Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhhhhhhh be gidiyorum yaşasınnnnnn eve gidim ilk işim duş almak olcak kokuştum valla sıcaklardan öptüm herkesi bayyyyyyy
canım sen evine git bir an evvel, çok mu var çıkmana ? izin al git dinlen canım o halde daha fazla yorma kendini geçmişş olsun dinlenince düzelir inşAllah..offfff kızlar gittikçe kötüleşiyorum allahım sonumu hayretsin
offfff kızlar gittikçe kötüleşiyorum allahım sonumu hayretsin
Şekerler selamlar
Nasılsınız bakalım????
Ben çok iyiyim hızla şişiyorum valla..28. haftaya girdim,yani bu haftadan sonra doğsa da bebeğimin yaşama sanşı %90mış ama allah korusun inşallah vaktinde gelir kediciğim benim.:asigim:
bebişlerimiz ne kadar hızlı büyüyor dimi..:dance:30lu haftaları da atlatırsak inşallah sağ sağlim kuzucuklar kollarımızda inşallah,ayy çok heyecanlıyım.:sm_cool:
Ben sola doğru yatınca sol,tarafımdan sanki kızım beni gıdıklıyor garip bir hareketi var nasıl yaptığını çözemiyorum,seyirme gibi bir his sizde de oluyor mu?Sola yattığım zaman özellikle sol tarafıma yapıyor.anlatabildim mi???
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum,içinizde myomu olan varmı?bende 2cm büyüklüğünde bir miyom var,bu beni çok endişelendiriyor,sanki bebeğimin haftasına göre kilosuda düşük gibiydi,myom büyümesini etkliyor olabirmi acaba,birde doğumda sorun olurmu kafama çok takılıyor
kızlar dün doktora gittik.bebişim 991 gr mış.doktor bebek iyi dedi ama ben kilo alışım konusunda biraz sıkıyı yedim.tam 15 kilo almışım! "12 ile doğum yaparsın diyordum" dedi doktorum.Fıstık ezmesi yiyorum sürekli Elvis Presley gibi..
veee çatladımm! hemde baldırlarımın üst kısmı gibi garip bir yerden.ilk düşüncem nasıl bikini giyeceğim oldu...senağlama çok üzüldüm çok kötü görünüyormuş bu meret yaaa.
bu arada kızlar isime karar verdik en sonunda oğluşumuzun ismi %90 YARKIN olacak.soyadı da "Y" ile başlıyor uyumlu olsun dedik.ama fikirlerinizi merak ediyorum.lütfen yazar mısınız? hepinizin yorumlarını bekliyorummmm
kızlar çok güzel bişey buldum arkadaşımın tavsiyesiyle sizlerle paylaşmak istedim http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php
bu sitede tüm isimlere göre ninni var çok tatlı bebeğinin adını ninnide duymak çok hoş bir duygu :sm_cool: