2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

selam arkadaşlar beni hatırladınızmı uzun zamandan beri girmiyorum bu sayfaya herkesin cinsiyeti belli olmuştur eminimki birde doktorum birşey demedi ama benim bebeğim aşağıda gibi sizin nasıl ve sezeryan olucakmışım biliyordum zaten ilkide sezeryandı herkese sevgiler

gunaydın kızlar,umarım hepınız ıyısınızdır...
ben pek ıyı sayılmam dun gece cok uzun zamandır sure gelen bır aıle problemı yuzunden resmen sınır krızı gecırdım:çok üzgünüm:
kac zamandır hep kendımı tuttum sakın olmaya calıstım sınırlerıme hakım olmaya calıstım sırf karnımdakı bebegımı dusundugum ıcın ama ınsan bır yerde kendını kaybedıyor artık...
resmen aglama krizine gırdım,deliler gıbı bagırdım...
sonra gögus kafesıme bır agrı gırdı,ve havada sıah bırseyler uçuşmaya başladı..yakınımızdakı saglık polıklınıgıne gıttık hemen,tansıyonumu ölçtüler,kan aldılar,oksijen verdiler..
allahtan kotu bırsey cıkmadı..doktor herseyın sınıre ve strese baglı oldugunu bunları yapmamam gerektıgını soyledı tabıkı...
kım ısterkı sınırlensın strese girsın:1no2:
benım hoşumamı gıdıyor sankı?ama oyle bır an gelıyor kı artık ınsan kendıne hakım olamıyor.bunları bebegıme yaşattıgım ıcın gercekten cok üzgünüm...

hoşgeldin elifçima.s.
hayırlı uğurlu olsun hem uyeliğin hem bebişin canım...umarım en kısa zamanda sende cınsıyetını ogrenırsın...güzel dileklerin için teşekkürler...:1hug:

günayyyydınnn günayyydınnn günayydınnnnn:teytey::teytey:

nabersiniissssss

sıcaklar bastırdııı hamişleerrrr

bebişlerimizin sevgisiyle serinleyelim insallaaahhhhhhh

bizim neler aldık köşemize aldıklarımı ekledim canlarım bakabılırsınızzzzzzzzzz

Günaydın herkese;

Seda'cım çok sevindim.Ne güzel doktoruna anlatmışsın ve o'da daha dikkatli muayene eder şimdi. Geçmiş olsun , bundan sonra da iyi gider inşallah.
Mavili06 selam; geçmiş olsun canım, biraz pekmez yemeye çalış.Hem kan yapıyo, hem de öksürüğe iyi geliyo. Pancar pekmezi var benim görümcem de hamileliğinde çok öksürüyordu, hep pekmez yemişti.
Kıvılcım; sanada geçmiş olsun canım; bol bol istirahat et, ev dağınık bile olsa yorma kendini boşver...Şu anda dinlenmen gerekiyor, iyi bak kendine..

Minikkanniş; inşallah iyi çıkar sonuçların. Ben Cumartesi yaptırdım. Açlık 71 çıktı, tokluk da 140 .Ben yüksek çıkacak diyodum ama 27.haftaya göre iyi dedi. Birde bi iki gün öncesinde dondurma ,çikolata çok yemiştim.Ama Allaha şükür iyi dedi.

günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn :sm_cool::sm_cool:
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
serencim oğluşunn güle güle kullansın herşeyinii sen de öyle canımmm
sedacım geçmiş olsun dana daaa artık bundan sonra daha rahat olursun umarımm

Seren günaydın canım;
Sende iyisindir inşallah...Bebiş nasıl..

Duygucum selam; Özel değil ise paylaşmak istersen anlat canım. Biliyorum bende senin gibiyim.Kimse hamile olduğumuzu anlamıyo sanki. Benimde Ağustos 9'da ağbim evlenecek , onlarla uğraşıp, düşünmekten Ağustos ayında doğum yapabilirim yani...
Çok hevessizler ve gelin hanım çok rahat.. Ev varken kiraya çıkıyolar falan..Uzun hikaye aslında..Ama temizlik falan olacak, gelinlik falan daha hiç bişey bakmadı. Ağbim iyica sıkıştı , oda eee kız almak kolay değil diyo bide.. Lafını güzelce konuşuyo yeri gelince..Biz hiç böyle olmamıştık.Çok kızıyorum.Evlensinde görecem ben onu..Neyse canım bende bu olaylardan çok sıkılıyorum, üzülüyorum.

