Ay evet ya vajinal muayeneden bende çok korkuyorum napçaz bilmiyorum.Hemde utanıyorum kasıyorum çok kendimi uffffffff bitmez bu kadınların çilesi. Allahım hayırlısıyla bi alsam bebişimi kucağıma günler yaklaştıkça heyecan basıyo. Benide doktorum 3 temmuzda çağırda bebeğe giden kan direncine bakıcam dedi. Daha da çok var bakalım.
ayy canım geçmiş olsun ben de hamilelikten önce el ayak kaşıntısı çekmiştim kaşıyordum kabarıyorlardı, sonra demir eksikliğinden kaynaklandığı anlaşıldı, tedevimi oldum geçti.. alerjiyi meyvalar yapabiliyo canım mesela ben domates veya çileği ne zaman abartsam hemen kaşınıyorum birşeyler çıkıyor sen yine de ölçülü ye canım geçmiş olsun..
Aaa bilmiyodum bakalım şu karpuzu bi keseyim.Belki geçer ama Mervecim oğlum karpuzu çok seviyo kışın ortasında karpuza aş ermiştim.Bide ne zaman karpuz yesem oğlum coşuyo başlıyo kıpırdanmaya canım benim. Karpuzcu olcak benim oğlum :dance:
günaydınnnnn günaydınnnnn:teytey::teytey:
ayyyyyyy cansuumm kıss 7. aya geçmişsin ayyyyyyyyyyyy:sm_cool: cok sevındım ve cok tuhaf oldum yaaa ay burnumun direee sızladı kısss az kaldı aaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz
of artık saglıklı şekılde bebişlerimizi alalım kucagımıza yaaa offf valla hemen dogurasım gelii:roflol: valla dikkat et bitanem agustos sonu dogurmayasın:roflol:
hadi hayırlısın kızlar şu bebişe bakın başındaki şapkaya bayıldım ay nerden bulabilirim böle şapika:roflol:
Günaydın hamiş arkadaşlarım,inşallah bütün günlerimiz bi öncekinden daha güzel geçsin,yaramazların bol tekmeleriyle dolu bi gün dilerim,bu akşam üzeri dr.a gidicem minik kuzumu görmeye sabah konuştum oğlumla seni görmeye gidicez annem dedim bize bolbol pozlar ver dedim o da tekmeler attı,çokta heyecenlıyım açıkçası inşallah güzel haberlerle gelirim,hepiniz şeker testini yaptırdınız galiba ben daha yaptırmadım en iyisi yarın sabah gidip yaptırayım çok merak ediyorum bide annemde şeker varya ondan merakım 2 katına çıkıyo dua edin arkadaşlar inşallah bendede bişey çıkmasın şurda ne kaldıki zaten bundan sonra zorlanmadan sorunsuz bitirelim inşallah 9 ayımızı,öptüm herkesi..
gülşah hoşgeldin canım.. inşAllah senin sonucun da normal değerlerde çıkar takma kafanı sen.. akşama da bebişini göreceksin ne güzel yaa ben taa haftaya gideceğim..
nuray evet canım vajinal bakıp bebek döndü mü açılma var mı gibi şeyleri kontrol ediyorlarmış.. ne yazık kii mecbur katlanıcaz işte..
Canıım gülşahçım ne güzel görmüşsün oğlunu yok cnm sen merak etme çıkmas bişey inşallah rahat ol.ay ben ilk yüklemeyi çok beğenmiştim çok güzeldi öptüm seni afiyet olsun yemeğe çıkıyorum bena.s.
Günaydın hamiş arkadaşlarım,inşallah bütün günlerimiz bi öncekinden daha güzel geçsin,yaramazların bol tekmeleriyle dolu bi gün dilerim,bu akşam üzeri dr.a gidicem minik kuzumu görmeye sabah konuştum oğlumla seni görmeye gidicez annem dedim bize bolbol pozlar ver dedim o da tekmeler attı,çokta heyecenlıyım açıkçası inşallah güzel haberlerle gelirim,hepiniz şeker testini yaptırdınız galiba ben daha yaptırmadım en iyisi yarın sabah gidip yaptırayım çok merak ediyorum bide annemde şeker varya ondan merakım 2 katına çıkıyo dua edin arkadaşlar inşallah bendede bişey çıkmasın şurda ne kaldıki zaten bundan sonra zorlanmadan sorunsuz bitirelim inşallah 9 ayımızı,öptüm herkesi..
gülşahcım tam bilemiyorum ama 8.-9 . aylarda başlayacak sanırım ..
kübra nın dediği gibi 50 gr lık şekerli su içerken güzel limonata gibi tek farkı yoğun şekerli olması.. yanında limonunu götür sen canım limonlu olunca içimi dahaa güzel oluyor....
GÜLŞAHCIM hayırlı haberlerle gel oğluşuna da teyzelerinden selam söyle naniknanik
annem bana hamileyken erik yemiş kilolarca aynısını ben de yapıyorum şimdi ,kızıma da söyliyeyim hamile kalmadan eriğini hazırlasın :roflol::roflol:
Ay dediğin iyi oldu mervecim limonu untmiyim şekerli sudan çok tiksinirim normaldede saol arkadaşım limonu untmuştum