meraba ben yeni üye oldum bende 27+2 haftalık hamileyim ve bebeğimi bekliyorum daha cinsiyetini öğrenemedim bebeşim utangaç göstermio kapatıyor kendisini ilk hamileleiğim hayırlısı olsun tabiki hepimize Allah yardım etsin bi an önce en az acı ve ağrıyla ve bol sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alıp onları öpüp koklarız inşaallah öptüm sizi:)
Seren günaydın canım;
Sende iyisindir inşallah...Bebiş nasıl..
Duygucum selam; Özel değil ise paylaşmak istersen anlat canım. Biliyorum bende senin gibiyim.Kimse hamile olduğumuzu anlamıyo sanki. Benimde Ağustos 9'da ağbim evlenecek , onlarla uğraşıp, düşünmekten Ağustos ayında doğum yapabilirim yani...
Çok hevessizler ve gelin hanım çok rahat.. Ev varken kiraya çıkıyolar falan..Uzun hikaye aslında..Ama temizlik falan olacak, gelinlik falan daha hiç bişey bakmadı. Ağbim iyica sıkıştı , oda eee kız almak kolay değil diyo bide.. Lafını güzelce konuşuyo yeri gelince..Biz hiç böyle olmamıştık.Çok kızıyorum.Evlensinde görecem ben onu..Neyse canım bende bu olaylardan çok sıkılıyorum, üzülüyorum.
Birde pazar günü evli bi arkadaşlarımızla gezmeye gittik. Ufak bişeyden aralarında tartışma çıktı.Ama çocuğun gözü döndü ve kıza yapmadığını bırakmadı. Suratlar bi karış. Eşim tutuyo bi yandan çocuğu ben kızı.. Kızda hakkını savunmaya olayı anlatmaya devam ediyo ve lafda çakıyo bi yandan. Çocuk döveceğim şimdi sokakta falan diyo. Kızı çekiştirip sarstı biraz, ellerini çimdikledi.Ayyy çok kötü oldum.Pazardan beri dün akşama kadar öyle bi kasmışım ki kendimi , bebeğim pek hareket etmedi. akşam eşimle meraklandık konuşmaya başladık kızımla sonra sonra ufak dönüşler bi iki tekme atmaya başladı. Şimdide az az hareketleri var. Ama çok hareketli idi. Babası kızım korktu galiba dedi. Valla hala aklıma geliyo benimde...Allah yardım etsin ...
gunaydın kızlar,umarım hepınız ıyısınızdır...
ben pek ıyı sayılmam dun gece cok uzun zamandır sure gelen bır aıle problemı yuzunden resmen sınır krızı gecırdım:çok üzgünüm:
kac zamandır hep kendımı tuttum sakın olmaya calıstım sınırlerıme hakım olmaya calıstım sırf karnımdakı bebegımı dusundugum ıcın ama ınsan bır yerde kendını kaybedıyor artık...
resmen aglama krizine gırdım,deliler gıbı bagırdım...
sonra gögus kafesıme bır agrı gırdı,ve havada sıah bırseyler uçuşmaya başladı..yakınımızdakı saglık polıklınıgıne gıttık hemen,tansıyonumu ölçtüler,kan aldılar,oksijen verdiler..
allahtan kotu bırsey cıkmadı..doktor herseyın sınıre ve strese baglı oldugunu bunları yapmamam gerektıgını soyledı tabıkı...
kım ısterkı sınırlensın strese girsın:1no2:
benım hoşumamı gıdıyor sankı?ama oyle bır an gelıyor kı artık ınsan kendıne hakım olamıyor.bunları bebegıme yaşattıgım ıcın gercekten cok üzgünüm...
selam Hamişler Umarim Gününüz Güzel Geçer Bebişelriniz Sizleri Rahatsiz Etmeden Problemsiz Bir Gün Geçirirsiniz ........
Benim Oğluşlarim şükür Iyilerde Fazla Ayakta Kalinca Rahatsiz Oluyorum........
Be 1 Ay Sonra Bebişlerimi Göreceğim Daha çok Var Günler Geçmek Bilmiyor ............