- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
Ya kızlar şimdi temmuz annelerine baktımda ne güzel doğumları yaklaşmış hepside bekliyo bebişlerini inşallah bizim içinde zaman çabuk geçer bian önce geçmesini diliyorum bebişimi sağlıkla bi kucağıma alsam çok merak ediyorum onu,inşallah bütün bebişler sağlıklı gelsinler benimde 100 günüm kaldı,yarın 99...
Bebeğimin her kontrolünde bebeğimin resmini her elime alışımda o miyomu orda görmek..bebeğimin başının yanında duruyor,elimde olsada onu ordan çıkarsam diorum,acaip kötü bir duygu!
ayy canım harika bişey bu yaa
çok tatlı söylüyor
Sağol şekercim.Şeniz
tşkler cnm,dr.um çok üstünde durmuyor,en kötü sezeryanla doğum olur diyor,o da doğuma yakın belli olucakmış,yani dr.biraz rahat bi insan,beni tedirgin etmemek içinmi böyle söylüyor tam bilemiyorum,çok küçüktü ilk aylarda yarım cmdi,şimdi 2cm oldu,bebekle beraber büyüdü,inş.fazla büyümez artık,Rabbim yardımcımız olsun hepimizin..
Kızlar karnımda saatlerden beri çok garip bir ağrı var, kasılma değil ama sızı regl sızısı gibi.Gazmıdır acaba yaa birde sizde kasıklar ağrıyormu bende bugün oda çok oldu:uhm:
Kızlar karnımda saatlerden beri çok garip bir ağrı var, kasılma değil ama sızı regl sızısı gibi.Gazmıdır acaba yaa birde sizde kasıklar ağrıyormu bende bugün oda çok oldu:uhm:
Günaydın Kızlar Nasılsınız
Günaydın kızlar herkese;
Bugün nasılsınız? Bebeişlerimiz nasıl? Eylülmeltemi canım; inşallah sorunsuz hamileliğin biter ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Myomun tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum , en iyisini doktor bilecektir. İnşallah bebeği rahatsız etmiyordur.
Duygucum sen nasılsın? sorunlar bitmiyo ya...Boşverin , canınız sıkıldığında miniklerinize aldığınız şeylere bakın..Ben geçen patiklerine baka baka bi hal oldum. Pembeli balerin ayakkabısı gibi bi patik aldım çoook güzel...Zaten bıdığım geçen cumartesi gittiğimde, ayağını kafasına doğru ladırmıştı, ayak kafasının yanındaydı kafamçokkarıştı Balerin yapçam kızımı diyokafamçokkarıştırum da harbiden balerin mi olacaktır nedir
Günaydın..
Kızlar ben henüz birşey almadım bebeğime.Bir kere 3 aylıkken bir şapka eldiven takımı almıştım onuda zaten size göstermiştim.Ama ben temmuzdan sonra hastane çantası yapıcam erken doğum korkum var.Devamlı ağrılı geçiyor.Birtek ben böyleyim heralde.Dün gece bile hastanedeydik yaa..Neden ben böyleyim?Neden sancılarım ağrılarım var, neden rahat geçiremiyorum hamileliğimi..Neden hep bu korku her gece her gece..
Günaydın..
Kızlar ben henüz birşey almadım bebeğime.Bir kere 3 aylıkken bir şapka eldiven takımı almıştım onuda zaten size göstermiştim.Ama ben temmuzdan sonra hastane çantası yapıcam erken doğum korkum var.Devamlı ağrılı geçiyor.Birtek ben böyleyim heralde.Dün gece bile hastanedeydik yaa..Neden ben böyleyim?Neden sancılarım ağrılarım var, neden rahat geçiremiyorum hamileliğimi..Neden hep bu korku her gece her gece..