- 10 Mart 2008
- 1.057
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.
nasılsınız ? umarım herkes iyidir.ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum.haftasonu eşime çok kızdım.şimdi mecbur kalmadıkça konuşmuyorum onunla.aslında hiç sevmiyorum böyle olmayı ama napayım.artık yeter dedim bende.inanılmaz derecede kalbimi kırdı.
neyse dün sabah 2.doz tetanoz aşımı vurulmak için işe gitmede önce sağlık ocağına gittim.hemşireyi beklerken aniden tansiyonum düştü.8-3 olmuş.iki kere ölçtü hemşire ikisindede büyük 8 çıktı.dün işe de gelemedim.
bu sabahta msn'de bi arkadaşımdan ileti geldi.msn'im hacklendi.benden bazı arkadaşlarıma virüs gitmiş galiba.neyse şifremi değiştirdim.inş.bişey olmaz.
yani haftasonunda beri aksilikler beni buluyor.tek tesellim yarın akşam 7'de oğluşumu görecek olmam.inş.oğluşumda iyidir.
merhaba herkes çook iyidir inşAllah
ben şeker yüklemesi yaptırdım şekerli suyu içtikten yarım saat sonra biraz başım döndü midem bulandı ama sorunsuz atlattım çok şükür.. sonucumu da akşama doğru alacağım ..
sizler nasılsınız arkadaşlar
herkese sevgiler.....
ya inanın ihtiyacı olsa ben ondan önce yardım etmeye hazırım.Ama bu adam üniversite mezunu işi gucu var,annesının evınde daha evlı degıl,hıc bır dusuncesı yok.daha ustune abısıne destek olcagına köstek oluyor...
esımle defalarca konustuk bana cok hak verıyor ne desen haklısın dıyor.bu yuzden doktugum gozyasının haddı hesabı yok...
kayınvalıdem desen o benden daha cok delırıyor kendı ogluna bagırıyor cagırıyor dus artık abının yakasından sana kac kere soylıcem o artık evlı bak cocugu olcak senın yuzunden yuvasımı bozulsun ıstıyorsun dıyor kadın.daha dun kadın agzına gelenı soyledı...
her seferınde aynı huzursuzluklar oldugu halde kardesı butun aıleye yara acmaya devam edıyor..kızlar oyle boyle degıl benım sıze bahsettıgım cok buyuk rakamlar.300-500 degıl yanı!!!mesela şöyle dıyım sıze en son yaraları 7000 ytl!!!!!!!!!!!!
esım bu sefer bu son dıyor baska demıyor..
dun aksamda aynı seyı soyledı her zamankı gıbı...
dayanamıyorum artık ..ah karnımda su yavrucuk olmucaktı o zaman cok farklı olucaktı bu sefer ama ne yaparsam yıne kendıme ve bebegıme zarar verıyorum bunu farkındayım...
her seferınde sakın olmaya calısıcam dıyorum ama basaramıyorum..
selam kızlar
duygucum canım her ailede oluyor böyle maddi davalar demek ki, benim de eşimin babası evlenirken para vermiş eşime az bi miktar, şimdi onlara borcumuz var ya insan evladına borç mu verir anlamıyorum ? babası desen ihtiyacı yok borsada paraları .. bi de üstüne, kendinize güzel daha büyük asansörlü bi ev alın demiyorlar mı sanki para basıyoruz da biz .. bebeğiniz olacak bi ihtiyacınız var mı, birşeyini de biz alalım diyen yokk..evlenirken de bi çöp bile almadılar bize.. sonra kalmaya gelirler ama, gel de sinirlenme ..