazan öyle bir hareket yapıyor ki göbişimin şekli değişiyor.. diğer koltukta oturanlar bile bebeğin hareketini anlıyorlar..
Aldıkların da hayırlı olsun cnm.. iyi günlerde kullanın bebişinle inşallahh
o zaman rahatlıkla gıyebılırım valla bende denedım bır tane sımdı ayagıma guzelde oldu...
şişme yok şimdilik bakalım ınsallahta olmaz...
benım hamiş oldugum baya bellı aman olsunda hoşuma gıdıyor benım kendımı heryerde daha özel hissedıyorum,herkes koca gobegımı sevıyor,oğluşumu seviyor, ılgı alaka gosterıyor :asigim:
mağazaya giriyorum sandalye çekip su verıyorlar:roflol:
guzel sey canım bu hamişliğin bazı yönleri:icecream:
günaydınn herkese...
duygu oh ne güzel hamiileye özel ilgi görüyorsun demek :)) benim de göbiş pek belli olmadığından otobüste bile yer veren olmuyor yahu
Duygucum haklısın hamile olmak çok özel bişey.Bazı insanlar sana karşı duyarlı oluyo bazılarıysa tınlamıyo bile.Geçen gün otobüsteyim dikiliyorum önümdede genç bi kız oturuyo ben dururken orda kalktı başkasına yer verdi nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.Gıcıkkkkkkkk
kızlar kızlar gelemmiiii
yanağınızdan öpemmiiiiisırnaşık şey:teytey::teytey:
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNAAAYYYYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN:dance::teytey:
AY KIZLAAARR BEN BU BEBEK BANYOSUNA BAYILDIMMMMMMMMMMMMMMMM
AMA ÇOK PARA YAWWWkafamçokkarıştı
http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=1927[/QUOTEK
KIZ SEREN ÇOK GÜZEL BİŞEY BU YA HARİKA AMA BENİM EVİM O KADAR KÜÇÜKKİ ONU KOYCAK YERİM BİLE YOK OF YA YAYLA GİBİ EVİM OLSUN İSTİYORUM ŞÖYLE FERAH FERAH a.s.
kızlar kızlar gelemmiiii
yanağınızdan öpemmiiiiisırnaşık şey:teytey::teytey:
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNAAAYYYYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN:dance::teytey:
AY KIZLAAARR BEN BU BEBEK BANYOSUNA BAYILDIMMMMMMMMMMMMMMMM
AMA ÇOK PARA YAWWWkafamçokkarıştı
http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=1927[/QUOTEK
KIZ SEREN ÇOK GÜZEL BİŞEY BU YA HARİKA AMA BENİM EVİM O KADAR KÜÇÜKKİ ONU KOYCAK YERİM BİLE YOK OF YA YAYLA GİBİ EVİM OLSUN İSTİYORUM ŞÖYLE FERAH FERAH a.s.
benım evde cok buyuk sayılmaz cnm ama bende bayıldım yaaa
eşimede gosterdım oda bayıldı ama parasıda bizi bayılttı vallaçok pahalı yawwww
seren çok güzelmiş gerçekten ya bütün malzemeyi de toparlar.. ama o sitede herşey pahalıymış o ne öyle oto koltukları 369 ytl ..
ay sorma yaa cok pahalı dedıgın gıbı cnm
buna benzer banyo seti ikea da varmıs bide oraya bakıcam ınsallah böle güzel ve uygun bulurummm cok beğendim çooooooookkkknaniknanik
seren sağol canım ben de bayıldım gerçekten ikea ya bakalım biz de :))) hem orası daha uygun fiyatlı oluyoo..