baya büyük yaralarmış hakketen..ama bişi diyimi duygucum,kardeş işte....ben babamdan bilirim kaaç 7000 ler götürdü amcazadem hemde hep zarar zarar..ama gün oldu babam nefret ediyorum dese bile en ufak bişiyde kardeşim dedi....sen sakin olmak zorundasın ..haklısın en zoru ancak boyle feveran etmek sadece seni yıpratır..birde bence yapıcağın en büyük hata herneolursa olsun kardeşini kötülemek..oda biliyo neyin ne olduğunu...bi süre sessizbeklemede kal ve anladığım kadarıyla annesiyle iletişimin iyi,onla paylaş onu öne sür bence..herneolursa olsun canını yormaya değmez...şimi allh etmeye kötü bişi olsa hastanelik olsan,yataklara düşsen inan ne 7 si ne 70 i gözüne görünmez bak kendine...
selam kızlar
duygucum canım her ailede oluyor böyle maddi davalar demek ki, benim de eşimin babası evlenirken para vermiş eşime az bi miktar, şimdi onlara borcumuz var ya insan evladına borç mu verir anlamıyorum ? babası desen ihtiyacı yok borsada paraları .. bi de üstüne, kendinize güzel daha büyük asansörlü bi ev alın demiyorlar mı sanki para basıyoruz da biz .. bebeğiniz olacak bi ihtiyacınız var mı, birşeyini de biz alalım diyen yokk..evlenirken de bi çöp bile almadılar bize.. sonra kalmaya gelirler ama, gel de sinirlenme ..
sinir yokk sinir yokkkk
kızlar valla sinirli stresli geçen hamilelikler huysuz bebeklere sebep oluyormuş,örnek annem maalesef,çok sıkıntılı geçirmiş hep hamileliklerini ve bizden çoook çekmişşş
sakin olmaya sadece yavrunuza odaklanmaya çalışın
üzülmek sinirlenmek yokk tamammı?
hem tatlım bak bizde anne baba olacağız iyişallah büyüklerimizden gördüğümüz hataları kendi yavrularımız büyüyünce onlara yapmamaya çalışırız,sende öyle düşün tamammı canımm
sinir yokk sinir yokkkk
kızlar valla sinirli stresli geçen hamilelikler huysuz bebeklere sebep oluyormuş,örnek annem maalesef,çok sıkıntılı geçirmiş hep hamileliklerini ve bizden çoook çekmişşş
sakin olmaya sadece yavrunuza odaklanmaya çalışın
üzülmek sinirlenmek yokk tamammı?
hem tatlım bak bizde anne baba olacağız iyişallah büyüklerimizden gördüğümüz hataları kendi yavrularımız büyüyünce onlara yapmamaya çalışırız,sende öyle düşün tamammı canımm
slm kızlar ya ben çok kötüyüm ya bugün işyerinde yoğundum birazcık şimdide bi halsizlik var üzerimde midem bulanıyo vücuduma ateş basıyo ama vücudum buz gibi niye böyle oldum yaaaaa
en buyuk korkum o ıste canım
dun hep aglarken dedımkı allahım ne olur bebegımı koru...
sınır hastası bır cocugum olcak yoksa:çok üzgünüm:
slm kızlar ya ben çok kötüyüm ya bugün işyerinde yoğundum birazcık şimdide bi halsizlik var üzerimde midem bulanıyo vücuduma ateş basıyo ama vücudum buz gibi niye böyle oldum yaaaaa
canımm geçmiş olsunn
cumartesi günü eşim evde yokken ütülerin hepsini yapıyımda kalksın ortadan dedim,ama çok fazlaydı ve 3 saat ütü yaptıktan ve ütülediklerimi yerleştirdikten sonra bende fenalaştım, tansiyonum düştü gözlerim karardı midem bulandı,çok korktum evdede yalnızdım
hemen uzandım biraz sonra geçti
yani artık eskisi gibi değiliz kendimizi yormamamız lazım aslında
sende dikkat et kendine olurmu?
elif üç saat ayakta ütü mü yaptın ne yaptın sen o kadar fazla yorma kendini canım iyi dayanmış ayakların yine de :teselli:
Merhaba kızlar nasılsınız hala iş yerindeyim işler yoğun hocaları bekliyorum 8 e kadar mesaideyim.Oğlumla bişeyler atıştırıyoruz deli gibi acıkmışız. Kızlar benim bebişim bu sıralar çok hareketli hiç durmuyor sizdede oluyormu. Özellikle karpuz yiyince karpuzu çok seviyoruz.Zaten ilk hamile kaldığımda karpuza aş ermiştim.Umarım çok yemenin bir zararı yoktur.Öptüm herrkesii
ayy nebiliyim hazır eşimde yokken (o olsaydı izin vermezdi zaten:))) yapıyım bitsin dedim
bazen hala kendimi eskisi gibi sanıyorum ama sonra vücut sinyaller göndermeye başlıyor
hoooop kızım ne yapıyorsun sen hamilesin otur oturduğun yere diyorr:)))
kızlarr size birşey sormam lazım, benim son zamanlarda akıntım arttı sanki,ama su gibi , ilk olduğunda ahanda doğuruyorum suyum geldi dedim yani..miktar az ama söylemesi ayıptır resmen ıslak hissediyorum
bazende yeşilimsi bir akıntı oluyor..
offfff
cumartesi doktora da sorucam ama sizde durumlar nasıl?
özellikle fazla ayakta durduğumda akıntı artıyor sanki...
ayy şimdi aşkım aradı,gelmiş beni almaya, akşama evden katılırım aranıza fıstıklarr
stres üzüntü yokkkk
tamammı?
hoşgeldin canım afiyet olsun bebişine yarasın inşAllah
benim bebeğim de meyvaya bayılıyor tıpkı benim gibi.. özellikle erik çilek yerken tekmeleri sıralıyor :sm_cool:
Ne güzel Mervecim meyveden bişey olmaz bol bol yemek lazım.Aslında şanslıyız yazın bol bol meyve yiyiyoruz.Valla zaten bi karpuz bi peynir yetiyo başka bişey aramıyorum ama ben deli gibi yiyiyorum. Mervecim şeker tahlilinden sonra yapılcak başka tetkik kaldımı merak ediyorum. bilgin varmı acabaa.s.
haklısın canım bence de çok şanslıyız canımız birşeyler istedikçe meyva yiyoruz yoksa kilolar daha kötü durumda olurdu jeyyar
bildiğim kadarıyla başka tahlil kalmadı artık aylık rutin kontrollerine geleceksin dedi benim dr um sona yaklaşıyoruz yavaş yavaşne güzel ya Allahım o günleri de göstersin inşAllah..
haklısın canım bence de çok şanslıyız canımız birşeyler istedikçe meyva yiyoruz yoksa kilolar daha kötü durumda olurdu jeyyar
bildiğim kadarıyla başka tahlil kalmadı artık aylık rutin kontrollerine geleceksin dedi benim dr um sona yaklaşıyoruz yavaş yavaşne güzel ya Allahım o günleri de göstersin inşAllah..