2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

gülden hoşgeldin canım
sağol iyiyiz sen nasılsın oğlun nasıl :))

yim canım şükür bende dün troit tahlili verdim inşallah yine iyi çıkar sonuçlarım geceleri uyku yok tabi ancak sabaha karşı falan ogluşum çok hareketli maşallah da geceleride aynı gündüzleride bu bebk hiçmi uyumaz yaaa neyse saglıklı olsunda göbüşümdeki depreme katlanagım artık:sm_cool:

yim canım şükür bende dün troit tahlili verdim inşallah yine iyi çıkar sonuçlarım geceleri uyku yok tabi ancak sabaha karşı falan ogluşum çok hareketli maşallah da geceleride aynı gündüzleride bu bebk hiçmi uyumaz yaaa neyse saglıklı olsunda göbüşümdeki depreme katlanagım artık:sm_cool:

inşAllah iyi çıkar sonucun canım..
maşallah oğluşuna gece gündüz kıpır kıpırmış.. doğduğunda geceleri mışıl mışıl uyur da seni yormaz inşAllah annesi :nazar::nazar:

inşAllah iyi çıkar sonucun canım..
maşallah oğluşuna gece gündüz kıpır kıpırmış.. doğduğunda geceleri mışıl mışıl uyur da seni yormaz inşAllah annesi :nazar::nazar:

valla o konuda dr bi uyarısı oldu canım Allah kolaylık versin geceleride hazır olun uykusuzluga dedi artık hayırlısı saglıklıca hepimiz kucağımıza alalım da Rabbim bebişlerimize saglıklı uzun ömürler versin

canım benim bunun ailede olmasıyla bi alakası yok bu hamilelikte çıkan bi şeker ben yaptırdım çok oldu inşallah sendede bişey çıkmaz bugünde güzel haberlerle gelirsin inşallah....a.s.

Canım cevap yazamadım eşim geldi yemeğe çünkü inşallah güzel haberlerle gelirim ben işte o şekerden çok korkuyodum inşallah dediğin gibi aileyle bi alakası yoktur sanada geçmiş olsun iyi çıkar umarım tiroit kontrollerin bende arada sırada yaptırıyorum ihmal etmemek lazım...
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik bi oğluşla pazarı turlayalım azcık gerçi dışarısıda çok sıcak ama napalım sonra görüşürüza.s.

kızlar bende pazara gıdıyorum bol bol sebze meyve almaya gıdıyorum:))
hava cok sıcak bılıyorum ama evde durdukca yemek yıyesım gelıyor yaaa olmaz boyle bırsey..
neyse hepınızı optum...

herkese selamlar

nasılsınız bakalım annişler ve minik melekleri ?biz iyi olmaya çalışıyoruz oğluşumla işte.bugün oğluşumu görmeye gidecektik ama yarına kaldı.küçük halasıda görmek istiyo.o yüzden yarına aldırdık randevumuzu.allahtan aynı saate bulabildik.bi gün daha bekleyeceğiz artk oğluşumla görüşebilmek için.
bende dr.a sormak için notlar aldım bu sefer.çünkü her defasında unutuyorum sormayı.

herkese merhabalarr güzel annelerr ve minik bebişlerrr. nasılsınızz güzel annelerimm, bizde iyiyizz kaç gündür yazamadımm yazılarınızı okudum ama yorgun geliyorumm geceleri uykusuzlukk mahvediyor eve gelincede evin serin köşesine kaçıp hemen uyumaya çalışıyorumm.
serencimm bebişine aldıgın şeyler çok güzel allah güle güle giydirmek nasip etsinn. birde aziz bebe demişsinn onun nerde oldugunu söylermisin arkadaşlarr oranın kıyafetlerinin kaliteli ve güzel oldugunu söyledilerde. o yüzden söylersen sevinirim canımm. bütünn annelerimi ve bebişlerii çook öpüyorumm.

