2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Ohhhhhhhhh be gidiyorum yaşasınnnnnn eve gidim ilk işim duş almak olcak kokuştum valla sıcaklardan öptüm herkesi bayyyyyyy

Ohhhhhhhhh be gidiyorum yaşasınnnnnn eve gidim ilk işim duş almak olcak kokuştum valla sıcaklardan öptüm herkesi bayyyyyyy

güldürdün beni canım yaa kokuştun demek :roflol: :roflol:
sana da iyi akşamlar canım..
Allaha emanet olun tatlı bebişinle..

selam herkese
kimse kalmadımı yoksa
herkes gün saymaya başlamış bende söyleyim
ŞAFAAAAAAAAKKKKKKKKK 78

Şekerler selamlar
Nasılsınız bakalım????
Ben çok iyiyim hızla şişiyorum valla..28. haftaya girdim,yani bu haftadan sonra doğsa da bebeğimin yaşama sanşı %90mış ama allah korusun inşallah vaktinde gelir kediciğim benim.:asigim:
bebişlerimiz ne kadar hızlı büyüyor dimi..:dance:30lu haftaları da atlatırsak inşallah sağ sağlim kuzucuklar kollarımızda inşallah,ayy çok heyecanlıyım.:sm_cool:

Ben sola doğru yatınca sol,tarafımdan sanki kızım beni gıdıklıyor garip bir hareketi var nasıl yaptığını çözemiyorum,seyirme gibi bir his sizde de oluyor mu?Sola yattığım zaman özellikle sol tarafıma yapıyor.anlatabildim mi???

maşallah kızına canım.. :nazar:
Benim oğlan da aynı sola doğru yatınca gıdıklıyor gibi oluyor.. Ben elleri ile mi yapıyor acaba diye düşünüyorum.. :uhm:

Slm.kızlar ne güzel bir sürü şey yazmışsınız bense kendimi çok mutsuz hissediyorum canım hiç bişey istemiyo,çok yalnızım bitane bile dertleşebileceğim kimsem yok buralarda,bütün gün oğluşumla beraber temizlik yaptım sinirimden,iyiki o var Allah ıma bunun için şükrediyorum yakında eşimin işleride çok yoğunlaşıcak inşallah bu yazı burada iyi geçirebilirim,duygu canım boşver bebeğini düşün sen ben 3 yıldır kayınvalidemlerden neler çektim neler insanlarla uğraşmak o kadar zorki,eşimle onlar yüzünden kaç kere boşanma noktasına geldik bi bilsen o yüzden inan herşey olacağına varıyor sen ne kadar çabalarsan çabala,senin şuan tek yapman gereken bebğini düşünmek gerisni Allah a sevket bolbol dua et canım,merve çıktımı şeker sonuçların iyimi canım inşallah iyidir,izmirgüzeli sanada geçmiş olsun önemli bişeyin varsa hemen acile git canım sakın ihmal etme,hepinize iyi akşamlar dilerim..

Ya kızlar şimdi temmuz annelerine baktımda ne güzel doğumları yaklaşmış hepside bekliyo bebişlerini inşallah bizim içinde zaman çabuk geçer bian önce geçmesini diliyorum bebişimi sağlıkla bi kucağıma alsam çok merak ediyorum onu,inşallah bütün bebişler sağlıklı gelsinler benimde 100 günüm kaldı,yarın 99...

bende haziran annelerini okuyorum doğum hikayelerini hergün birisi doğum yapıyor ne güzel biz de görsek o günleri hayırlısıyla

herkese iyi akşamlar diliyorum,hepinizin sorunları için üzüldüm,herkes bi şekilde bi sınav veriyor bu hayatta,mücadele etmekten başka çaremiz yok,hele de yaşamamızın bebeklerimiz gibi güzel bi anlamı varsa.. Delikız ben o siteyi biliyorum,kızımın adı inş.eylül olacak,ilk dinlediğimde hüngür hüngür ağlamıştım,hatta kızıma sık sık dinletiyorum şimdilerde..

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum,içinizde myomu olan varmı?bende 2cm büyüklüğünde bir miyom var,bu beni çok endişelendiriyor,sanki bebeğimin haftasına göre kilosuda düşük gibiydi,myom büyümesini etkliyor olabirmi acaba,birde doğumda sorun olurmu kafama çok takılıyor

kızlar dün doktora gittik.bebişim 991 gr mış.doktor bebek iyi dedi ama ben kilo alışım konusunda biraz sıkıyı yedim.tam 15 kilo almışım! "12 ile doğum yaparsın diyordum" dedi doktorum.Fıstık ezmesi yiyorum sürekli Elvis Presley gibi..:eek:

veee çatladımm! hemde baldırlarımın üst kısmı gibi garip bir yerden.ilk düşüncem nasıl bikini giyeceğim oldu...senağlama çok üzüldüm çok kötü görünüyormuş bu meret yaaa.

bu arada kızlar isime karar verdik en sonunda oğluşumuzun ismi %90 YARKIN olacak.soyadı da "Y" ile başlıyor uyumlu olsun dedik.ama fikirlerinizi merak ediyorum.lütfen yazar mısınız? hepinizin yorumlarını bekliyorummmm

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum,içinizde myomu olan varmı?bende 2cm büyüklüğünde bir miyom var,bu beni çok endişelendiriyor,sanki bebeğimin haftasına göre kilosuda düşük gibiydi,myom büyümesini etkliyor olabirmi acaba,birde doğumda sorun olurmu kafama çok takılıyor

geçmiş olsun canım bende böyle bişey yok ama doktorun ne diyor o önemli inşallah kötü bişey olmaz sen moralini yüksek tut...

kızlar dün doktora gittik.bebişim 991 gr mış.doktor bebek iyi dedi ama ben kilo alışım konusunda biraz sıkıyı yedim.tam 15 kilo almışım! "12 ile doğum yaparsın diyordum" dedi doktorum.Fıstık ezmesi yiyorum sürekli Elvis Presley gibi..:eek:

veee çatladımm! hemde baldırlarımın üst kısmı gibi garip bir yerden.ilk düşüncem nasıl bikini giyeceğim oldu...senağlama çok üzüldüm çok kötü görünüyormuş bu meret yaaa.

bu arada kızlar isime karar verdik en sonunda oğluşumuzun ismi %90 YARKIN olacak.soyadı da "Y" ile başlıyor uyumlu olsun dedik.ama fikirlerinizi merak ediyorum.lütfen yazar mısınız? hepinizin yorumlarını bekliyorummmm

benimde sanırım karnım çatlamış ama gergin gurduğu için belli olmuyor .
yarkın güzel isim anlamı neymiş canım

tşkler cnm,dr.um çok üstünde durmuyor,en kötü sezeryanla doğum olur diyor,o da doğuma yakın belli olucakmış,yani dr.biraz rahat bi insan,beni tedirgin etmemek içinmi böyle söylüyor tam bilemiyorum,çok küçüktü ilk aylarda yarım cmdi,şimdi 2cm oldu,bebekle beraber büyüdü,inş.fazla büyümez artık,Rabbim yardımcımız olsun hepimizin..

X