2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

merhaba mervecimmm
hadi geçmiş olsun diyelim ben de bu şeker yüklemesinde beklemekten çok sıkılmıştım neyse ki geçti bitti hayırlı sonuçlar diyelim
havalar çok sıcaklaştı kıslarrrrrrrrrr çok su içeyim diyorum ama bu seferde karnım şişiyor napsak yaaaa

hoşgeldin halime sağol sen nasılsın ?
bozma moralini canım ara sıra oluyor böyle şeyler eşler arasında :1hug:
benim tansiyonum hep o civarlarda düşük çıkıyor ama ben hissetmiyorum geçmiş olsun canımmm a.s.

merhaba ebrucum sağol canım a.s. bunu da atlattık çok şükür
ben de aynı dertten şikayetçiyim karnım sabahları azıcık çıkıyor.. suları içtikçe balon gibi şişiyo dokuz aylık halimi düşünemiyoum bu sıcaklarda :1shok:

öğle tatillerinde yürüyüş olsun diye ankamall e yürüyorum ve birşeyler almadan çıkamıyorum:))
chiccodan bir takım daha hastane çıkışı aldım kızıma birde emzik,ilk emziği oldu:))
bugün yarın oda takımınıda alıcaz iyişallah
Allahım hepimize güç kuvvet sağlık ve bol kazanç versin iyişallah,al al bitmiyorrr

Sweet curse selam canım;

Bazen oluyo canım ya, bizde şu aralar çok hassasıs, heralde ilgi bekliyoruz çokk...
Bazen de bizimkiler unutuyo bizim hamile olduğumuzu yalnız.. Sıkma canını canım, bebeğini üzme sakın , bebeklerimiz hemen anlıy valla. Benimkinin hareketleri azalıyo valla...

Gulan06 canım; Allah sanada kolaylık versin valla.... Biz bi tanesini taşırken neler çekyoz, kim bilir sen nasılsındır....
Bide kıyafet de iki tane Allah kolaylık versin valla ya...

Geçmiş olsun mervecim bende temizlik yaptım şimdi geldim inşallah sonuçlarında iyi çıkar,kontrolüme bi gideyim bende yaptırıcam bakalım nasıl çıkıcak,of feci yorgunum kız nolcak bu günleri nasıl atlatıcaz bilmiyorum hayırlısı artık:çok üzgünüm:

teşekkür ederim arkadaşlarım ilginiz için.allahtan bebişimin hareketleri normal.ama şimdide ya babasını sevmezse diye endişe etmeye başladım.bazen aman boşver diyorum sonrada aklıma geldikçe deli oluyorum işte.neyse unutmaya çalışayım bari.oğluşum etkilenmesinden babasından.

Canım kızlar ilk başlarda babaya , erkeklerde anneye düşkün oluyolar zaten. Ama sonunda doğru yolu bulup yine anneye dönüyolar :icecream:
Ergenlik dönemlerinde de hep anneler kolluyo...:dance:

kızlar ben geldım..
kendimi sokağa atmıstım bıraz kafam dagılsın dıye sabahtan berı deliler gıbı gezınıyorum ortalıkta...
ilginiz alakanız için teşekkür ederım..
benım sorunum eşimin kardeşiyle ilgili,eşimin yakasından maddi manevi düşmüyor,her zaman zarar verıyor hıc faydası yok hep zarar hep zarar...
eşimde kendini çok güzel kullandırıyor...adam ben evliyim 3 gun sonra çocuğum olcak demıyor hala kardeşi ağlaşınca ona yardım edıyor!!!
bu arada kardeşi işsiz gucsuz degıl hem işi var hemde ekmek elden su gölden yaşıyor..zaten daha bekar,ne kira derdi var ne elektrik ne su...
ancak asalak gibi yaşamayı biliyor...
işte artık benımde sabrım bu yuzden dun gece taştı ve resmen sinir krizi geçirdim...elimde olsa evde taş üstünde taş bırakmıcaktım o kadar sinirlendim...
allah baana peygamber sabrı versın karnımdakı bebeğede tutunacak güç...

Şekerler selamlar
Nasılsınız bakalım????
Ben çok iyiyim hızla şişiyorum valla..28. haftaya girdim,yani bu haftadan sonra doğsa da bebeğimin yaşama sanşı %90mış ama allah korusun inşallah vaktinde gelir kediciğim benim.:asigim:
bebişlerimiz ne kadar hızlı büyüyor dimi..:dance:30lu haftaları da atlatırsak inşallah sağ sağlim kuzucuklar kollarımızda inşallah,ayy çok heyecanlıyım.:sm_cool:

Ben sola doğru yatınca sol,tarafımdan sanki kızım beni gıdıklıyor garip bir hareketi var nasıl yaptığını çözemiyorum,seyirme gibi bir his sizde de oluyor mu?Sola yattığım zaman özellikle sol tarafıma yapıyor.anlatabildim mi???

Duygucum canım benim , sıkma canını. Anlayabiliyorum seni ,bazen oluyo. Erkekler kendi taraflarına daha çok düşkünler... Konuştuğun zaman hak vermiyor mu sana?

