2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar ya etiket yapıştırırken üzerim uhu oldu napçam nasıl çıkartçam ya sırıtıyo offfffffffff

günaydınnnnn günaydınnnnn:teytey::teytey:

ebruşummmm cansunnn ve diğer arkidişler günayydınnn:dance:

ayyyyyyy cansuumm kıss 7. aya geçmişsin ayyyyyyyyyyyy:sm_cool: cok sevındım ve cok tuhaf oldum yaaa ay burnumun direee sızladı kısss:teytey: az kaldı aaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz:sm_cool:
of artık saglıklı şekılde bebişlerimizi alalım kucagımıza yaaa offf valla hemen dogurasım gelii:roflol: valla dikkat et bitanem agustos sonu dogurmayasın:roflol:
hadi hayırlısın kızlar şu bebişe bakın başındaki şapkaya bayıldım ay nerden bulabilirim böle şapika:roflol:

günaydınnnnn günaydınnnnn:teytey::teytey:

ebruşummmm cansunnn ve diğer arkidişler günayydınnn:dance:

ayyyyyyy cansuumm kıss 7. aya geçmişsin ayyyyyyyyyyyy:sm_cool: cok sevındım ve cok tuhaf oldum yaaa ay burnumun direee sızladı kısss:teytey: az kaldı aaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz:sm_cool:
of artık saglıklı şekılde bebişlerimizi alalım kucagımıza yaaa offf valla hemen dogurasım gelii:roflol: valla dikkat et bitanem agustos sonu dogurmayasın:roflol:
hadi hayırlısın kızlar şu bebişe bakın başındaki şapkaya bayıldım ay nerden bulabilirim böle şapika:roflol:

Serencim gerçekten şapka çok güzelmiş cnm bende çok beğendim.İnşallah bulursun

iyiyim canlarımmmmmmmmmm siz nasılsınızz
neler yaptınız görüşmeyeli bakalım
seren şapka çok tatlı gerçekten kıs, bulursan al oğluşuna
kıslarrrrrrrrrrr ben erik çekirdeğii yuttum yaw bişi olur mu :uhm:

inşallah cnm yaa valla super bişii :)))
bulursam sanada yollarım kargoylan:1hug: senin bebişte taksınnn:icecream:

Teşekkür ederim cnm.Bende bugün kuaföre gidicem ordan eşimle bebişime biraz alışveriş yapıcaz.Hastane çıkışı alayım diyorum çorap yelek daha çok az şey aldım bebişime battaniye alıcam oy oy oy

Hoşgeldiniz Ebrucum Mervecim iyiyiz sizler nasılsınız.Ebrucum bişey olmaz erikten nolcak afiyet olsun cnm. Bende kurt gibi acıktım öğlen olsada yemeğe gitsem

sagol ben de iyiyim canım
şeker yüklemesi sonucum 108 çıkmış iyii çok şükür herkes iyi sonuçlar alır inşAllah..

İyi hadi mervecim şeker tahlilimizde bitti bakalım sırada neler var.50 gr lık glikozda ben zorlanmadımda 100 gr lıkta biraz midem bulanmıştı benimkilerde güzel çıktı çok şükür.Ayaklarımda artık eskisi gibi kaşınmıyo geçicek sanırım.Gerçekten anne olmak zormuş birkez daha anladım

kübracım sağol canım evet ben de öyle diyorum hep öğlen olsa da yemek yesem gerçekten
benim de şeker yükleme sonucum 97 çıktı mervecim hadi geçmiş olsun sırada başka bişey yok galiba kızlar ne dersiniz ?artık kontrollerimiz sıklaşır 7.aydan sonra sadece

İyi hadi mervecim şeker tahlilimizde bitti bakalım sırada neler var.50 gr lık glikozda ben zorlanmadımda 100 gr lıkta biraz midem bulanmıştı benimkilerde güzel çıktı çok şükür.Ayaklarımda artık eskisi gibi kaşınmıyo geçicek sanırım.Gerçekten anne olmak zormuş birkez daha anladım

sagol canım sana da geçmiş olsun 50 grlık bile azıcık bulandırdı midemi, 100 olsa ben kötü olacakmışım demek ki a.s neyse sonuçlar iyi ya önemli olan o.. ayakların neden dolayı kaşınıyormuş canım benimkiler şişiyor sadece şimdilik bakalım daha neler gelicek başımıza :1no2:

kübracım sağol canım evet ben de öyle diyorum hep öğlen olsa da yemek yesem gerçekten
benim de şeker yükleme sonucum 97 çıktı mervecim hadi geçmiş olsun sırada başka bişey yok galiba kızlar ne dersiniz ?artık kontrollerimiz sıklaşır 7.aydan sonra sadece

sagol canım evet benim dr da artık rutin kontrollere geleceksin demişti.. son aylarda daha sık gideriz herhalde..
vajinal muayene de başlayacak yine ya uff sıkılıyoo insan alışıcaz artık ne yapalım :a015:

sagol canım sana da geçmiş olsun 50 grlık bile azıcık bulandırdı midemi, 100 olsa ben kötü olacakmışım demek ki a.s neyse sonuçlar iyi ya önemli olan o.. ayakların neden dolayı kaşınıyormuş canım benimkiler şişiyor sadece şimdilik bakalım daha neler gelicek başımıza :1no2:

Canım ben gebelik alerjisi olmuşum sabah akşam ayaklarımın altı kaşınıyo sürekli soğuk suya koyuyorum.Bi tane losyon vermişti azcık faydası olmaya başladı.Gece kalkıyorum duş alıyorum.Eşiklerde ayaklarımı kaşıyorum bi görsen ama çok şükür iki akşamdır kaşınmıyo geçicek sanırım.Ben çok karpuz yiyiyorum acaba dedim o mu dokundu ama sanmıyorum meyve sonuçta dimi

sagol canım evet benim dr da artık rutin kontrollere geleceksin demişti.. son aylarda daha sık gideriz herhalde..
vajinal muayene de başlayacak yine ya uff sıkılıyoo insan alışıcaz artık ne yapalım :a015:

Ay evet ya vajinal muayeneden bende çok korkuyorum napçaz bilmiyorum.Hemde utanıyorum kasıyorum çok kendimi uffffffff bitmez bu kadınların çilesi. Allahım hayırlısıyla bi alsam bebişimi kucağıma günler yaklaştıkça heyecan basıyo. Benide doktorum 3 temmuzda çağırda bebeğe giden kan direncine bakıcam dedi. Daha da çok var bakalım.

Canım ben gebelik alerjisi olmuşum sabah akşam ayaklarımın altı kaşınıyo sürekli soğuk suya koyuyorum.Bi tane losyon vermişti azcık faydası olmaya başladı.Gece kalkıyorum duş alıyorum.Eşiklerde ayaklarımı kaşıyorum bi görsen ama çok şükür iki akşamdır kaşınmıyo geçicek sanırım.Ben çok karpuz yiyiyorum acaba dedim o mu dokundu ama sanmıyorum meyve sonuçta dimi

ayy canım geçmiş olsun ben de hamilelikten önce el ayak kaşıntısı çekmiştim kaşıyordum kabarıyorlardı, sonra demir eksikliğinden kaynaklandığı anlaşıldı, tedevimi oldum geçti.. alerjiyi meyvalar yapabiliyo canım mesela ben domates veya çileği ne zaman abartsam hemen kaşınıyorum birşeyler çıkıyor sen yine de ölçülü ye canım geçmiş olsun..

X