2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Bebeğimin her kontrolünde bebeğimin resmini her elime alışımda o miyomu orda görmek..bebeğimin başının yanında duruyor,elimde olsada onu ordan çıkarsam diorum,acaip kötü bir duygu!

benımde 100 gunum varrr yarın 99:)ıkı rakama düşüyor dıye cok sevınıyorum.aynıyız canım senınle:)

Bebeğimin her kontrolünde bebeğimin resmini her elime alışımda o miyomu orda görmek..bebeğimin başının yanında duruyor,elimde olsada onu ordan çıkarsam diorum,acaip kötü bir duygu!

canım cok gecmıs olsun allah sıfanı versın ınsallah...saglıklı dogumlar şimdiden
a.s.

ayy canım harika bişey bu yaa
çok tatlı söylüyor
Sağol şekercim.Şeniz

evet çok tatlı bişey bunu söyleyerek veya dinleterek bebişi uyuttuğunu düşünsene ne muhteşem bir duygu Allahım her isteyene nasip etsin

canım bu doktorlar böyle nedense önemsemiyorlar yada bize önemli gelen onlara önemli gelmiyor geçiştiriveriyorlar bişey sorunca, bende sinir oluyorum doktoruma bazen. bak bu sitede miyomla ilgili yazı var http://gebelik.org/dosyalar/miyom.html
gerçi sen muhtemelen kumuşsundur bunları ama belki bir faydası olur endişelenmemeye çalış yasakkelime

Kızlar karnımda saatlerden beri çok garip bir ağrı var, kasılma değil ama sızı regl sızısı gibi.Gazmıdır acaba yaa birde sizde kasıklar ağrıyormu bende bugün oda çok oldu:uhm:

Kızlar karnımda saatlerden beri çok garip bir ağrı var, kasılma değil ama sızı regl sızısı gibi.Gazmıdır acaba yaa birde sizde kasıklar ağrıyormu bende bugün oda çok oldu:uhm:

Canım geçmiş olsun arasıra benim karnımdada ağrılar oluyo ama dr.um normal demişti bana rahim büyüdüğü için olabilirmiş yani önemli bişey değildir heralde kafana takma artık bebişler büyüyolar ya onun için karın ve kasıklarda ağrılar görülebiliyo tekrar geçmiş olsun ama bence kafanı takma fazla:1hug:

Benimde ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor dr. çok şittetli olmadıkça ve uzun sürmedikçe normal diyor bu zamanlarda kasıkların ağrıması rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.
Genede geçmiş olsun kendine dikkat et.

Benimde ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor dr. çok şittetli olmadıkça ve uzun sürmedikçe normal diyor bu zamanlarda kasıkların ağrıması rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.
Genede geçmiş olsun kendine dikkat et.

Oleyyy 7. aya geçmişim.. Bir kutu daha atladık oğluşumlaa :teytey::teytey:

Allah sağlıkla zamanında kucağımıza aldığımız günler ide göstersin inşallahh hepimizee :dance:

Günaydın kızlar herkese;
Bugün nasılsınız? Bebeişlerimiz nasıl? Eylülmeltemi canım; inşallah sorunsuz hamileliğin biter ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Myomun tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum , en iyisini doktor bilecektir. İnşallah bebeği rahatsız etmiyordur.

Duygucum sen nasılsın? sorunlar bitmiyo ya...Boşverin , canınız sıkıldığında miniklerinize aldığınız şeylere bakın..Ben geçen patiklerine baka baka bi hal oldum. Pembeli balerin ayakkabısı gibi bi patik aldım çoook güzel...Zaten bıdığım geçen cumartesi gittiğimde, ayağını kafasına doğru ladırmıştı, ayak kafasının yanındaydı kafamçokkarıştı Balerin yapçam kızımı diyokafamçokkarıştırum da harbiden balerin mi olacaktır nedir

Günaydın..
Kızlar ben henüz birşey almadım bebeğime.Bir kere 3 aylıkken bir şapka eldiven takımı almıştım onuda zaten size göstermiştim.Ama ben temmuzdan sonra hastane çantası yapıcam erken doğum korkum var.Devamlı ağrılı geçiyor.Birtek ben böyleyim heralde.Dün gece bile hastanedeydik yaa..Neden ben böyleyim?Neden sancılarım ağrılarım var, neden rahat geçiremiyorum hamileliğimi..Neden hep bu korku her gece her gece..

gunaydın canım,iyi diyelim iyi olsun ne diyim artık kafama takmamaya çalışıyorum...
sen nasılsın canım,kader arkadaşım:roflol:kilolarımız yetmıyormus gıbı bırde ustune bır suru şey:)))
bu arada son 3 ay en cok kılo alınan donemmıs dıyorlar ya güleyim mi ağlıyımmı şaşırdım,bız ılk 6 aydada cok aldık zaten dıyorum:roflol:

canım allah yardımcın olsun .. inşallah düşündüügn gibi bişi olmas canım eger agrılı geçiyosa dinlen evdeysen iş güç yapm ayat sende.. belkii gaz sancısıda olabilir canım ... çok dikkatli olmak gerek..

gunaydın arkadasım;
temmuzdan sonra allah korusun ama dogsa bıle yasama sansı var bebıslerımızın mesela ıste duygu ablası 7 aylık bır cocuk:)
benım dogumum eyluldeymıs ama 30 temmuzda dogdum ben...
bence zaten hepımızın temmuzda hastane cantasının hazır olması gerekıyor.ben ev tasıcam aybasında ondan sonra hastane cantamı hazırlıcam,ne olur ne olmaz bin turlu hal var...
cok uzulmemeye calıs canım boyle seyler dusunme neden ben dersek kafayı yerız..
ınan sadece senın boyle sıkıntıların yok allah daha buyuk dert vermesın hıc bırımıze..
belkı okumusundur dun benımde moralım cok bozuktu ve bır gece once sınır krızı gecırdım aynı senın gıbı neden ben dedım...
allah herkesı farklı sekılde sınarmış,bakalım isyan etcekmı,sabırlımı davrancak...
bence bızımde sabrımızı sınıyor,inancımızı sınıyor...
inancını hıc kaybetme canım hep ıyı dusunmeye calıs ıyı olsun...a.s.

kızlar benım takvım takıldı galıba 99 a dusmesı lazımdı bugun dusmedı...nedenkı?bılen varmı?oluyormu boyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…