gülden hoşgeldin canım
sağol iyiyiz sen nasılsın oğlun nasıl :))
yim canım şükür bende dün troit tahlili verdim inşallah yine iyi çıkar sonuçlarım geceleri uyku yok tabi ancak sabaha karşı falan ogluşum çok hareketli maşallah da geceleride aynı gündüzleride bu bebk hiçmi uyumaz yaaa neyse saglıklı olsunda göbüşümdeki depreme katlanagım artık:sm_cool:
inşAllah iyi çıkar sonucun canım..
maşallah oğluşuna gece gündüz kıpır kıpırmış.. doğduğunda geceleri mışıl mışıl uyur da seni yormaz inşAllah annesi
canım benim bunun ailede olmasıyla bi alakası yok bu hamilelikte çıkan bi şeker ben yaptırdım çok oldu inşallah sendede bişey çıkmaz bugünde güzel haberlerle gelirsin inşallah....a.s.
herkese merhabalarr güzel annelerr ve minik bebişlerrr. nasılsınızz güzel annelerimm, bizde iyiyizz kaç gündür yazamadımm yazılarınızı okudum ama yorgun geliyorumm geceleri uykusuzlukk mahvediyor eve gelincede evin serin köşesine kaçıp hemen uyumaya çalışıyorumm.
serencimm bebişine aldıgın şeyler çok güzel allah güle güle giydirmek nasip etsinn. birde aziz bebe demişsinn onun nerde oldugunu söylermisin arkadaşlarr oranın kıyafetlerinin kaliteli ve güzel oldugunu söyledilerde. o yüzden söylersen sevinirim canımm. bütünn annelerimi ve bebişlerii çook öpüyorumm.
halimeciğim inşallah iyi haberlerini alırız canım kızlar bu arada benim dogum agustosdada olabilirmiş
o niyee arkadaşımmmkafamçokkarıştı doktorun niye öle bişi söledi kıss :uhm:
benimde öyle güldencim.aslında 28 ağustosta doluyo günüm ama 1 eylül gözüküyo demişti dr.um.
Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım, daha bugün üye oldum yani. 30 yaşındayım, istanbulluyum, 28 haftalığım, kızımı eylülün ilk haftası bekliyoruz, ilk bebeğimiz. Hamileliğim şimdilik iyi gidiyor bir sorun yok Allahtan.
Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım, daha bugün üye oldum yani. 30 yaşındayım, istanbulluyum, 28 haftalığım, kızımı eylülün ilk haftası bekliyoruz, ilk bebeğimiz. Hamileliğim şimdilik iyi gidiyor bir sorun yok Allahtan.