halimeciğim inşallah iyi haberlerini alırız canım kızlar bu arada benim dogum agustosdada olabilirmiş :KK43:

herkese merhabalarr güzel annelerr ve minik bebişlerrr. nasılsınızz güzel annelerimm, bizde iyiyizz kaç gündür yazamadımm yazılarınızı okudum ama yorgun geliyorumm geceleri uykusuzlukk mahvediyor eve gelincede evin serin köşesine kaçıp hemen uyumaya çalışıyorumm.
serencimm bebişine aldıgın şeyler çok güzel allah güle güle giydirmek nasip etsinn. birde aziz bebe demişsinn onun nerde oldugunu söylermisin arkadaşlarr oranın kıyafetlerinin kaliteli ve güzel oldugunu söyledilerde. o yüzden söylersen sevinirim canımm. bütünn annelerimi ve bebişlerii çook öpüyorumm.

çoookk saol cnmmmmmmmmmmmmmmm
aziz bebe eminönü havuzlu handa da var , merterde de var, b.köydede var , b.çekmecede devar yani bi çok yerde var cnm gercekten aziz bebe cok kaliteli ve çok değişik modelleri var ben begendim yanii:)) buarada okullar tatıl kıs sen hala gidio geliyormusunkii:uhm:

Kızlar geçen hafta ben glikoz yüklemek için hastanede beklerken.Kadınlar kulübünden gamzeli-Kübra vardı adaşım onunla karşılaştık.Birbirimizi hiç tanımıyoruz kübra bana yardım etti glikozu karıştırırken falan sonra ordan burdan laf açıldı.Tanıdık çıktık nasıl sarıldık birbirimize.Çok mutlu olduk Şu dünya ne kadar küçük ya dimi arkadaşlar.

Aaaa kızlar nerdesiniz yavv herkes pazara gitmiş bende gidiyorum pazara.Önce kuaföre gitçez oğluşumla sonra ona ciciler alcaz bakalım.

benimde öyle güldencim.aslında 28 ağustosta doluyo günüm ama 1 eylül gözüküyo demişti dr.um.

evet canım ya şafak 77 oldu sezeryan demişti dr başta şimdi gayet iyi normal dogum bile olur diyor endişelenmeye başladım alıştırmıştım sezeryana normal dogum:tomato:

Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım, daha bugün üye oldum yani. 30 yaşındayım, istanbulluyum, 28 haftalığım, kızımı eylülün ilk haftası bekliyoruz, ilk bebeğimiz. Hamileliğim şimdilik iyi gidiyor bir sorun yok Allahtan.

Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım, daha bugün üye oldum yani. 30 yaşındayım, istanbulluyum, 28 haftalığım, kızımı eylülün ilk haftası bekliyoruz, ilk bebeğimiz. Hamileliğim şimdilik iyi gidiyor bir sorun yok Allahtan.

hoşgeldin canım aramıza prensesin de hoşgeldiiii a.s.

Merhaba kızlar,

hoşgeldin aramıza bi prenses daha
gelinler çogalıyor sırnaşık şey

Arkadaşlarr Çokkkk Sıcakk yaa
Yakında buharlışıcaz oğluşumlaaa Şeniz
bol bol su içmeyi unutmayın bu sıcaklardaaaa :içelim:

Kendimize çok dikkat edelim.... Tabi bebişlerimize de...
muhabbetlere pek katılamıyorum... Malum kardeşim bende... Ama sizi takipteyim yerimseniben
:enbuyukkk:

ya okumiyim diyorum sıcaklar fena evdeyim bişide yapasım yok okuyorum kötü şeyler okuyunca çıldırasım geliyo..bebeklerde kordona bağlı ölümmler..allah verme yarabbiim...9 aylık hamile kadın bı sabah kalkıyo bebek ölmüş vbgibi..pisikopat oldum..allah cümlemizi miyadına erdirsin sağlıkla işaallah..buarada eşim ilahiyatçı,takılıyo bazen bana benden daha çok hoca oldun diye..neyapayım elden ne gelir allaha sığınmak onu anmak ihtiyacındayım kimsem yokki başka..yani onu diyorum eskidende inanan kendi halinde biriydim ama gebelikten sonra huulara karıştım,maçamız sıkışmaya görsün...tüm eylülcülere sevgiler...

X