Birde pazar günü evli bi arkadaşlarımızla gezmeye gittik. Ufak bişeyden aralarında tartışma çıktı.Ama çocuğun gözü döndü ve kıza yapmadığını bırakmadı. Suratlar bi karış. Eşim tutuyo bi yandan çocuğu ben kızı.. Kızda hakkını savunmaya olayı anlatmaya devam ediyo ve lafda çakıyo bi yandan. Çocuk döveceğim şimdi sokakta falan diyo. Kızı çekiştirip sarstı biraz, ellerini çimdikledi.Ayyy çok kötü oldum.Pazardan beri dün akşama kadar öyle bi kasmışım ki kendimi , bebeğim pek hareket etmedi. akşam eşimle meraklandık konuşmaya başladık kızımla sonra sonra ufak dönüşler bi iki tekme atmaya başladı. Şimdide az az hareketleri var. Ama çok hareketli idi. Babası kızım korktu galiba dedi. Valla hala aklıma geliyo benimde...Allah yardım etsin ...

Günaydınlarr :teytey::teytey:

Herkesler iyidir umarım....

Kardeşim öss den sonra stres atmak hem de ablasına yardım etmek için bana geldi... Bugünlerde pek fazla buralarda olmayabilirim..

Ahh canım yaa gelininiz de bir garip yani.. Kendi evlenecek insan da hiç heves olmaz mı gelinlik için...
Arkadaşlarınız da ayıp etmişler.. bir kere sen hamilesin.. Ya da herşeyden öte kavga sokak ortasında olmaz.. Evlerine gidince tartışsınlar.. Adam da pek bir garip dövecek mi karısını klava:
Valla canım etrafındakiler yüzünden Allah sana bol bol sabır ve sakinlik versin...

Sen herşeyden önce bebeğini düşün.... Bak kızın bile korkmuş o insanların yanında.. Ben senin yerinde olsam onlara tavrımı koyardım..
klava:klava:

canım yapma allahaşkına..ama haklısın eldemi diceksin....neblim bende sinirliyim oldukça..bedenime aldırmadan fıytırasım var..ama kendimizi motive edebilmeli,bebeklerimizi riske atmamalıyız..valla ben gebe olmasam şu bikaç ayda yıkmıştım küçük dağları..ama olamıyo işte.. sen haklısın ama dediğim gibi nefesegzersizi,der,n nefesler,bebeğimize odaklanarak bişekilde şu stresimizi azaltmalıyız...geçmiş olsun....a.s.

ben bu hayattta sıkıntı ve stersin,sigara,alkol,hormonlu gıdalar neblim zararlı denen biçok şeyden ilerleyen zamanlarda daha zararlı etkiler bıraktığına inanıyorum...zavallı anneciğimebakıyorumda..babam gibi bi delinin kahrıyla geçen senelerden sonra şimdi tam adam duruldu kudurukları geçti derken kadın enkaza döndü hergün yeni bi hastalık paeydah oluyo..valla koy gözüne yolla memeleketine yapmalı...

Slm.hamiş arkadaşlarım bugünde hergün olduğu gibi sizin ve bebişlerinizin çok çok iyi olduğu güzel bi gün geçirirsiniz inşallah,sabah dr.umu arayıp yarın için randevu aldım hafta sonuna eşimin işi çıkabilirmiş napalım artık bebişim iyi olsunda zaten görmeyeli 1 ay oldu çok özledim kuzumu,duygu üzme kendini canım ya geçenlerde bende kayınvalidem yüzünden üzüldüm çok fazla ama inan yine insanın kendisine oluyo bide karnında bebişin var onu düşün tatlım,nunu hayırlı olur inşallah abin için canım benimde geçen yaz evlendi abim yıllarca bekleyip malesef bizim ailemize hiç uymayan biriyle evlendi şimdi bizim ailemizi bile birbirine katmaya çalışıyo abim mutlu olsunda inşallah insanlar bi garip işte,cansu hayırlı olsun kardeşin gelmiş ne güzel inşallah güzel vakit geçirirsiniz beraber,meleklerin bol hareketli olduğu bi gün olsun hepimize...