Gülcüm sen nasılsın, cumartesi gittim bende doktora, ben 13 kilo ,bebeğim de 1036 gr olmuş :dance: Valla güleiym mi ağlayayım mı artık bilemiyom. Dışarıdan pek göstermiyon diyolar ama durum vahim .Ve hep bişeyler yemek istiyom ya...Nasıl olacak bilemiyorum valla... Bende sola yatmaya çalışıyom hep. Bebek daha rahat oluyomuş.Kan akımı ona daha iyi gidiyomuş galiba...Ama hep solda da olmuyoki zaten uyuşuyo bacaklarım ...:sm_confused:

Duygucum çok haklısın canım beniim..
Hepimizin var ekonomik sıkıntıları,:1hug:
biz de annemlere yardım etmek zorundayız keşke olmasa ama ne yapalım bi yerde mecburuz ama seninki gerçekten sinir bozucu canım yaa,ne diyeyim ki Allah sabır versin ama yine de bak huzurunu bozmaya değmez canım,eşinle de aran bozuluyor sonra biraz rahat olmaya çalış,allah korusun bebeişinle ilgili bir problem olmasın yeter,can sağlığı olsun canım yaa,eşinle de sakin konuşmaya çalış,ağla falan biraz sakin sakin,benimki göz yaşıma hiç dayanamaz,sen de hırçınlıkla değil ama biraz duygu sömürüsü yaparak eşini ikna et..

ya inanın ihtiyacı olsa ben ondan önce yardım etmeye hazırım.Ama bu adam üniversite mezunu işi gucu var,annesının evınde daha evlı degıl,hıc bır dusuncesı yok.daha ustune abısıne destek olcagına köstek oluyor...
esımle defalarca konustuk bana cok hak verıyor ne desen haklısın dıyor.bu yuzden doktugum gozyasının haddı hesabı yok...
kayınvalıdem desen o benden daha cok delırıyor kendı ogluna bagırıyor cagırıyor dus artık abının yakasından sana kac kere soylıcem o artık evlı bak cocugu olcak senın yuzunden yuvasımı bozulsun ıstıyorsun dıyor kadın.daha dun kadın agzına gelenı soyledı...
her seferınde aynı huzursuzluklar oldugu halde kardesı butun aıleye yara acmaya devam edıyor..kızlar oyle boyle degıl benım sıze bahsettıgım cok buyuk rakamlar.300-500 degıl yanı!!!mesela şöyle dıyım sıze en son yaraları 7000 ytl!!!!!!!!!!!!

esım bu sefer bu son dıyor baska demıyor..
dun aksamda aynı seyı soyledı her zamankı gıbı...
dayanamıyorum artık ..ah karnımda su yavrucuk olmucaktı o zaman cok farklı olucaktı bu sefer ama ne yaparsam yıne kendıme ve bebegıme zarar verıyorum bunu farkındayım...
her seferınde sakın olmaya calısıcam dıyorum ama basaramıyorum..

Canım yaa,off çok haklısın..
yeme içme,kayınbiraderini besle durumu..
Deli olur insan ama duygu inan hemen hemen herkesin böyle sorunları var canım
tek derdiniz bu olsun inşallah,allahım sağlık derdi vermesin,ne denir ki sana şimdi.

canımm yaaa çok haklısın
bir arkadaşımda seninle aynı dertten muzdaripti,ondada sorumsuz bir kayınbirader vardı,yurtdışına yerleşerek kurtuldular..
bu dönem çok önemli bitanem, Allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir üzüntü,o yüzden ya takmamaya çalış yada eşine YOK demeyi öğret canım,belkide bebeğiniz dünyaya geldiğinde baba olarak oda birikim yapması gerektiğini düşünür ve sen demeden kardeşine yok demeyi öğrenir
muhtaç olsalar eminim sende karşı çıkmazdın ama keyfi harcamalar canını sıkar insanın...

selam kızlar
duygucum canım her ailede oluyor böyle maddi davalar demek ki, benim de eşimin babası evlenirken para vermiş eşime az bi miktar, şimdi onlara borcumuz var ya insan evladına borç mu verir anlamıyorum ? babası desen ihtiyacı yok borsada paraları .. bi de üstüne, kendinize güzel daha büyük asansörlü bi ev alın demiyorlar mı sanki para basıyoruz da biz .. bebeğiniz olacak bi ihtiyacınız var mı, birşeyini de biz alalım diyen yokk..evlenirken de bi çöp bile almadılar bize.. sonra kalmaya gelirler ama, gel de sinirlenme ..

baya büyük yaralarmış hakketen..ama bişi diyimi duygucum,kardeş işte....ben babamdan bilirim kaaç 7000 ler götürdü amcazadem hemde hep zarar zarar..ama gün oldu babam nefret ediyorum dese bile en ufak bişiyde kardeşim dedi....sen sakin olmak zorundasın ..haklısın en zoru ancak boyle feveran etmek sadece seni yıpratır..birde bence yapıcağın en büyük hata herneolursa olsun kardeşini kötülemek..oda biliyo neyin ne olduğunu...bi süre sessizbeklemede kal ve anladığım kadarıyla annesiyle iletişimin iyi,onla paylaş onu öne sür bence..herneolursa olsun canını yormaya değmez...şimi allh etmeye kötü bişi olsa hastanelik olsan,yataklara düşsen inan ne 7 si ne 70 i gözüne görünmez bak kendine...

ah canım yaaa senı o kadar ıyı anlıyorum kı herkesın derdı aynı ıste...
hep ben hep ben dıyor herkes.senınkıde ayrı bır dertmıs..babası evladına borç verıyor ve ıhtıyacı yok..gelde delirme...ama ne yapcan ıste her aılede farklı açılardan aynı sorunlar yaşanıyor demekkı...allah hepımıze sabır versın ne dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…