hepinize günaydın fıstıklarrrr
umarım hepiniz iyisinizdir
birde cim doktorunla rahatlıkla konuşmuşsun bak ne güzel,işler yoluna girmeye başladı be iyişallah hep öyle devam edecek canımm
kıvılcım canım sanada geçmiş olsun iyişallah sende vaktinde kavuşursun bizde yavrularımıza

Mürekkepbalığı hay ağzını öpeyim valla ya :teytey:
Benim annem de öyle fazla bi rahatsızlığı yok ama hep kendine yapmış. Çok doğum kont. hapı kullanmış ve iğne olmuş.Eski haplarda galiba kortizonluymuş, çok kilo almış. Adamlar rahat ne olacak. Şimdi de şişman diye laf söylüyo bazen. Şimdiye kadar yanında hiç görmemiş sanki kadıncağızı....

Hilaryacım saol canım;
Valla o gün geri dönseydik daha da büyürdü heralde. İnşallah iyidirler valla insanlar evlendikten sonra değişiyolar mıdır nedir...Allah yardımcıları olsun valla...

Dream81 saol canım sende; gerçekten bebeklerimiz hissediyo herşeyi galiba...Akşam babamızla biraz şımarttık onu, konuştuk hep. Sonra sonra başladı vurmaya ..Bıdığım ya...
Deram81 Allah sizinde yardımcınız olsun canım. yahu biz hiç böyle gelin olmadık, kendi işimizi kendimiz yaptık ama bizden sonraki nesil salmış kendini ya...Hem bişey yapmaya niyetleri yok, ama istemeye gelince ver Allah ver...Bide çenerler maaşallah...

selam Hamişler Umarim Gününüz Güzel Geçer Bebişelriniz Sizleri Rahatsiz Etmeden Problemsiz Bir Gün Geçirirsiniz ........
Benim Oğluşlarim şükür Iyilerde Fazla Ayakta Kalinca Rahatsiz Oluyorum........
Be 1 Ay Sonra Bebişlerimi Göreceğim Daha çok Var Günler Geçmek Bilmiyor ............

merhaba herkes çook iyidir inşAllah
ben şeker yüklemesi yaptırdım şekerli suyu içtikten yarım saat sonra biraz başım döndü midem bulandı ama sorunsuz atlattım çok şükür.. sonucumu da akşama doğru alacağım ..
sizler nasılsınız arkadaşlar
herkese sevgiler.....

merhaba arkadaşlar.
nasılsınız ? umarım herkes iyidir.ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum.haftasonu eşime çok kızdım.şimdi mecbur kalmadıkça konuşmuyorum onunla.aslında hiç sevmiyorum böyle olmayı ama napayım.artık yeter dedim bende.inanılmaz derecede kalbimi kırdı.

neyse dün sabah 2.doz tetanoz aşımı vurulmak için işe gitmede önce sağlık ocağına gittim.hemşireyi beklerken aniden tansiyonum düştü.8-3 olmuş.iki kere ölçtü hemşire ikisindede büyük 8 çıktı.dün işe de gelemedim.

bu sabahta msn'de bi arkadaşımdan ileti geldi.msn'im hacklendi.benden bazı arkadaşlarıma virüs gitmiş galiba.neyse şifremi değiştirdim.inş.bişey olmaz.

yani haftasonunda beri aksilikler beni buluyor.tek tesellim yarın akşam 7'de oğluşumu görecek olmam.inş.oğluşumda iyidir.

selam canım senin de günün güzel geçer inşAllah
ayy senin iki tane minicik bebişin olacak ne güzel herşeyden çifter çifter alıyorsundur Allah hayırlısıyla kucağımıza alıp sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…